Μεγαλη Δημοκρατικη Ελλαδα

modright

AVClub Enthusiast
31 May 2008
1,104
ΑΘΗΝΑ
ΒΟΥΛΗ Vs 14χρονων

, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Πριν δυο βδομάδες περίπου τα 3 τμήματα της Γ' Γυμνασίου σχολειου του κέντρου πραγματοποίησαν επίσκεψη στη βουλή με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Στη ξενάγηση στη βουλή ακολουθούσε και μια αστυνομικός με πολιτικά. Φανερά επηρρεασμένη απο τα προσφατα γεγονότα της εξέγερσης, συμπεριφερόταν στους μικρους μαθητές προκλητικά.
Στο τέλος της διδακτικής επίσκεψης μοιράστηκαν φόρμες αξιολόγησης οι οποίες έπρεπε να συμπληρωθούν ανώνυμα από τους μαθητές και αφορούσαν την κριτική αξιολόγηση της βουλής σαν σύστημα αντιπροσώπευσης, του συστήματος των τριών εξουσιών, των κτιριακών εγκαταστάσεων, και άλλα.. Στο τέλος υπήρχε ερώτηση κριτικής του συνοδού ασφάλειας της βουλής, όπου υπήρχε δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικού σχόλιου.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν στην αξιολόγηση ήταν σε μεγάλο ποσοστό απόλυτα αρνητικές στη κλίμακα 5 έως 1. Το ίδιο έγινε και με την κριτική στη φρουρό ασφαλειας και κάποια παιδιά συμπλήρωσαν το σχετικό παράθυρο για περισσότερα σχόλια που υπήρχε στο ερωτηματολόγιο που έπρεπε να συμπληρωθεί ανώνυμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Τα αποτελέσματα των απαντήσεων της έρευνας φαίνεται δεν άρεσαν στους κρατούντες της βουλής και αποφάσισαν να παρέμβουν δυναμικά στην έρευνα που πραγματοποίησαν με το παρακάτω δημοκρατικό τρόπο.
Επικοινώνησαν με το σχολείο στο οποίο έκαναν σαφές ότι ευθύνεται για την άποψη των παιδιών για την βουλή, που είναι αρνητική.
Ζήτησαν να δοθούν τα ονόματα των παιδιών που συμπλήρωσαν με αρνητικά σχόλια.

1. Με την πάροδο των ημερών τα ονόματα δεν δόθηκαν από τους μαθητές παρά τις πιέσεις.Οι απειλές μέσω του 15μελούς είναι συνεχείς ότι αν δεν πείτε τα ονόματα θα κοπούν όλες οι εκδρομές για να βρεθούν τυχόν καταδότες, αλλά μάταια.
  2. Η βουλή έθεσε τους καθηγητές προ των ευθυνών τους και εμμέσως πλην σαφώς απειλεί με δευτεροβάθμιο πειθαρχικό.
  3. Αποστέλει λοιπόν τα ερωτηματολόγια για γραφολογικό !!! έλεγχο στο σχολείο να εξακριβωθεί στη πράξη, ποιοί συμπλήρωσαν το κουτάκι με τις παρατηρήσεις !!!

Η αστυνομικός ασφαλείας που ήδη έτριζε η καρέκλα της από τα εσωτερικά μαχαιρώματα για την περίοπτη θέση με τα αναγκαία κονέ, βρήκε ευκαιρία για αποδιοπομπαίους τράγους και ζήτησε η ίδια να δοθούν τα ονόματα και να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας και μεταμέλειας.
Σήμερα μάλιστα πήγε η ίδια στο σχολείο να πάρει τα ονόματα και για να πιέσει.

ΔΗΛΑΔΗ
Η Βουλή η οποία μέσα από τις διαδικασίες της έχει θεσμοθετήσει ανεξάρτητες αρχές για την προστασία προσωπικών δεδομένων, έρχεται τώρα που δεν της αρέσει η εικόνα της (προφανώς στο σύνολο των σχολείων) και παρεμβαίνει απρόκλητα και βάναυσα προσπαθώντας να τρομοκρατήσει δασκάλους και μαθητές, καταργώντας το απόρρητο της συνέντευξης μιας έρευνας και αλλοιώνοντας με αυτό το τρόπο τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία πιθανά θα δημοσιεύσει και θα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή ή πιθανά και να την στείλει στην ΕΕ ή όπου αλλού.

Γιατί ύστερα από αυτό το γεγονός του κατατρεγμού, ποιό σχολείο θα τολμάει να πάει στη βουλή και να τολμήσει κάποιος μαθητής να γράψει αρνητικά σχόλια στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο που του δίνει η βουλή, όσο και αν τα πιστεύει.
Αφού απειλείται άμεσα και ο όποιος δάσκαλος να παραπεμφθεί σε δευτεροβάθμιο και ο όποιος μαθητής να του την έχουν στημμένη σαν συνήθη ύποπτο για μια ολόκληρη ζωή.

Αν και το σχολείο είναι άσυλο, παρόλαυτά η φρουρός ασφαλείας μπαίνει και απαιτεί ονόματα παιδιών να βγουν από γραφολογικό έλεγχο που απαιτεί να κάνει το ίδιο το σχολείο !!! και τα ονοματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει όπως αυτή νομίζει !!! και προφανώς θα τα δώσει σε χρήση σε όποιον μηχανισμό αυτή εξυπηρετεί και μη τα είδατε τα παιδιά.

Χωρίς να έχει γίνει κάποια "παραβατική" κατά τον νόμο συμπεριφορά, πταίσμα, πλημμέλημα κάτι τέτοιο, αλλά απλά έχει κατατεθεί αίτηση από την ίδια την Βουλή για διατύπωση της κριτικής σκέψης των παιδιών την οποία συνήθως εκθειάζουν και παροτρύνουν οι διάφοροι πολιτικοί και πνευματικοί κύκλοι όταν τους βολεύει.

Γιατί, η διακίνηση ιδεών και κριτικής σκέψης είναι δικαίωμα του καθένα και από τα πρωταρχικά ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αυτό διαφεύγει από τις υπηρεσίες της βουλής που παριστάνει και καλά τον οικοδεσπότη στην νεολαία, την οποία ταυτόχρονα φροντίζει να καθυποτάξει, να καταστείλει, να τρομοκρατήσει με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο μικρά παιδιά και υπάλληλους δασκάλους.

Και ύστερα αναρωτιέται ο μηχανισμός της Βουλής για τα αρνητικά σχόλια των παιδιών για τις λειτουργίες της και για την εικόνα που παρουσιάζει και πως θα την βελτιώσει.

Και με αυτές τις ενέργειες που δρομολόγησε, βρήκε τώρα η Βουλή τον τρόπο να πείσει όλους για τα δημοκρατικά ιδεώδη που υπηρετεί, πως τα υπηρετεί και πως σέβεται την όποια τυχόν αντίθετη άποψη και για αυτό πρέπει να απολαμβάνει του πλήρους και απόλυτου σεβασμού όλων ανεξαιρέτως (και των 11χρονων και των αγέννητων)...
.... ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ..... :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΑ ΝΑ ΑΠΟΓΙΝΗ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΡΟΜΠΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ....Γ...Ω ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΣΑΣ.

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΑ ΝΑ ΑΠΟΓΙΝΗ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΡΟΜΠΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ....Γ...Ω ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΣΑΣ.

Βρε αγανακτισμένε πολίτη, κράτα μικρό καλάθι μέχρι να δούμε τη γνησιότητα.................

Φίλε μου μπορείς να γράψεις τη πηγή?

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ BILY THE KID ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Μου ακούγεται λιγάκι απίθανο για αντίδραση της Βουλής. Ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας συνεπώς. Δεν λέω, μερικά πράγματα όντως δεν γράφονται στις εφημερίδες... αλλά πάλι, τόσο τσακάλια είναι αυτοί της indymedia?
Η κατάχρηση ενός εκ πρώτης όψεως ελεύθερου και ανεξάρτητου βήματος, καταλήγει μοιραίως στον αισώπειο μύθο του ψεύτη βοσκού.

Μου φαίνεται ολίγον υπερβολικό...
Αλλά καλό είναι όταν προκειται για αναδημοσίευση να αναφέρεται και η πηγή.
Όχι για εκ προοιμίου απόρριψη ή αποδοχή, αλλά για συμπληρωματική έρευνα.

Συγγνώμη ρε παιδιά περιμένετε να διαβάσετε κατι που δεν είναι απλά άκυρο, τραβηγμένο και φανατισμένο από το Indymedia?????????????????????

Aς σκεφτόμαστε και λίγο λογικά.... δεν βλάπτει.... ας σκεφτούμε ΤΙ θα κέρδιζε η Βουλή ή η "μπατσίνα" αν το έκανε αυτό.... πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος για να κάνεις τέτοια κίνηση χωρίς νόημα.

