Medici.tv-Verbier festival κ.λπ

Brucknerian

Senior Member
25 July 2009
478
Salonique
Μια και ευτυχώς αυτή την περίοδο έχω αρκετή δουλεία (ίσως καθαρίσω και τον χειμώνα) δεν πρόκειται να την κοπανήσω πουθένα.

Ανακάλυψα, εκ νέου, το medici.tv

Ένα site πολιτισμού θα έλεγα όπου οι τηλεοπτικές του μεταδόσεις είναι υπέρ του δεόντως ενδιαφέρουσες. Καλύπτει ζωντανά το festival του Verbier όπου υπάρχουν εξαιρετικές συναυλίες κλασσικής μουσικής με πολλούς μεγάλους των ημερών μας. Είναι εκεί η Argerich, ο Maisky, o Καβάκος, Kissin, Matsuev, o Bashmet κ.λπ. Μουσική δωματίου, όπερα, συμφωνίες, κονσέρτα.

Προχτές άκουσα και την συναυλία αφιερωμένη στους εορτασμούς του festival. Highlight τα πέντε κομμάτια για 2 βιολιά και πιάνο του Shostakovich. Μια φωτό κατά την διάρκεια της συναυλίας. Οι συμμετέχοντες, αν δεν ήταν μια μοναδική έκπληξη για μένα! Πάρα πολύ σημαντική καλλιτεχνική συνάντηση κατ' εμέ!

33o05zm.jpg

To link της συναυλίας: http://www.medici.tv/#!/verbier-festival-celebrates-2011
Υπάρχουν αρκετές free συναυλίες και όλα τα live του Verbier είναι δωρεάν (στην ώρα τους πάντα). Έτσι αν κάποιος παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Verbier και πάει στα live απολαμβάνει...

Προτίμησα συνδρομή έτσι ώστε να ακούσω και να δω όποτε θέλω, ότι θέλω. Πέραν τούτο έχουν σημαντικότατο αρχείο με συναυλίες και παραστάσεις. Επίσης ντοκιμαντέρ, ιστορικές συναυλίες και ντοκιμαντέρ (είδα 3 από αυτά το ένα ήταν ένα αφιέρωμα στον Fricsay). Και από Μάλερ, μπολικο σε συναυλίες και σε αφιερώματα (αμετανόητοι ακούτε; ). Πήρα μηνιαία συνδρομή η οποία κυμαίνεται από 6 ως 10 Ευρώ (η 10άρα έχει δυνατότητας καλύτερης εικόνας και προβολής σε mobile devices με το αντίστοιχο client-app).

Επίσης κάθε συνδρομητής έχει κάποιες προσκλήσεις που μπορεί να στείλει σε φίλους. Με αυτή την πρόσκληση μπορούν οι προσκεκλημένοι να έχουν 15νθήμερη πρόσβαση στις υπηρεσίες του medici.tv (να παρακολουθήσουν μάλλον. Έχω 5 από δαύτες αν θέλει κανείς, μου το λέει.