Μεγάλο άγχος Νο2!!!...μας την "έκανε" ο Steve!!!

Καλημέρα..

Λοιπόν για να προχωρήσω την κουβέντα:

μπορεί να αποφασίσω να κάνω συγχρονισμό με άλλο pc...όλοι ξέρουμε ότι ένα iphone συγχρονίζεται με ένα pc...αν το κάνω θα κάνει erase τα πάντα(εφαρμογές,μουσική,ταινίες)...

τάχω backup σε εξωτερικό σκληρό...

1)μπορώ να τα βάλω-ξανά-χειροκίνητα???

2)για τις εφαρμογές από Cydia τι γίνεται???...χάνονται τα πάντα???...θα χρειαστεί να γίνει πάλι jailbreak???

ρωτώ για να προετοιμαστώ γι αυτό το σενάριο..

Νασο γιατί δεν πας στην 2.2 να τελειώνεις...??

Πήγαινε σε αυτό το pc που λες ότι το βλέπει και κάνε μετάβαση στην 2.2 και έτσι θα το βλέπει και το άλλο..

Και τότε ναι θα θέλει πάλι jailbrake..

Aν δεν θές να μεταβείς στην 2.2 τότε αν πας στο άλλο pc τι νόημα έχει να το βλέπει μόνο εκείνο δεν έχω καταλάβει (και αυτό δικό σου είναι??)

Τώρα αν κάνεις συγχρονισμό θα χάσει (music / τα app store / τα video) και βέβαια αν πατησεις και contacts/bookmarks/calendars θα τα χάσεις και αυτά..
Αλλά αφού τα έχεις buckup μπορείς να τα ξαναβάλεις πάλι μέσω του itunes, αλλά και τις επαφές πρέπει να τις περάσεις και σε αυτό το pc...

Δεν θα χάσει τα app cydia και όχι δεν θα θέλει πάλι jailbrake παρά μόνο αν μεταβείς στην 2.2.

Τελικά την ακριβώς θέλεις να κάνεις απλά να το βλέπει κάποιο pc η update??

Last edited:
Velkus σωστές οι ερωτήσεις σου...

εγώ δεν ήθελα να πάω στην 2.2...μια "απλή" αναβάθμιση ήθελα να κάνω στο itunes και την πάτησα λόγω άγνοιας

τώρα έχω βγάλει από το pc μου την 8.02 και έβαλα το itunes 8.0 και ούτε και τώρα βλέπει το iphone.....άρα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα το pc...τι πρόβλημα έχει δεν μπορώ να καταλάβω...

και το άλλο pc δικό μου είναι...

τώρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να το βλέπει το pc...για την 2.2 θα δούμε..

Velkus σωστές οι ερωτήσεις σου...

εγώ δεν ήθελα να πάω στην 2.2...μια "απλή" αναβάθμιση ήθελα να κάνω στο itunes και την πάτησα λόγω άγνοιας

τώρα έχω βγάλει από το pc μου την 8.02 και έβαλα το itunes 8.0 και ούτε και τώρα βλέπει το iphone.....άρα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα το pc...τι πρόβλημα έχει δεν μπορώ να καταλάβω...

και το άλλο pc δικό μου είναι...

τώρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να το βλέπει το pc...για την 2.2 θα δούμε..

Μάλιστα τώρα μπορώ να πω ότι κατατοπίστηκα....:a0210:

Το θέμα είναι ότι όπως λες, σταμάτησε να το βλέπει μετά το update του tunes.. Mήπως έχει κρατήσει κάπου στο βάθος κάποια αρχεία και να θέλουν σβήσιμο... Για κάνε μία ανασκαφή στο pc...
Τι να πω... Δεν έχω και pc να κάνω και εγώ...

Τι να έπαθε το pc με το update του iTunes? Μάλλον το πρόγραμμα το δημιουργεί το πρόβλημα (((??))):chinscratch:

Απ'ότι γνωρίζω στα pc όταν το συνδέσεις σου βγάζει στο ((my computer??)) μία φώτογραφική μηχανή για τις photos. Εσένα στην βγάζει? Μπορείς να πάρεις Photos? Αν ναι, τότε ψάξε το λάθος στο tunes..

