Μεγάλη απογοήτευση...Γιατί...?

vagzaf

New member
13 December 2007
16
Για και συγχαρητήρια για το site σας.Μόλις το βρήκα έγινα μέλος κατευθείαν. Λοιπόν: Μέχρι σήμερα είχα μία παλιά τηλεόραση panasonic (10ετίας) , και εχθές αγόρασα αυτή εδώ: http://www.consumer.philips.com/con...nguage_gr/_productid_20PFL4122_10_GR_CONSUMER .Δε λέω,πολύ όμορφη και καλά χρώματα,με πολλές υποδοχές για Η/Υ κ.α. Όπως ήμουν συνηθισμένος όμως απο παλιά, θέλησα να ελατώσω την υψηλή φωτεινότητα που έχει και να την ρυθμίσω σε πολύ απαλή για μην με "στραβώνει"...Όμως παρόλο που τα έχω ρυθμίσει όλα στο χαμηλό, το πρόβλημα δεν λύνεται...,η εικόνα της εξακολουθεί να με κουράζει πάρα πολύ...,ειδικά το άσπρο χρώμα είναι πάρα πολύ έντονο. Δεν γίνεται τίποτα...Απογοητεύτηκα πολύ για τα λεφτά που έδωσα...Μέχρι και το playstation 2 που σύνδεσα,πάλι με κουράζει...Δεν γίνεται να κάνω κάτι, ώστε να μην είναι τόσο κουραστική στο μάτι...? Να σκεφτείτε οτι η παλιά ήταν πολύ πιο ξεκούραστη...Ευχαριστώ

Δηλαδή δεν γίνεται τίποτα...Μου την έδωσε τώρα.. Αποφάσησα να την πάω πίσω. Αν αγοράσω κάποια άλλη σε philips,μπορείτε να μου προτείνετε κάποια..? Οι plasma είναι καλύτερες απο τις lcd σε σχέση με την φωτεινότητα?

Φιλε vagzaf, να σε καλωσορισουμε αρχικα και κατα δευτερον να σε ρωτησω εαν η τηλεοραση που αναφερεσαι ειναι η 20" που δειχνει το link που εβαλες στο 1ο σου ποστ. Γιατι εαν μιλαμε για 20 ιντσες τηλεοραση, τοτε τετοιες διαστασεις σε plasma τεχνολογια δεν προκειται να βρεις. Μονο σε 42" και πανω...

Ναι,για την 20" μιλάμε. Δεν ήξερα οτι οι plasma βγαίνουν μόνο απο 42" και πάνω...Τι μπορώ να κάνω τώρα...? Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε 20"-25" που να μην με "στραβώνει"..? (σε philips πάντα). Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω..,όλες οι LCD είναι έτσι...? Τόσος κόσμος που έχει αγοράσει τέτοιες tv δεν έχουν πρόβλημα σαν εμένα με την φωτεινότητα...?

Αυτό ρωτάω κι εγώ...Απο ότι φαίνεται δεν χαμηλώνει το backlight... Ο Νίκος Σχ. πιο πάνω λέει οτι όλες οι LCD είναι έτσι...

Επειδή το είχα και εγω το πρόβλημα με την υπερβολική φωτεινότητα οταν πήρα την lcd (sony bravia), τώρα εχω χαμηλώσει το backlight στο 3 (απο 10) και εχω ενεργοποιήσει το light sensor ωστε να χαμηλώνει κι'άλλο σε τελείως σκοτάδι και όλα εχουν γίνει πολύ καλύτερα... και το cinematic effect και το μαύρο.