Μέγεθος πιάτου

J.P.

New member
10 July 2009
41
Παιδιά καλησπέρα!

Θέλω τη βοήθεια σας πάνω σε κάτι. Μετακόμισα σε δικό μου σπίτι που έχει έτοιμη εγκατάσταση nova. Έχει το κανονικό πιάτο της εταιρείας.
Ένας φίλος μου όμως μου δίνει τσάμπα ένα πιάτο 4 φορές μεγαλύτερο.
Με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω τα κανάλια της nova.
Αξίζει να φωνάξω τεχνικό να αντικαταστησω το πιάτο;

Καλησπέρα φίλε. Αν σε ενδιαφέρει να παρακολουθείς μόνο τα κανάλια της nova, τότε μπορείς να αφήσεις το ήδη εγκατεστημένο πιάτο που υπάρχει. Αργότερα, και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο θέμα της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΟΤΕ, και εφόσον το πακέτο θα σε ενδιαφέρει, μπορείς, αν θέλεις, να εγκαταστήσεις το πιάτο που σου έχει προσφερθεί, είτε με κίνηση, είτε με περισσότερα LNB, προκειμένου να λαμβάνεις τον HELLAS SAT, από όπου θα εκπέμψει η συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα.

Ίσως ο φίλος να μην γνωρίζει την αξία των μεγάλων δορ. πιάτων αφού απλά έτειχε κάποιος συγκάτοικος να εγκαταλείψει το θηρίο στη στέγη του !

Αθανάσης

Αν το 2.4μ έχει μείνει ορφανό, υπάρχουν στοργικές οικογένειες πρόθυμες να το υιοθετήσουν!

Ναι φεύγει για μόνιμα Αγγλία και δεν μπορεί να το μεταφέρει.

Οπότε αφήνω το ήδη υπάρχον λέτε;

Τουλάχιστο μην το αφήσεις να σκουριάσει. Δώσε το σε κάποιον που το χρειάζεται στην περιοχή σου.

Όπως είπε και ο Voreios:.......

Αν το 2.4μ έχει μείνει ορφανό, υπάρχουν στοργικές οικογένειες πρόθυμες να το υιοθετήσουν!

Μην το αφησεις να φυγει με κανενα τροπο!Ειναι σιγουρα λαχειο να το εχεις!
Gab