Αν θέλετε να σας γράψω εγώ για προκλητικές αντιδημοκρατικές συμπεριφορές ΕΑΑΚιτών και νεολαίας ΣΥΝ (τους 2 μεγαλους δεν τους αναφερ γιατι απλα δε στρεφονται εναντιον φοιτητων) στο Πολυτεχνείο έχω πολλά παραδείγματα... και πράγματα που έχουν όντως συμβεί.... αλλα αυτά φυσικά δεν τα γράφουν στο indymedia...

Last edited:
Συγγνώμη ρε παιδιά περιμένετε να διαβάσετε κατι που δεν είναι απλά άκυρο, τραβηγμένο και φανατισμένο από το Indymedia?????????????????????

Aς σκεφτόμαστε και λίγο λογικά.... δεν βλάπτει.... ας σκεφτούμε ΤΙ θα κέρδιζε η Βουλή ή η "μπατσίνα" αν το έκανε αυτό.... πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος για να κάνεις τέτοια κίνηση χωρίς νόημα.

Αν θέλετε να σας γράψω εγώ για προκλητικές αντιδημοκρατικές συμπεριφορές ΕΑΑΚιτών και νεολαίας ΣΥΝ στο Πολυτεχνείο έχω πολλά παραδείγματα... και πράγματα που έχουν όντως συμβεί.... αλλα αυτά φυσικά δεν τα γράφουν στο indymedia...

Φιλε μου το indymedia δεν ειναι αμοιρο των ευθυνων του, κανει ομως σοβαρη δημοσιογραφικη δουλεια και παντα υπερ των δικαιωματων των μειονοτητων. Τωρα οτι κατι θα του ξεφυγει, η καπου οτι θα κανει λαθος, νομιζω ειναι λογικο ακομα και για τις μεγαλυτερες εφημεριδες/μεσα ενημερωσης.

Οσο για τις νεολαιες, πιστεψε με σε αει ειμαι και μπορω να σου αναφερω οτι περιστατικα θελεις για ολες τις παραταξεις.

Chris το indymedia κάνει δημοσιογραφική δουλειά όπως κάνουν οι βαμμένες εφημερίδες, όπως Ριζοσπάστης, Απογευματινή κλπ... Όπως δεν υπάρχει περιπτωση να ενημερωθείς αντικειμενικά απ'αυτές τις 2, άλλο τόσο κι από το indymedia.

Έκανα edit παραπάνω, έχεις δίκιο συμβαίνουν απ'όλες τις παρατάξεις, απλά από τις δύο μεγάλες (ΔΑΠ-ΠΑΣΠ) δεν έτυχε ποτέ να γίνουν προπυλακισμοί σε απλους φοιτητές... τους τραμπουκισμούς τους τους κάνουν μεταξύ κομματοσκυλων μονο.

Oι 2 μεγαλες δεν στρεφονται εναντιον των απλων φοιτητων? Το αλισβερίσι σε στηριζω στις εκλογες καθηγητη-δινεις πτυχιο στα μελη της παραταξης τι ειναι?! Η το ''θες σημειωσεις-ελα γραψου αλλιως τον π...'' αυτος δεν ειναι εμμεσος εκβιασμος? (και σιγουρα και αλλα πολλα που αν σκεφτω θα θυμηθω). Κοιτα εγω ειμαι κατα τις πολιτικοποιησης του φοιτητικου κοσμου μεσα στα Πανεπιστημια, απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια. Γιατι ΟΛΟΙ βαλλουν εναντια στον ''ανεξαρτητο'' φοιτητη.

Τωρα για το indymedia ο καθενας εχει την αποψη του, παντως να σου επιστησω την προσοχη οτι λιγο-πολυ ολα τα μεσα ενημερωσης ειναι σ'ενα βαθμο ''βαμμενα''.

Μπορεις ομως να σαι ''βαμμενος'' και να υποστηριζεις την καταστολη, την αστυνομικη βια και το ρατσισμο και μπορεις να εισαι ''βαμμενος'' και να εισαι κατα της καταστολης απο την αστυνομια, υπερ των δικαιωματων των ομοφυλόφιλων, κατα του ρατσισμου(τυχαια παραδειγματα). Ο καθενας συντασσεται με το μεσο που απηχει τις αποψεις του (η το μεγαλυτερο μερος αυτων) χωρις απαραιτητα να ανηκει στον πολιτικο χωρο που εκφραζει το καθε μεσο ενημερωσης.

