MediaMarkt εμπειρία - Είναι κλέφτες?

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Σας παραθέτω χωρίς σχόλια ένα περιστατικό που συνέβει προχθές στο MediaMarkt. O λόγος που το κάνω είναι διότι πρόκειται για ένα "λάθος" για το οποίο έχω ξανακούσει ότι έχει συμβεί από το συγκεκριμένο κατάστημα:
Ήθελα να αγοράσω μία φωτογραφική μηχανή. Πήγα στο MediaMarkt και κατέληξα στην Canon Ixus 65. Η τιμή που αναγραφόταν στο καρτελάκι ήταν 369 ευρώ. Μου δίνουν ένα χαρτί για να πάω να πληρώσω στο ταμείο και στη συνέχεια να παραλάβω τη μηχανή. Στο ταμείο μου ζητούν 389 ευρώ (τόσο είχαν γράψει και στο χαρτί που είχε εκτυπωθεί από το "σύστημα" αλλά δεν το είχα προσέξει).
Αναφέρω το θέμα στην ταμία και μου λέει να πάω να μιλήσω στο τμήμα των μηχανών. Στο τμήμα των μηχανών διαπίστωσαν το λάθος και μου είπαν ότι η τιμή ήταν 389 ευρώ αφού αυτό έλεγε το σύστημα και ότι ξέχασαν να αλλάξουν το καρτελάκι. Μάλιστα όταν εκνευρισμένος ύψωσα τη φωνή μου με αγριοκοίταξαν. Δεν είχα ώρα για καυγά (ήταν 8:35 και μόλις που προλάβαινα να πάω στο Πλαίσιο) οποότ τους πέταξα το χαρτί τους στα μούτρα και έφυγα. Πήγα στο Πλαίσιο και αγόρασα την ίδια μηχανή 349 ευρώ!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Και απ'τι φαινεται το Πλαισιο εχει απο καλες εως πολυ καλες τιμες. Αλλα περνα και απο κανενα μαγαζι φωτογραφου ομως. Κοιτα κι εκει τις τιμες. Πες του ποσο το βρηκες και μπορει να σου κανει εκπτωση.

Δεν θα πω αν είναι κλέφτες ή όχι αλλά σίγουρα κάνουν 'λάθη'....!
Στο avforum είχα περιγράψει μια ιστορία όταν αποφάσισα να πάρω την ΑΜΟΙ. Την είχαν βάλει στα 1699 :
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_timi.jpg

Το πήρα κ φωτογραφία για του λόγου το αληθές ! Την παράγγειλα με προκαταβολή κ την επόμενη μέρα με πήραν από την αντιπροσωπεία παρακαλώ κ μου είπαν ότι έχουν κάνει λάθος στο κατάστημα κ έχουν βάλει την τιμή της 32 στην τιμή της 37 κ μάλιστα την τιμή χονδρικής της 32....!!!! χαχαχαχα
Έγινε χαμός φυσικά με το μαγαζί όχι με την αντιπροσωπεία, γιατί προς τιμήν τους οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας ασχολήθηκαν με εμένα, ενώ θα μπορούσαν να περιμένουν το μαγαζί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Το αποτέλεσμα είναι ότι την επόμενη ημέρα που πήγα να ακυρώσω την παραγγελία η τιμή είχε έρθει εκεί που έπρεπε.
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front_2.jpg

Από εκεί κ πέρα βγάλε τώρα κ εσύ τα δικά σου συμπεράσματα........:grandpa:

Re: Απάντηση: MediaMarkt εμπειρία - Είναι κλέφτες?

Κακαλιός Στέργιος said:
Μόνο που οι φωνές δε πιάνουν εκεί, είναι απρόσωπα καταστήματα.

Μην το λες αυτό... αν ζήταγα το διευθυντή ήταν υποχρεωμένοι να μου δώσουν την τιμή που αναγραφόταν στο καρτελάκι... η οποία ήταν και πάλι 20Ε πάνω από το Πλαίσιο...
Πάντως δε νομίζω το Πλαίσιο να αγοράζει 40Ε φθηνότερα από το MediaMarkt...

Re: Απάντηση: MediaMarkt εμπειρία - Είναι κλέφτες?

