Megabox V2.0 στο Ps3 - ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Mate,δοκίμασα το κενό δεν πιάνει...έχω την εντυπώσει ότι δοκίμασα την εντολή 'sudo' άλλα θα ξαναπροσπαθήσω για να βεβαιωθώ. Αν προχωρήσω παρακάτω ακριβώς στην επόμενη εντολή μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Εννοείτε ότι έχω κάνει format,σε παρακαλώ με προσβάλλεις. Τέλος πάντων θα ξανά προσπαθήσω μια φορά ακόμα,όλα από την αρχή... Θα ενημερώσω...

Μαλλον δεν το λεω για να σε προσβαλλω.
Το τονιζω για να δειξω οτι χρειαζεται φορματ και απο εκει, εκτος απο αυτα που κανεις μεσω του live cd.

Anyway, θα φτιαξω ενα βιντεο μολις βρω τον χρονο..

Μαλλον δεν το λεω για να σε προσβαλλω.
Το τονιζω για να δειξω οτι χρειαζεται φορματ και απο εκει, εκτος απο αυτα που κανεις μεσω του live cd.

Anyway, θα φτιαξω ενα βιντεο μολις βρω τον χρονο..

Μην παρεξηγιέσαι αγόρι μου,τρόπος του λέγειν... :ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου!

Επιτέλους κατάφερα να κάνω μια επιτυχείς εγκατάσταση! :BDGBGDB55:
Πράγματι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για το Other OS του PS3.

Να σημειώσω ότι δεν χρειάστηκε σύνδεση με scart και ο οδηγός του devilakou είναι απόλυτα σωστός! :SFGSFGSF:

Προς Devilako + JohnBougiou
Εχω τις εξής απορίες και νομίζω είστε ειδικοί έχοντας εμπειρία από YDL και Megabox. Παρακαλώ αιτιολογείστε τις απαντήσεις σας, ώστε να καταλάβουν κι άλλοι.
  1. Υποθέτω το Megabox είναι αντικαταστάτης του XMB και όχι του Linux.
  2. Τί πλεονεκτήματα έχει το Megabox σε σχέση με το ΧΜΒ?
  3. Θα μπορούσαμε να έχουμε και Other OtherOs στο PS3? πχ καταλαβαίνω ότι το Megabox θέλει partition δικό του για εγκατάσταση, μετά από format μέσα απ' το XMB. Επιτρέπει το OtherOs του XMB, μετά την εγκατάσταση του Megabox, τη δημιουργία και άλλου partition για το Linux, δηλ κατάσταση Multi boot? (Μ' αρέσει που βλέπω τα e-mail μου στο σαλόνι).
Ευχαριστώ
Γιάννης

Γιάννη για Multi boot είναι ένα μεγάλο θέμα,υπάρχει τρόπος αν και δεν το έχω εγκαταστήσει. Το MegaBox V2.0 δεν μπορεί να συνυπάρξει με το Yellow Dog Linux,για εμένα το έχει αντικαταστήσει επάξια!

Πλεονεκτήματα MegaBox V2.0

Θα γράψω μόνο αυτά που έχω δοκιμάσει έως τώρα...

Ωραίο περιβάλλον εργασίας και εύχρηστο,υποστήριξη Open Office. Πλοήγηση στο internet ικανοποιητική,τα video του youtube "τρέχουν" μια χαρά!
Αρχεία video όπου έχω αναπαράγει: .mpeg2 και .mkv (εδώ πρέπει να γίνουν αρκετές δοκιμές διότι μετά από 5 λεπτά μου εμφάνισε κάποιο λάθος).

Αυτά για αρχή...

Last edited by a moderator:
Γιάννη για Multi boot είναι ένα μεγάλο θέμα,υπάρχει τρόπος αν και δεν το έχω εγκαταστήσει. Το MegaBox V2.0 δεν μπορεί να συνυπάρξει με το Yellow Dog Linux,για εμένα το έχει αντικαταστήσει επάξια!

Πλεονεκτήματα MegaBox V2.0

Θα γράψω μόνο αυτά που έχω δοκιμάσει έως τώρα...

Ωραίο περιβάλλον εργασίας και εύχρηστο,υποστήριξη Open Office. Πλοήγηση στο internet ικανοποιητική,τα video του youtube "τρέχουν" μια χαρά!
Αρχεία video όπου έχω αναπαράγει: .mpeg2 και .mkv (εδώ πρέπει να γίνουν αρκετές δοκιμές διότι μετά από 5 λεπτά μου εμφάνισε κάποιο λάθος).