Φιλικα

Απάντηση: Re: Μεγαλη Δημοκρατικη Ελλαδα

Chris το indymedia κάνει δημοσιογραφική δουλειά όπως κάνουν οι βαμμένες εφημερίδες, όπως Ριζοσπάστης, Απογευματινή κλπ... Όπως δεν υπάρχει περιπτωση να ενημερωθείς αντικειμενικά απ'αυτές τις 2, άλλο τόσο κι από το indymedia.

Για το θέμα πού άνοιξε δέν έχω γνώμη γιατί χρειάζεται διασταύρωση η Πηγή.
Ομως αγαπητέ Maestro το Indymedia δέν κάνει κανενός είδους δημοσιογραφία
Επίσης ενώ θα έπρεπε ο server του να βρίσκεται εκτός Δημοσίων Σχολών φαίνεται πώς ´εκπέμπει´απο εκεί πού πληρώνουμε όλοι μας(Δημόσιο Πανεπιστήμιο) ενώ θά έπρεπε να έχει δικό του Ιδιωτικό Χώρο(μιάς και οι ´επαναστάτες´του δηλώνουν ´ενάντιοι σε κάθε εξουσία).
Eπίσης έχει γραφτεί και σέ άλλα threads πώς ο συγκεκριμένος ´μπαχαλόχωρος´δημοσιευει πολύ συχνά κείμενα μικροαστικού ταξικού μίσους(στο θέμα τού Αλέξη έχουν δοθεί τά αντίστοιχα links όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει τά Φασιστικά κείμενα μίσους),όπου γίνονταν και Προγραφές διαφωνούντων....
Kαι δυό ακόμα ´λεπτομέρειες´:
H Πρώτη είναι πώς είναι ´άγνωστες´οι Πηγές πού το εν λόγω ´μαγαζί´χρηματοδοτείται...
Και η Δεύτερη πώς το Indymedia Θεσσαλονίκης έκλεισε μέ βαρύτατες καταγγελίες απο μέλη του πώς το ´μαγαζί´μόνον ανεξάρτητο δεν είναι αλλά χρηματοδοτείται απο Αμερικανικά funds............
Στο ´κλείσιμο´έπεσε και χοντρό ξύλο...
Για μένα είτε ενημερώνομαι απο το Indymedia είτε απο τον Ακροδεξιό Στόχο το ένα και το αυτό.

Tα Νέα μάλιστα γράφουν πώς ζητήθηκε η Απομάκρυνση (και πολύ σωστά)της Αστυνομικού..Φαίνεται να είναι η πιό σαφης Ειδηση..
Η Ελευθεροτυπία δέν παρουσιάζει καμιά αποδειξη (μάλιστα η δημοσιογράφος μιλάει γιά φλού οταν αναφέρεται στο εάν ζητηθηκαν όντως απο την Βουλή...
Επομενως αυτό δεν λέγεται ´Είδηση´αλλά υπόθεση)...
Αλλά το Indymedia γιατί ´κόπτεται´γιά την Λειτουργία τής Βουλής..??
Aφού τά Συνθήματα πού διακινούνται στον συγκεκριμένο Μπαχαλόχωρο λένε´Να καεί το μπ@@@@λο η Βουλή´...
Αρα είναι ´Αστικός Τόπος´δηλαδή εξ´ορισμού καταπιεστικός..
Αμα αναλάβουν αυτοί την Εξουσία και φέρουν την ´πλέρια Δημοκρατία´ας κυβερνήσουν βάσει τών ´Αρχών´τους...
Βεβαια εμείς δεν θα υπάρχουμε γιά να το εξακριβώσουμε γιατί απο την Πρώτη Εβδομάδα θάχουμε βρεθεί στό ´Χώμα´.

Oι 2 μεγαλες δεν στρεφονται εναντιον των απλων φοιτητων? Το αλισβερίσι σε στηριζω στις εκλογες καθηγητη-δινεις πτυχιο στα μελη της παραταξης τι ειναι?! Η το ''θες σημειωσεις-ελα γραψου αλλιως τον π...'' αυτος δεν ειναι εμμεσος εκβιασμος? (και σιγουρα και αλλα πολλα που αν σκεφτω θα θυμηθω). Κοιτα εγω ειμαι κατα τις πολιτικοποιησης του φοιτητικου κοσμου μεσα στα Πανεπιστημια, απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια. Γιατι ΟΛΟΙ βαλλουν εναντια στον ''ανεξαρτητο'' φοιτητη.

