Μεγάλη φθηνή τηλεόραση για τηλεοπτικό πρόγραμμα

kiriak

Supreme Member
27 November 2006
3,951
ανοίγω καινούριο θέμα, γιατί ίσως αφορά και άλλους,

όπως λέει ο τίτλος,
μεγάλη τηλεόραση, περίπου 46 -49 ίντσες για 100% τηλεοπτικό πρόγραμμα,

για τη μητέρα μου που λόγω ηλικίας και απόστασης (4+ μέτρα) θα ήθελε κάτι μεγαλύτερο από
την 42 άρα LG που παρέδωσε πνεύμα

οπότε το ερώτημα είναι,
υπάρχουν μεγάλες τηλεοράσεις σήμερα που ΔΕΝ είναι 4Κ;
και πιο οικονομικές;

κάποια σχετικά αξιόπιστη μάρκα θα ήταν προτιμότερη
τα smart χαρακτηριστικά μάλλον δεν πολυενδιαφέρουν

υπάρχει κάποια πρόταση;

ή απλά πάμε για τη φθηνότερη 4Κ που βρίσκουμε;

Re: μεγάλη φθηνή τηλεόραση για τηλεοπτικό πρόγραμμα

Για τί ποσό μιλάμε;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδή είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και μάλλον δεν χρειάζονται εξελιγμένες δυνατότητες, μάλλον για μία φθηνή,
από όσο είδα πάνε γύρω στα 500 ευρώ οι 49 ίντσες,

αν υπάρχει λόγος για καλύτερη ποιότητα, το σκεφτόμαστε και για παραπάνω,

αλλά δεν ξέρω αν έχει καν νόημα και το 4Κ που μάλλον υπάρχει πλέον σε όλες σε αυτές τισ διαστάσεις ή κάνω λάθος και υπάρχουν ακόμη και απλές HD;

επειδή είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα και μάλλον δεν χρειάζονται εξελιγμένες δυνατότητες, μάλλον για μία φθηνή,
από όσο είδα πάνε γύρω στα 500 ευρώ οι 49 ίντσες,

αν υπάρχει λόγος για καλύτερη ποιότητα, το σκεφτόμαστε και για παραπάνω,

αλλά δεν ξέρω αν έχει καν νόημα και το 4Κ που μάλλον υπάρχει πλέον σε όλες σε αυτές τισ διαστάσεις ή κάνω λάθος και υπάρχουν ακόμη και απλές HD;

Εφόσον γράφεις ότι την θες μόνο για θέαση απλής τηλεόρασης, η ποιότητα έτσι κι αλλιώς θα είναι χάλια. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο πιο χάλια θα δείχνει.
Από την άλλη, οι 1080p τηλεοράσεις, σε διάσταση 49-50 ιντσών, θα έχουν τόσο μεγάλο πίξελ που θα βγάζει μάτι. Θα είναι τόσο μεγάλα που άνετα θα μπορείς να πας κοντά και να τα μετρήσεις.
Γνώμη μου είναι εφόσον δε θες κάτι ιδιαίτερο, και σίγουρα όχι για τον εαυτό σου, να κινηθείς προς κάποια μεταχειρισμένη άριστης κατάστασης. Άνετα μπορείς να βρεις 49άρα 4k Smart TV στα 350 ευρώ.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Μεγάλη, φθηνή τηλεόραση για τηλεοπτικό πρόγραμμα

Με απόσταση θέασης τουλάχιστον 4 μέτρα, οπωσδήποτε 55" και πάνω, έστω και αν θα προβάλλεται τηλεοπτικό σήμα. Κοντά στα 500 ευρώ υπάρχουν αρκετές επιλογές, ακόμα και από τις δημοφιλείς εταιρείες στην αγορά. Για παράδειγμα: Samsung MU6170 και Sony XE7005.

σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις,

θα το δω με τη μάνα μου πόσα λεφτά θέλει να δώσει, και ίσως περιμένουμε καμμία προσφορά,

μτχ μάλλον δεν παίζει, ήδη η μάνα μου έχει μία σχετικά καινούρια tv που χάλασε (οκ, αυτά όπως τύχει είναι),
και επίσης δεν νομίζω ότι γλιτώνει κανείς και πολλά λεφτά, με την συνεχή πτώση τιμών που υπάρχει