Tελικά άβυσσος τα τσιπάκια των computers, κάθε είδους, κάθε μάρκας.. Και αν σου κάτσει???

Σου αλλάζει τα φώτα.....:violent-smiley-008::bang:

Πράγματι, αν σου κάτσει στραβή, τότε άκρη δεν βγάζεις εύκολα...
Με τον Νάσο που μιλήσαμε, ο υπολογιστής του καταλαβαίνει το iPhone, αφού κ εγώ αυτό σκέφτηκα, αν δλδ 'βλέπει' το τηλ στο My Computer κ το βλέπει μια χαρά !
Το iTunes δημιουργεί το πρόβλημα...

Καλημέρα σε όλους...

πράγματι είναι μια καλύτερη μέρα ...και εξηγούμαι:

το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας-χθες-synch στο άλλο pc...

Λοιπόν:

μόλις έκανα synch και χάθηκαν όλα τα αρχεία πήγα να πάθω εγκεφαλικό....όμως είχα το backup στον εξωτερικό σκληρό και όλα μπήκαν-χειροκίνητα-μια χαρά!!!:Banane0:

δεν χάθηκε τίποτα!!!!

τώρα διάφορα tips:

α)όταν βάζεις τραγούδια που δεν τα κατέβασες από το appstore δεν υπάρχει πρόβλημα..όταν-όμως-βάλεις τραγούδια που τα αγόρασες από το appstore σου ζητά να κάνεις authorized το pc....μπαίνεις στο appstore->authorized...σου ζητά username...password και όλα οκ!!!

β)οι εφαρμογές δεν πειράχθηκαν...είχαν μείνει στη θέση τους λες και δεν είχα κάνει synch...

γ)όταν πήγα να βάλω τις ταινίες σέρνοντάς τις στο τηλέφωνο από τον έξωτερικό σκληρό δεν με άφηνε!!!!..λέγοντας μου ότι δεν επεξεργάστηκαν σε αυτό το pc!!!....το ξεπέρασα σέρνοντάς τις-αρχικά-από τον εξωτερικό σκληρό στην επιφάνεια εργασίας και από κει στο iphone και στο itunesLibrary!!!!:ernaehrung004:

τέλος καλό ..όλα καλά!!!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:

α)δεν κάνουμε αναβάθμιση-έτσι για να κάνουμε- όταν κάτι δουλεύει άψογα...

β)κρατάμε πάντα backup πριν κάνουμε οτιδήποτε

γ)άβυσσος η ψυχή των pcs!!

την 2.2 δεν πρόκειται να την κάνω σύντομα....πρέπει πρώτα να ηρεμήσω από το ταράκουλο που πήρα αυτές τις μέρες!!!

Eπιτέλους!!! Μπράβο βρε φίλε, στο χέρι του ήταν!!!!

Και όσο για το buckup έγινε παρεξήγηση, εγώ εννοούσα τα πράγματα του υπολογιστή (music video κτλ) και όχι από το τηλέφωνο, σίγουρα θα έκανες buckup του τηλεφώνου αλλιώς οπως το είπες κλάφτα..
Είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις.. Δεν χρειάζεται αυτό να το λέμε εξάλλου...

Αλλά μερικές φορές με τον γραπτό λόγο δεν τα περνάμε όπως θέλουμε..

Ευγε φίλε!! Πάμε για άλλα!!!

Re: Απάντηση: Μεγάλο άγχος Νο2!!!...μας την "έκανε" ο Steve!!!

Μέσα από το iTunes, επιλέγεις το τηλ κ με δεξί κουμπί πάνω του έχει επιλογή Backup. Την επιλογή την έχει κ κάπου στα μενού του.

3004754831_28b9a69a37_m.jpg

:antlers:

Aυτό αφορά data πληροφορίες και όχι για music/video/photos...

Last edited: