Μεγάλες διαφορές στις τιμές

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Καλησπέρα.Αυτό είναι το πρώτο μου post και θέλω τη βοήθειά σας στο εξής..υπάρχουν καταστήματα στο ίντερνετ τα οποία πουλάνε την samsung le46m86 την οποία σχεδιάζω να αποκτήσω από 2200 έως 2990 ευρώ..τι μπορεί να σημαίνει αυτό? μένω στα Γιάννενα και εδω ο Κοτσόβολος και η ηλεκτρονική Αθηνών την έχουν 2990 ευρώ..μπορεί να την παραγγείλω online στα 2200 και να μου στείλουν κανένα ανοιγμένο κομμάτι? Η διαφορά είναι τεράστια για να είναι όλα οκ..(αν και το online κατάστημα που την βρήκα είναι αρκετά γνωστο)..καμία ιδέα? να προχωρήσω? :slapface:

Καλησπέρα.Αυτό είναι το πρώτο μου post και θέλω τη βοήθειά σας στο εξής..υπάρχουν καταστήματα στο ίντερνετ τα οποία πουλάνε την samsung le46m86 την οποία σχεδιάζω να αποκτήσω από 2200 έως 2990 ευρώ..τι μπορεί να σημαίνει αυτό? μένω στα Γιάννενα και εδω ο Κοτσόβολος και η ηλεκτρονική Αθηνών την έχουν 2990 ευρώ..μπορεί να την παραγγείλω online στα 2200 και να μου στείλουν κανένα ανοιγμένο κομμάτι? Η διαφορά είναι τεράστια για να είναι όλα οκ..(αν και το online κατάστημα που την βρήκα είναι αρκετά γνωστο)..καμία ιδέα? να προχωρήσω? :slapface:

Το σκεφτεσαι κιολας ? Οι μεγαλες αλυσιδες ειναι οπου τους κατσεις και γουσταρουν με τρελλα τις δοσεις ...για να σε βλεπουν συχνα και να σε ματωνουν συχνοτερα. Τα περισσοτερα online καταστηματα δεν εχουν βιτρινα για να σου στειλουν ανοιγμενη ( συνηθως) δεν πληρωνουν υπαλληλους , ενοικια και αλλα νταβατζιλικια και το κυριωτερο ειναι νεα ταση της ελληνικης αγορας που δεν " ελκυει " τοσο τα λαμογια . Ασε που πολλες φορες δινουν και ατοκες δοσεις με καρτα για κανα χρονο .Τωρα αν και ειναι αρκετα γνωστο οπως λες μην το σκεπτεσαι καθολου . Σκεψοθ μονο τι καλα που θα αναπαυοντε στην τσεπη σου τα 690 ευρωπουλακια που θα σου μεινουν.

Γεια σου φιλε μου και καλως ηρθες στη παρεα μας.Και εγω συμφωνω με αυτα που σου ειπε ο smoothbore αλλα δες τι γινεται και με το θεμα εγγυσης (αχρειαστη να ειναι) που θα πρεπει να τη στειλεις και πως καλυπτεσαι.

Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για τη συμμετοχή..οι εγγυήσεις μάλλον είναι παντού οι ίδιες..όταν ρώτησα στα multirama για την 40d3000 της sony μου είπαν ότι μετά την αγορά αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να τηλεφωνώ στο service της sony και να διευθετώ μόνος τα όποια προβλήματα (μεταφορά κτλ)..οπότε πόσο χειρότερα να είναι σε ένα online κατάστημα? :)

ΥΓ: Αγαπητέ smoothbore βλεποντας την επιτυχία που είχε το post 40d3000 σκεφτόμουν αν ένα αντίστοιχο αλλά για την le46m86b θα μπορούσε να έχει επιτυχία..είδα ότι αρκετοί ασχολούνται με αυτή την τηλεόραση στο forum.

Last edited:
Εγω την δικη μου tv την πειρα απο online καταστημα 800 ευρω ποιο φτηνα απο κατι Κωτσοβολους κλπ. Δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε στην μεταφορα ουτε πουθενα αλλου.

Απάντηση: Re: Μεγάλες διαφορές στις τιμές

Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για τη συμμετοχή..οι εγγυήσεις μάλλον είναι παντού οι ίδιες..

ΜΑλλον εννοουσε οτι ορισμενα e-shops αγοραζουν απο ευρωπη και στελνουν στην Ελλαδα κομματια, και ως γνωστον πολλες αντιπροσωπιες στην Ελλαδα δεν τις καλυπτουν, επειδη αγοραστηκαν απο Εξωτερικο.

Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για τη συμμετοχή..οι εγγυήσεις μάλλον είναι παντού οι ίδιες..όταν ρώτησα στα multirama για την 40d3000 της sony μου είπαν ότι μετά την αγορά αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να τηλεφωνώ στο service της sony και να διευθετώ μόνος τα όποια προβλήματα (μεταφορά κτλ)..οπότε πόσο χειρότερα να είναι σε ένα online κατάστημα? :)

ΥΓ: Αγαπητέ smoothbore βλεποντας την επιτυχία που είχε το post 40d3000 σκεφτόμουν αν ένα αντίστοιχο αλλά για την le46m86b θα μπορούσε να έχει επιτυχία..είδα ότι αρκετοί ασχολούνται με αυτή την τηλεόραση στο forum.

Απ οπου και ωα παρεις την τηλεοραση ,αμα χρειαστει κατι δεν εχεις να κανεις με το καταστημα παρα μονο με την αντιπροσωπεια και αυτο ειναι δεδομενο αν εχει εγγυηση ελληνικη . Αν οχι τοτε ρωτας το καταστημα για το πως και τι π.χ. μπορει να σου πουν την στελνεις εδω και να αναλαβουν αυτοι τα υπολοιπα . Σε αυτη την περιπτωση ρωτα ποιος πληρωνει το "βαρκαρη" εσυ η αυτοι (κι αν εσυ ποσο π.χ. ) και καθαρισες .
Τωρα οπως προεκυψε κι απο το δικο μας ποστ για power buy ....τελικα αυτο ειναι κατι που δεν συναινει το φορουμ να ειναι κατι open αλλα μονο μεσω μυνηματων η τηλεφωνου . Καταλαβαινω το γιατι και το ασπαζομε .
Οποτε μπορεις απλα να γραψεις αν ενδιαφερετε καποιος να σου στειλη π.μ. και βλεπετε ποσοι ειστε και αναλογα κανετε.
Δεν νομιζω ομως να εχει τοση επυτιχια οσο με την D3000 για πολλους λογους .
1ον η τιμη ..καποιος που θα σκασει πανω απο 2500-3000 η και παραπανω για τιβι δεν ψαχνετε τοσο για 300 ευρα (συνηθως).
2ον η D3000 στις 40ιντσες και 1300 ευρα ειναι μακραν το καλυτερο Best buy για τους επομενους 6 μηνες τουλαχιστον.
3ον απο Σεπτεμβρη σκανε μυτη νεα μοντελα και θα διαμορφωθει αλλοως η κατηγορια σε επιδοσεις και τιμες
4ον οι 46ρες ειναι ακριβες για το ευρυ κοινο ....οπως και οι 32ρες επισης στα αξιολογα μοντελα .
5ον η D3000 ...οπως και να το κανουμε εγινε must πριν κυκλοφορησει ακομα:flipout: