Megabox v2.0 - Ps3

Επειδη καταφερα μετα απο καποιες προσπαθειες να εγκαταστησω το megabox, και να εχω κανονικα εικονα 720p και ηχο μεσω hdmi, αλλα και χειρισμο του interface απο το sixaxis του ps3, γι'αυτο το λεω..

Να εισαι σιγουρος, οτι αν υπηρχε ανταποκριση στο θεμα, θα ειχα κανει ηδη τον οδηγο βημα βημα.

Δεν τον εχω φτιαξει ακομα, γιατι δεν φαινεται να ενδιαφερεται για το project κανενας, και ειναι κριμα οχι για τον κοπο που εκανα για να το εγκαταστησω εγω στο δικο μου ps3, αλλα για τον κοπο που θα κανω για να φτιαξω το tutorial.

Πιστευω πως δεν υπαρχει ανταποκριση, αυτο ειναι το θεμα, και γι'αυτο το εγραψα και πιο πανω.

Πραγματικα δεν λειτουργω για τον εαυτο μου, και θα χαιρομουν να μοιραζομαυν κατι με το φορουμ, απλα το βρισκω λιγο αχρειαστη ενεργεια.

Σίγουρα θέλουμε έναν οδηγό! Αν το εγκαταστήσω και εγώ με επιτυχία και πράγματι αξίζει τον κόπο, να είσαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν αρκετοί.

Περιμένουμε τον οδηγό σου! -bye-

φίλε devilako κατ'αρχάς μπράβο σου για την επιμονή και για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών σου.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι, πίστεψέ με οτι με τόσα πρότζεκτ που έχουμε ακούσει να κυκλοφορούν χωρίς να τελεσφορεί όμως κάτι, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με πειραματισμούς εκτός κι αν όπως λές τώρα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Καλό θα ήταν λοιπόν να μας εξηγήσεις τι ακριβώς κατάφερες, και αν φυσικά θέλεις, ενας οδηγός ωστε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο θα ήταν παραπάνω απο ευπρόσδεκτος.

Φιλικά
Γιάννης

Οκ, εγινε τοτε..
Θα ξεκινησω τον οδηγο, κι ελπιζω καποια στιγμη μεχρι αυριο η μεθαυριο να ειναι ετοιμος, και να σας τον δωσω..