MediaMonkey ή Foobar2000 για FLAC???

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Οπως λεει και ο τιτλος, τι προτιμουμε... MediaMonkey ή Foobar2000 για να παιζουμε FLAC???

Το Foobar200 που χρησιμοποιω (με καποιο απο τα output modules που δεν θυμαμαι πως το λενε, αλλα "πηδαει" το output των Windows) εχω καταλαβει πως ειναι το πιο "ατοφιο" - bit to bit output, χωρις να "βαζει χερι" στο σημα.

Απλα το Interface του ... δε μπορει να υπαρχει. Επισης, δεν εχω δει πιο δυσκολο προγραμμα να το κανεις skin. Σιγουρα καποιοι απο σας το καταφερατε, αλλα εγω παραιτουμαι (εφαγα 2 μερες και ...δεν).

Το MediaMonkey το ειχα δει παλαιοτερα και αναφερθηκε στο παρακατω thread, οποτε και το τσεκαρα. Ειναι σουπερ, λογικο, απλο και εχει και μεγαλο κουμπια για το touchscreen που εχω. Απο ποιοτητα output τι λεει? Μονο ASIO output module βλεπω...

[κατι μου λεει πως θα αρχισει καυγας, αλλα τελος παντων!!!] -bye-

Για μουσική μόνο (και εγώ εχω μετατρέψει όλα μου τα cd σε flac), δοκίμασε το J River MediaJukebox (free). Δεν χρειάζεtαι decoders και κάνει και τη μετατροπή cd > flac files.
Αν θες και video υπάρχει το J River MediaCenter με κάπου 39 ευρώ.

παιδια εγω το mediamonkey το προτιμω απο το foobar
εχει καλητερο gui

Αρα δεν υπαρχει αντιστοιχο output module για το mediamonkey, ε? (οπως του Foobar...).

Το εψαξα λιγο ακομα, και 96KHz δεν καταφερα να παρω απο το mediamonkey.... κανεις αλλος?

Foobar. Δεν υπάρχει καλύτερο. Μπορείς να κάνεις παπάδες. Οσο για το skin αφού το έμαθα, και είδα τι κάνει, γύρισα στο απλό κλασσικό :)
Προτιμώ την ευχρηστία της απλότητας του βασικού interface.

Ε, μα αυτο ειναι το θεμα... και εγω στο κλασσικο interface γυρισα, αλλα ειναι λιγο... αθλιο... εκτως της απεικονισης συχνοτητων, που ειναι σουπερ, αλλα λιγο "μπακουρικη"!!!

Οκ, παμε με foobarloipon, μεχρι να βρουμε ενα release ετοιμο, με ωραιο interface!

-bye-

Εγώ αγόρασα το full version του J.River Media Center και είναι άψογο. Επίσης με μια άδεια σου επιτρέπει να το εγκαταστήσεις σε όλα σου τα PC. Δοκιμάστε την δοκιμαστική έκδοση και δεν θα χάσετε. Απλά αν θέλετε να βλέπετε τα αρχεία σας όπως στο explorer αλλά με τηλεκοντρολ χρειάζεται ένα μικρό κολπάκι.

τι έχει το σκιν του foobar?
Μια χαρά είναι και παραμετροποιείται όσο δεν πάει.
Σε σχέση με το απαίσιο winamp....

Στο Foobar, θα ηθελα παρα πολυ να εχω album cover view και ελεγχο απο remote control.... τιποτα αλλο!

... αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα απο τα δυο!

καμια ιδεα?>>??

φορτώνεις ένα σκιν που λέει κάτι με artwork... δεν θυμάμαι ακριβώς.
Είναι από τα τελευταία...

Ελεγχο από remote...
βασικά έχει remote το laptop ?
Εμένα που έχει...ελέγχω το foobar....
τουλάχιστον Play και πάνω κάτω...