Απάντηση: Μεγάλη διαφορα στις τιμές?
Χμ, IMEI σε barcode; Τώρα με βάζεις σε υποψίες. Εδώ και πολλά χρόνια όλα τα κινητά που έχω πάρει πάνω στο κουτί έχουν μεγάλο αυτοκόλλητο με πολλά από τα στοιχεία του κινητού, και εκεί υπάρχει και το IMEI με κανονικά ψηφία. Παλιότερα δεν το είχα ψάξει γιατί δεν το είχα σκεφτεί, αλλά στα δύο τελευταία LG που ξέρω ότι είναι ευρωπαικά μοντέλα έχω προσέξει και τα αρχικά της χώρας. Δεν είναι πάνω στο κουτί, είναι μεγάλο αυτοκόλλητο με τυπωμένα στοιχεία, οπότε μάλλον πρόκειται για κάτι έξτρα. Ίσως κάποια ευρωπαική οδηγία. Γράφει πλήρες όνομα του κινητού, χρώμα, IMEI σε barcode αλλά και με κανονικά ψηφία, S/N πάλι και με τους δύο τρόπους, ένα άλλο barcode που δεν ξέρω τι είναι, προδιαγραφή CE, χώρα κατασκευής, και στα δύο τελευταία έχω προσέξει και τα αρχικά της χώρας. Αν δεν υπάρχει ίσως όντως κάτι να σημαίνει.Πάντως πάνω στο κουτί δεν έγραφε τίποτα για την χώρα προέλευσης αλλά ούτε και το ΙΜΕΙ καθαρά παρά μόνο δύο bar code εκ των οποίων το ένα ήταν τελικά το ΙΜΕΙ.
Φυσικά, δεν υπάρχει θέμα. Δεν είναι προσωπικό. Από μόνος μου διόρθωσα τον όρο παραεισαγωγή γιατί όντως δεν μπορεί εισαγωγή από Ευρώπη να θεωρηθεί παραεισαγωγή.Εννοείται ότι το γραπτό μου δεν περιείχε καμία μομφή για εσένα.Ο όρος "παραεισαγωγή" χρησιμοποιείται παντού.