Μιχάλης Κορ. said:
Δεν θα πω αν είναι κλέφτες ή όχι αλλά σίγουρα κάνουν 'λάθη'....!
Στο avforum είχα περιγράψει μια ιστορία όταν αποφάσισα να πάρω την ΑΜΟΙ. Την είχαν βάλει στα 1699 :
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_timi.jpg

Το πήρα κ φωτογραφία για του λόγου το αληθές ! Την παράγγειλα με προκαταβολή κ την επόμενη μέρα με πήραν από την αντιπροσωπεία παρακαλώ κ μου είπαν ότι έχουν κάνει λάθος στο κατάστημα κ έχουν βάλει την τιμή της 32 στην τιμή της 37 κ μάλιστα την τιμή χονδρικής της 32....!!!! χαχαχαχα
Έγινε χαμός φυσικά με το μαγαζί όχι με την αντιπροσωπεία, γιατί προς τιμήν τους οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας ασχολήθηκαν με εμένα, ενώ θα μπορούσαν να περιμένουν το μαγαζί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Το αποτέλεσμα είναι ότι την επόμενη ημέρα που πήγα να ακυρώσω την παραγγελία η τιμή είχε έρθει εκεί που έπρεπε.
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front_2.jpg

Από εκεί κ πέρα βγάλε τώρα κ εσύ τα δικά σου συμπεράσματα........:grandpa:

Μηχάλη την περίπτωσή σου θυμομουνα γι' αυτό το ανέφερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: MediaMarkt εμπειρία - Είναι κλέφτες?

Θάνος Φούντας said:
Μηχάλη την περίπτωσή σου θυμομουνα γι' αυτό το ανέφερα...
Περίεργα λάθη γίνονται ........... :chinscratch:

Ο υπεύθυνος στο τμήμα εκείνο μου είχε κάνει καλύτερη τιμή πάντως για την όλη αναμπουμπούλα που είχε γίνει αλλά είχα τσαντιστεί με την όλη αντιμετώπιση κ τελικά ακύρωσα την παραγγελία κ πήρα τα χρηματά μου πίσω.
Μου είχαν παρουσιάσει ότι αν τελικά επέμενα να την πάρω στην τιμή των 1699 που είχε η καρτέλα μια ημέρα πριν τότε την διαφορά κάποιος θα την πλήρωνε, σαν να εννοεί ότι θα την πληρώσει κάποιος υπάλληλος πιθανότατα, δεν ξέρω... :tdown:

Το media markt εχει ΥΨΗΛΕΣ τιμές σε σχεδόν όλα τα προιόντα (εχω τσεκάρει απο ηχειάκια υπολογιστή, μεχρι ηλεκτρική κουζίνα). Αυτο συν την απαραδεκτη εξυπηρέτηση του εξασφάλισαν μια θέση στην black list μου !

Α,για μηχανές ισως οι χαμηλότερες τιμές και κατάστημα που ασχολείτε ΜΟΝΟ με φωτογραφικα:

www.katerelos.gr

Και στο Πλαίσιο μου έχει τύχει, αλλά από την ανάποδη. Να πηγαίνω στο ταμείο, να περνάει το barcode και να μου λέει χαμηλώτερη από την αναγραφόμενη.
Νομίζω ότι όταν οι τιμές αλλάζουν καθημερινά τέτοια φαινόμενα μπορούν να εμφανιστούν και να μην είναι κακόβουλα, ειδικά σε μεγάλα απρόσωπα καταστήματα

Απάντηση: Re: MediaMarkt εμπειρία - Είναι κλέφτες?

sfortis said:
Το media markt εχει ΥΨΗΛΕΣ τιμές σε σχεδόν όλα τα προιόντα (εχω τσεκάρει απο ηχειάκια υπολογιστή, μεχρι ηλεκτρική κουζίνα). Αυτο συν την απαραδεκτη εξυπηρέτηση του εξασφάλισαν μια θέση στην black list μου !

Α,για μηχανές ισως οι χαμηλότερες τιμές και κατάστημα που ασχολείτε ΜΟΝΟ με φωτογραφικα:

www.katerelos.gr

Είναι από τα ακριβότερα μαγαζιά.
Έπαθα πλάκα όταν κοίταζα τις κάρτες μνήμης!!!
Ακόμη και σε σούπερμάρκετ τις είχε φθηνότερα!

Και επίσης συμφωνώ για τον Κατερέλο. Ιδίως ο Γρηγόρης είναι πολύ εξυπηρετικό παιδί.