Μεγάλα μονομπλόκ ακριβώς δίπλα στα ηχεία... Υπάρχει πρόβλημα ;;;ι

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,241
Κοντά εννοώ καμμιά δεκαριά πόντους, το κάθε μονομπλόκι στο κάθε ηχείο ... κάπου πήρε το μάτι μου χθες κάποια άποψη για μικροφωνισμούς ή κάτι τέτοιο...

Υπάρχει όντως οιουδήποτε είδους πρόβλημα ;;; Έ όχι, να κερδίζουμε από μικρά μήκη καλωδίων ηχείων και να την βρίσκουμε από αλλού, ρε γαμώτι ...

Kαι γω αυτο σκεφτομαι να κανω σε κανα μηνα..οποτε αναμενω κι εγω..

με λαμπατους μονομπλοκ για την ωρα.

Δεν νομίζω...
Άλλωστε και τα Supercharger της MF έχουν καλώδια μήκους 10 εκατοστών για να τα συνδέσεις στα ηχεία...

:grandpa: Εξάλλου αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα κυκλοφορούσε καμία εταιρία ενεργά ηχεία...

Κοντά εννοώ καμμιά δεκαριά πόντους, το κάθε μονομπλόκι στο κάθε ηχείο ... κάπου πήρε το μάτι μου χθες κάποια άποψη για μικροφωνισμούς ή κάτι τέτοιο...

Υπάρχει όντως οιουδήποτε είδους πρόβλημα ;;; Έ όχι, να κερδίζουμε από μικρά μήκη καλωδίων ηχείων και να την βρίσκουμε από αλλού, ρε γαμώτι ...

Άμα δεν το ακούς δεν υπάρχει.
Απόψεις έχουμε όλοι, να μην χάνουμε και τον ύπνο μας με το παραμιρό που διαβάζουμε.
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω solid state μηχάνημα να επήρεάζεται απο κραδασμούς κλπ, καλύτερα είμαι τυχερός.

Απάντηση: Re: Μεγάλα μονομπλόκ ακριβώς δίπλα στα ηχεία... Υπάρχει πρόβλημα ;;;ι

Απόψεις έχουμε όλοι, να μην χάνουμε και τον ύπνο μας με το παραμιρό που διαβάζουμε.
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω solid state μηχάνημα να επήρεάζεται απο κραδασμούς κλπ, καλύτερα είμαι τυχερός.

... μα δεν το έχω κάνει ακόμη... σήμερα σκοπεύω να τα στήσω με αυτόν τον τρόπο, και επειδή είναι αμαρτία να κουβαλάω τα 35κιλα και μετά να έχω θέματα, γιαυτό ρωτάω ...

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις !!!

Απάντηση: Re: Μεγάλα μονομπλόκ ακριβώς δίπλα στα ηχεία... Υπάρχει πρόβλημα ;;;ι

:grandpa: Εξάλλου αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα κυκλοφορούσε καμία εταιρία ενεργά ηχεία...

αυτό σκεφτόμουν και 'γω, γιαυτό μου φάνηκε περίεργο αυτό που διάβασα...

εγω τα έχω πάνω στα ηχεια :grinning-smiley-043.
Πιτσιρικια ειναι class d 15χ20 εκατοστα
Τα rca ειναι 1,5 μετρο και των ηχειων 30 ποντοι (με το συμπάθιο).Επειδη ειναι μικρες οι αποστασεις δεν εχω καταλαβει διαφορα απο πριν με αντιστροφες διαστασεις δηλ 2 μετρα καλωδιο ηχειων και 50 ποντους rca. Αλλα λογικα ειναι προς το καλυτερο

:captain:

'Εχω
1μετρο rca
1μέτρο ηχειων
φαινομενικά....
Βαλε και το μήκος της εσωτερικής καλωδίωσης των ηχείων και των πηνιων

τα ρευματα δεν θελουνε μικρά και το rca του πικαπ (με το πικαπ μπορει να ακουσεις ραδιο....θωραση)

Ε δε θα κουμπώσεις το πικάπ πάνω του...
Και αναγκαστικά πας σε κάποιο καλά θωρακισμένο καλώδιο σήματος!

Nομίζω οτι τα μεγάλα οφέλη απο το μικρότερο μήκος καλωδίων ηχείων υπερκαλύπτουν την όποια διαφορά ακουστή η μή (ψηφίζω το δεύτερο) απο τις δονήσεις εξάλου τι να καταλάβουν απο κραδασμούς τα κτήνη!..