Kλείνω το θέμα περί παρατάξεων ως off topic, λέγοντας πως η συζητηση μας αφορούσε καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων περί ελευθερίας γνώμης και λόγου... και τέτοια καταπάτηση κάνουν μόνο οι 2 χώροι που σου ανέφερα. Το ότι οι παρατάξεις έπρεπε να φύγουν όλες απ'τα πανεπιστημια το'χω γράψει σε πάρα πολλά θέματα εδώ μέσα και το πιστεύω όσο δεν πάει άλλο.

Μπορεις ομως να σαι ''βαμμενος'' και να υποστηριζεις την καταστολη, την αστυνομικη βια και το ρατσισμο και μπορεις να εισαι ''βαμμενος'' και να εισαι κατα της καταστολης απο την αστυνομια, υπερ των δικαιωματων των ομοφυλόφιλων, κατα του ρατσισμου(τυχαια παραδειγματα). Ο καθενας συντασσεται με το μεσο που απηχει τις αποψεις του (η το μεγαλυτερο μερος αυτων) χωρις απαραιτητα να ανηκει στον πολιτικο χωρο που εκφραζει το καθε μεσο ενημερωσης.

Και στις δύο περιπτώσεις ωστόσο είσαι επικίνδυνος καθώς δε γίνεται να πουλάς "ενημέρωση" παρουσιάζοντας μόνο την πλευρά που σε βολεύει... εξάλλου δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που "ανοιχτά" υποστηρίζει την αστυνομική βία και τον ρατσισμό, όλα αυτά γίνονται πολύ προσεκτικά καμουφλαρισμένα δίνοντας έναν "σπορο" που είναι στο δικό σου χέρι αν θα τον ποτίσεις ή όχι.
Αντίθετα, το indymedia με τον φανατισμό που χρησιμοποιεί, τις ψευδείς ειδήσεις, και τα οριακά αξιόποινα κείμενα του που ωθούν σε ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον οποιουηδήποτε δεν έχει τις ίδιες ιδεες μ'αυτούς, ουσιαστικά επιβάλει την αποψη του, ειδικά όταν έχει να κάνει με εύπλαστα μυαλά νέων ανθρώπων κάτω των 20-25 ετών.

Re: Απάντηση: Re: Μεγαλη Δημοκρατικη Ελλαδα

Ομως αγαπητέ Maestro το Indymedia δέν κάνει κανενός είδους δημοσιογραφία

.....................

Για μένα είτε ενημερώνομαι απο το Indymedia είτε απο τον Ακροδεξιό Στόχο το ένα και το αυτό.

Συμμερίζομαι και τις δύο απόψεις σου... απλά ήθελα να προσπαθήσω κάπως να το δικαιολογήσω, για να μη μου λέτε ότι είμαι απόλυτος :grandpa::a0210::a0210:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μεγαλη Δημοκρατικη Ελλαδα

Συμμερίζομαι και τις δύο απόψεις σου... απλά ήθελα να προσπαθήσω κάπως να το δικαιολογήσω, για να μου λέτε ότι είμαι απόλυτος :grandpa::a0210::a0210:

Μπά.
Γι´αυτούςείμαι πιό απόλυτος απο σένα.
Αλλως τε ´καταγγέλλουν´Ρατσισμό όπου τούς βολευει...
Δεν κατηγγειλαν ποτέ τον Ρατσισμό και τον Αλυτρωτισμό τού Γκρουέφσκι ούτε τις Σφαγές τών Τούρκων στην Κύπρο.
Και όπως έχει γραφτεί και σε άλλο thread ομάδες σάν τούς antifa και τούς Terminal 16 πού ενεργοποιούνται και εκεί υποστήριζαν τον Σιωνισμό τών Ισραηλινών κατά τών Παλαιστινίων...
Και φυσικά δέν τούς έχει πειράξει κανείς παρότι πολλά κείμενά πού αναρτώνται εκεί μέσα άπτονται τού Κοινού Ποινικού Δικαίου..
Αρα μια χαρά κινούνται στην ´Αστική Δημοκρατία´...
Κανονικοί καθεστωτικοί...
Μην ξεχνάμε άλλως τε τά funds..........-bye-