Ειναι καταφανες ψεμμα ως προς την ΣΩΣΤΗ αναπαραγωγη του περιεχομενου, οταν βαζεις σημεια στιξης δηλουντα ειρωνεια, χλευασμο κλπ, τα οποια ΔΕΝ υπαρχουν στο κειμενο - αρα ειναι παραχαραξη ειδησης.
Ειπαμε: κρινουμε την συμπεριφορα των ΜΜΕ, σωστα;
Καταφανες ψεμμα (που να βγαζει ματια δηλ) δεν ειναι, διαστρεβλωση ισως, μα πολυ θα ηθελα να ηξερα τι πραγματικα εγραφε η τσάιτουνγκ!
Σοκ στο συλλαλητήριο: Ο πρόεδρος των Παραολυμπιονικών χαιρέτησε ναζιστικά -Δίπλα στον Μίκη [εικόνα]
Πηγή: Σοκ στο συλλαλητήριο: Ο πρόεδρος των Παραολυμπιονικών χαιρέτησε ναζιστικά -Δίπλα στον Μίκη [εικόνα] | iefimerida.gr
Χαιρέτησε ναζιστικά ο παραολυμπιονίκης; Δήλωσή του στο EllinikaHoaxes.gr
Έχει και δύο βίντεο όπου φαίνεται ότι δεν χαιρετάει ναζιστικά.
Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν υπάρχει διόρθωση αλλά συνέχιση των κατηγοριών.
Αρνείται ότι χαιρέτησε ναζιστικά ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώην πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, παρά το γεγονός ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός του έχει καταγραφεί από τον φακό.
Πηγή: Οι δικαιολογίες του προέδρου των Παραολυμπιονικών για τον ναζιστικό χαιρετισμό | iefimerida.gr
Αυτό δηλαδή είναι αλήθεια; 61,5% φόροι και ασφαλιστικές εισφορές; Γελάει ο κόσμος.Βγήκε κάποιος στο Σκάι (και σχολιάστηκε κ από άλλους δημοσιογράφους)) και ειπε πως ένας εργαζόμενος στην Ελλάδα με μικτή αμοιβή 130.000 παίρνει καθαρά περίπου 50.
Αυτό δηλαδή είναι αλήθεια; 61,5% φόροι και ασφαλιστικές εισφορές; Γελάει ο κόσμος.
Έλα ντε. Τόσο δεν ήταν ούτε προ κρίσης. Τώρα το ποσοστό ειδικά στα μικρά εισοδήματα μπορεί εύκολα να ξεπερνάει το 100%.
Απίστευτο κι όμως ελληνικό.
Ιάσωνα μηχανικός είσαι. Αν βάλεις κάτω τα νούμερα και μου δείξεις πως μισθωτός με 130.000 ετήσια μικτά πληρώνει 80.000 εισφορές και φόρους, δεσμεύομαι δημόσια να χρηματοδοτήσω τη διαμονή των καλοκαιρινών διακοπών σου. Βάζω όριο 1000 . Το λέω και το εννοώ.
Βγήκε κάποιος στο Σκάι (και σχολιάστηκε κ από άλλους δημοσιογράφους)) και ειπε πως ένας εργαζόμενος στην Ελλάδα με μικτή αμοιβή 130.000 παίρνει καθαρά περίπου 50. Στην Αμερική (είπε ο άσχετος ξερολας) του μένουν τα 100.
Ουδέν ψευδεστερο. Στην Αμερική που ζω εγω, τα μισά σου μένουν στην τσέπη μετά από φόρους ομοσπονδιακούς, πολιτείας, πόλης, ΙΚΑ, Medicare, Medicaid, υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση και κάτι αλλά ψιλά..
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να'ρθω φέτος, οπότε μου χρωστάς για του χρόνου.
Στα παραθέτω χοντρικά (λογιστής δεν είμαι)
51,000 φόρους (βάσει κλιμακωτών συντελεστών από 22-45%)
19,000 ασφαλιστικά (ΕΦΚΑ)
10 χιλιαρικα εισφορά αλληλλεγύης
Βάλε και κάτι ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, κλπ κλπ κλπ κλ, και έχεις το ποσό σου (αρκετά πάνω από 80 βασικά, αλλά ας πούμε ότι μου ξέφυγαν κάποιες ελαφρύνσεις).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.