Αυτά για αρχή...

Nα'σαι καλα Γιαννη.
Ελπιζω καποιος mod να κοιταξει και το πρωτο μου ποστ, γιατι εχουν κολλησει 3 στηλες μαζι, και δεν φαινεται ουτε το βιντεο, ουτε και το document, μην κατεβαζετε απο rapidshare.

@ YannisA

1, 2. Δεν θα ελεγα οτι ειναι αντικαταστατης του XMB, λογω του οτι δεν μπορεις να τρεξεις παιχνιδια κατέυθειαν απο εκει, αλλα εχει απιστευτα πλεονεκτηματα και απιστευτες συνατοτητες σε σχεση με το xmb, και φυσικα κατα τη γνωμη μου, καλυτερο απο οποιοδηποτε linux other os που κυκλοφορει για ps3..

3. Σιγουρα γινεται. Ισως να μην βολευει για τις εκδοσεις 20 και 40gb, αλλα με εναν μεγαλυτερο η αλλαγμενο σκληρο γινεται.

Το θεμα ειναι πως θα πρεπει να ρυθμισεις το xmb να ξεκιναει σαν other os το linux, και απο το linux να ξεκινας το megabox.
Δεν ξερω αν αυτο το κομματι ειναι υλοποιησιμο, αν και εχω καποιες ιδεες για το πως μπορει να λειτουργησει.

Προς Devilako + JohnBougiou

Εχω τις εξής απορίες και νομίζω είστε ειδικοί έχοντας εμπειρία από YDL και Megabox. Παρακαλώ αιτιολογείστε τις απαντήσεις σας, ώστε να καταλάβουν κι άλλοι.
  1. Υποθέτω το Megabox είναι αντικαταστάτης του XMB και όχι του Linux.
  2. Τί πλεονεκτήματα έχει το Megabox σε σχέση με το ΧΜΒ?
  3. Θα μπορούσαμε να έχουμε και Other OtherOs στο PS3? πχ καταλαβαίνω ότι το Megabox θέλει partition δικό του για εγκατάσταση, μετά από format μέσα απ' το XMB. Επιτρέπει το OtherOs του XMB, μετά την εγκατάσταση του Megabox, τη δημιουργία και άλλου partition για το Linux, δηλ κατάσταση Multi boot? (Μ' αρέσει που βλέπω τα e-mail μου στο σαλόνι).
Ευχαριστώ
Γιάννης

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αν και έχω ένα σταθερό σύστημα, μπαίνω στο πειρασμό να δοκιμάσω κι αυτό..
Το ΣΚ ίσως...
Thanks again
PS. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι έρευνα και ανάπτυξη (R&D)!

Δοκιμάστηκε το Emulator του Megabox V2.0 για Mame,Snes,Megadrive,Nes και δουλεύει άψογα με το χειριστήριο του PS3 άλλα με έξοδο του παιχνιδιού από το πληκτρολόγιο. Ακομα προσπάθησα να "τρέχω" μερικά αρχεία .mkv χωρίς καλό αποτέλεσμα στην αναπαραγωγή τους.

Αναφέρετε ότι σε μελλοντικό update θα υπάρξει πλήρεις υποστήριξη αρχείων video(.mkv).

Attachments

• DSC00188.jpg
    DSC00188.jpg
    63.6 KB · Views: 30
  • DSC00186.jpg
    DSC00186.jpg
    64.2 KB · Views: 23
Γεια σας παιδιά,είμαι καινούργιος,εχτές εγκατέστησα με επιτυχία το megabox,πολύ καλό αλλά "έκαψα" σε ένα dvd ένα bluray σε mkv μορφή αλλά μου έλεγε ότι στο dvd δεν υπάρχουν αρχεία.

Last edited by a moderator:
Καλωσόρισες!

Το Megabox V2.0 δεν υποστηρίζει ακόμα .mkv, άρα είναι λογικό που δεν αναγνώριζε το αρχείο σου.

Παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, για ευανάγνωστα γραπτά.

Ευχαριστώ.

Last edited:
καλησπερα και παλι,ευχομαι στο μελλον να παιζει μκβ αρχεια,υπομονη!
αλλα ειναι καλο για αρχη,ευκολοχρηστο και γρηγορο ιντερνετ.

καλισπερα παιδια!εμαθε κανεισ πωσ παιζει mkv αρχεια?εχουμε κανενα νεο γενικα?
το μονο που καταφερα να παιξω ειναι αρχεια avi......