Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ποια δολιοφθορά?
Ρε συ αν φτιάξετε ένα νήμα με ανάλογες εμπειρίες σας, θα ξεπεράσετε και το που πάει η χώρα μιλάμε... δεν υπάρχει...:flipout:

Δεν ανοίγουμε τέτοιο νήμα διότι θα το φάνε οι αράχνες από την αχρησία!!!:aetsch:

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Βρε dalanik και συ διπλα απο τον vas πηγες κι εκατσες. ? :flipout:
Και εγω προσωπικα χαρηκα για τη γνωριμια ολων οσων συναντησα σημερα για πρωτη φορα.
Οι ωρες πραγματικα κυλησαν νερακι.

Αν δεν ειχα ηδη htpc στο καθιστικο, απο αυτα που ειδα ισως και να αγοραζα σημερα ενα media player.
Δεν ξερω αν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε ενα σεταρισμενο pc με επιλεγμενα φιλτρα κλπ.

Οι μετρησεις του Γιαννη μαλλον εδειξαν ισοπαλια. Θα βαλει και τα γραφηματα να δουμε.

Κοίτα , στα σημεία κάπου το ένα υπερτερεί κάπου το άλλο χάνει .
π.χ. παραξενιές τύπου "remux files εγώ δεν παίζω" .....δεν υπάρχουν στο HTPC. Οποιος έχει τις γνώσεις ... με ένα καλά σεταρισμένο HTPC βλέπει κυριολεκτικά τα πάντα.
Ποιος τι έχει όμως ? :D
Από την άλλη υπάρχουν media players που μπορούν με ένα καλό firmware να σου απλοποιήσουν την ζωή. 3 κλικ - χωρίς ανάποδο κλικ - φτάνουν. Γιατί δεν το φτιάχνουν όμως?
(Μερικές φορές νομίζω ότι επίτηδες το κάνουν αυτοί που φτιάχνουν τα firmware και μας έχουν κάνει υπαλλήλους τους εδώ μέσα)

Να πω, επίσης, ότι η τηλεόραση του Νίκου ήρθε ''χαρτί''!!! (αν ευαρεστούνται γάτοι και βας να μας δείξουν το νήμα της τηλεόρασης, θα ανεβάσω εκεί τα διαγράμματα...:ernaehrung004:)

Άψογος βοηθός βέβαια ο κ. Μπάμπης τον οποίο πέτυχα σε έναν μονόλογο:

Μαύρο, μαύρο, μαύρο, μαύρο...

Ε ρε και να 'χαμε το μαύρο λέει να 'χαμε,
και αυτή την Κούρο μας να δεις τι θα την κάναμε...

:BDGBGDB55::D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Αυτό το ένα εννοείς ότι είναι το mp ε? :BDGBGDB55:

Κατάλαβες κύριε....κατεβήκαμε με τις πυτζάμες του XBMC να παίξουμε και μας περιγελούν οι κουτάκηδες!!! Εντάξει κύριος...σας υποτιμήσαμε...συμβαίνει πάντα όταν οι μεγάλες ομάδες παίζουν με δευτεράτζες...στον επαναληπτικό δεν έχει mercy!!!

Εγώ Γιάννη μου κατα βάθος είμαι htpcάκιας και προβολάκιας....
οι συνθήκες τις ζωής βλέπεις όμως... απο ανάγκη και μόνον...

όταν με το καλό θα βρώ άπλετο χρόνο και υπομονή για htpc και λεφτά για ένα προβόλι που θα πλησιάζει τις επιδόσεις της tv θα αλλάξω στρατόπεδο :flipout:

Ευχαριστώ το Νικόλα για την φιλοξενία. Όλα άψογα. Σε εικόνα νομίζω ότι το κοκορετσάκι έδωσε το καλύτερο κόντραστ. Σε μπλιμπλίκια ο γύρος πολύ καλός (ο χοιρινός υποστήριζε και φλάς) ενώ σε κίνηση τα κοκάκια με εξέπληξαν (πρέπει να έπαιξα το κλιπάκι 7-8 μπορεί και 10 φορές). Την αξιολόγηση του γαλακτομπούρεκου την άφησα στους υπόλοιπους αλλά νομίζω ότι όλοι συμφώνησαν ότι το κοσμικόν είναι πολύ μπροστά.

ενώ σε κίνηση τα κοκάκια με εξέπληξαν (πρέπει να έπαιξα το κλιπάκι 7-8 μπορεί και 10 φορές).

Αααα, τώρα κατάλαβα το τσιγάρο που έβγαινες να κάνεις κάθε τόσο...απατεώνα!!!:flipout:

Χμ... κοκορετσοτεστινγκ, γυροτεστιγκ.... Όλα τα καλά mp βλέπω "τεστάρατε"..... :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Αααα, τώρα κατάλαβα το τσιγάρο που έβγαινες να κάνεις κάθε τόσο...απατεώνα!!!:flipout:

αντε πάλι απατεώνας. Σας το είπα 100 φορές μεγαλο-απατεώνας. εκεί εσείς. Δεν έβγαινα για αυτό στη βεράντα έβγαινα να τσεκάρω τον γκρί γάτο.

το απόγευμα αυτός ο υπέροχος γάτος (έφαγε κοκορετσάκι σπέσιαλ και με είχε από δίπλα) μου φαινόταν γκρί. Το βράδι μου φαινόταν μαύρος :firstprize:

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Να πω, επίσης, ότι η τηλεόραση του Νίκου ήρθε ''χαρτί''!!!

:grinning-smiley-043 και πάλι :grinning-smiley-043 στους Γιάννηδες ..... ότι μαύρο και χρώμα υπήρχε το βγάλανε!!

Νίκο (Dalanik), ας μη κοροιδευόμαστε. Την παραμετροποίηση, το fine tuning and setting που μπορείς να κάνεις με το HTPC , δεν μπορείς να το κάνεις με τον media player.
To θέμα όμως αυτό είναι για δυνατούς λύτες.
Η πλειοψηφία δεν ξέρει και δεν έχει τον χρόνο να το κάνει .

Από την άλλη και από αυτά που βλέπουμε ..π.χ. την Dune να κατεβάζει το "κόστος" των players , την Xtreamer, την Netgear , την WD (με το καινούριο που βγαίνει σε λίγο) να προσανατολίζονται σε streaming TV players , έχω την εντύπωση ότι αναδιαμορφώνεται το σκηνικό.
Προς το παρόν πάντως η ευκολία που παρέχει ένα Media player είναι χαρακτηριστική. Απλά δεν ξέρω εάν θα κρατήσει αυτόν τον χαρακτήρα ή θα μετατραπεί σε μία cable TV με δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών μέσω streaming.

.......
Προς το παρόν πάντως η ευκολία που παρέχει ένα Media player είναι χαρακτηριστική. Απλά δεν ξέρω εάν θα κρατήσει αυτόν τον χαρακτήρα ή θα μετατραπεί σε μία cable TV με δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών μέσω streaming.

Λες να γίνει και στη χώρα μας ??????????????? :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Λες να γίνει και στη χώρα μας ??????????????? :guitarist:

Ναι ναι μέχρι το 2024 που θα έχουν στρώσει τις οπτικές ίνες . :flipout:

:grinning-smiley-043 και πάλι :grinning-smiley-043 στους Γιάννηδες ..... ότι μαύρο και χρώμα υπήρχε το βγάλανε!!

Αυτή δεν ήταν Νίκο? Ή πόσταρα σε λάθος μοντέλο??

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1056722147#post1056722147

Με Μπάμπη, γάτο και Βας, τι περίμενες άμοιρε Νίκο μου?? Έπρεπε να είχες περάσει κανά χεράκι μαύρο πλαστικό μαύρο της Benjamin Moore για να είναι ευχαριστημένοι με τα παλιοπλάσματά τους!!!:Banane0:

(Τον Νταλανίκ δεν τον γράφω, αλλά, κατά 'κει βαδίζει και ούτος...εκεί στα κατράμια!!)

Παντα τετοια παλικαρια. -bye-

Υ.Γ Νικητης ...........στην μασα ποιος βγηκε ; :flipout:

πριν σου πεί ο νταλανικ για μένα να σου πώ ότι πήγα και ξεπήγα την οθόνη 84 ιντσών 4 στενά μακριά (48 κιλά ζυγίζει).

χατζ θα σου λεγα τώρα που το πόσταρες. Δεν το έβαζες στο νήμα της κούρο καλύτερα. Πιο σχετική θα ήταν.

πριν σου πεί ο νταλανικ για μένα να σου πώ ότι πήγα και ξεπήγα την οθόνη 84 ιντσών 4 στενά μακριά (4,8 κιλά ζυγίζει).

χατζ θα σου λεγα τώρα που το πόσταρες. Δεν το έβαζες στο νήμα της κούρο καλύτερα. Πιο σχετική θα ήταν.

Μεγαλοαπατεώνα!!!:flipout: