Μεγαλος Διαγωνισμος !!!!!!!!

Αν είχα δορυφορική θα την είχα μονίμως σε Eurosport-Discovery.
Λαμβάνω μέρος?

και βεβαια εισαι ηδη counted

Last edited by a moderator:
η λίστα θα ενημερώνετε από εμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα ,παρακαλώ ελέγξτε αν έχει συμπεριληφθεί η συμμετοχή σας ώστε να το διορθώσω άμεσα

1 Αγγελος
2 Silent
3 Muadib
4 Μιχαλης Κ
5 Μνημη
6 Afam
7 Petran
8 Σεραφειμ
9 Zebius
10 Suppacoopa
11 George C
12 Voreios
13 Spuros Prodromou
14 spycom 69
15 antonios
16 Psihiatros

Last edited:
ληγοντας στην δικη μας περιπτωση θα ειναι διψηφιος αν πχ το Νο του λαχειου ειναι το 87683 τοτε ο αριθμος 83 θα ειναι ο νικητης αν δεν υπαρχει μελος με αριθμο 83 τοτε θα εχουμε τζακ ποτ !!!!!

Εγώ 1ον θέλω να ψηφίσω περισσότερα από 1 και 2ον δεν θέλω να μπω στην κλήρωση για να μην στερίσω το δώρο από κάποιον συνφορουμίτη, αφού σίγουρα δεν θα μπορώ να πάω. Λοιπόν: 1. VH1 Classic 2. Classica 3. Natura 4. National Geographic 5. FOX

Εγώ πάλι θα δώσω εναλλακτικές προτασεις στα κολύ καλά που αναφέρθηκαν...

1. M6 (όλα: Black/hits/rock)
2. Canal Cocina

Τον ξενώνα δεν τον ξέρω, αλλα η περιοχή αξίζει την επίσκεψή σας (από φυσιολατρικής πλευράς και για χαλάρωση).
Και για να φτάσετε οι βορειοελλαδίτες δεν είναι και τόσο δύσκολο...

Φαντάζομαι μέδω καρδίτσας - καρπενησίου πρέπει να γίνεται η δουλεια ή Καρδίτσας Άρτας. Απίστευτες διαδρομές και αν εχεις και κάποιο GPS βοήθημα ακόμα καλύτερα!

η λίστα θα ενημερώνετε από εμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα ,παρακαλώ ελέγξτε αν έχει συμπεριληφθεί η συμμετοχή σας ώστε να το διορθώσω άμεσα

1 Αγγελος
2 Silent
3 Muadib
4 Μιχαλης Κ
5 Μνημη
6 Afam
7 Petran
8 Σεραφειμ
9 Zebius
10 Suppacoopa
11 George C
12 Voreios
13 Spuros Prodromou
14 spycom 69
15 antonios
16 Psihiatros
17 asxetopoulos

Re: Απάντηση: Μεγαλος Διαγωνισμος !!!!!!!!

Εγώ 1ον θέλω να ψηφίσω περισσότερα από 1 και 2ον δεν θέλω να μπω στην κλήρωση για να μην στερίσω το δώρο από κάποιον συνφορουμίτη, αφού σίγουρα δεν θα μπορώ να πάω. Λοιπόν: 1. VH1 Classic 2. Classica 3. Natura 4. National Geographic 5. FOX

να σαι καλα Κωστα ευχαριστουμε για την συμμετοχη σου

Ant1 gold!!!!!!!!!!!!!!!

Και δεν θέλω γελάκια και ειρωνείες.........:flipout: :flipout:

Ευχαρίστως πληρώνω το 60ευρω για το παραπάνω κανάλι.
Αν δε, αποφασίσουν να το κάνουν 24/7....

πληρώνω και μια κατοστάρα, άμα λάχει...

ΥΓ

Πρωταπριλιά δεν είναι σήμερα??????????:flipout: :flipout: