ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜD

Ποιές μειώσεις Πάνο?

Το πλαίσιο ανέβασε τον 6000+ από 131 σε 150 ευρώ!!!

ΘΑ ΠΑΡΩ INTEL ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ναι είναι μοναδικό το φαινόμενο, η AMD να μειώνει τις τιμές και το πλαίσιο να τις ανεβάζει! Αυτό μάλλον ωφείλεται στο ότι το e-shop δεν έχει προς το παρόν σε διαθεσιμότητα τον συγκεκριμένο επεξεργαστή! Οπότε ας περιμένουμε λίγες ημέρες να ενσωματωθούν οι νέες μειώσεις τιμών στην Ελληνική αγορά και να ξανάρθει ο επεξεργαστής στο e-shop οπότε μάλλον θα τον δούμε στην τιμή των 120Ε!

Last edited:
Ηρθε στο e-shop ο επεξεργαστής στα 131Ε ! Ας περιμένουμε λιγάκι μήπως πέσει κι άλλο αφού και πριν τις μειώσεις το e-shop τον πουλούσε στα 131!

Tο μεγαλύτερο άσχημο είναι το ότι το plaisio πουλάει μεταχειρισμένα προιόντα κατά εκατοντάδες!

Last edited:
Χμμμ μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα….

Ας σκεφτεί κανείς πως κάπως πρέπει να ‛μπαλατζάρει’ το καλό RMA….

Καλό rma είναι να δίνεις τις επιστροφές σε άλλους πελάτες?

Εδώ φίλος πήρε laptop πριν λίγο καιρό απο το πλαίσιο και βρήκε μέσα φωτογραφίες από τις διακοπές ενός από τους πωλητες του πλαισίου! Ψάχνοντας βρήκε ότι τα win είχαν ενεργοποιηθεί από το ΜΑΡΤΙΟ!!!

Αλλος φίλος μου αγόρασε την DFI-ICFX3200T2R/G (μητρική) Και έλλειπαν τα πάντα από την συσκευασία ενώ έλλειπε και το προστατευτικό του socket! Θερμοκρασία north 62C ΣΕ Ιdle !!!!! Φαίνεται την είχαν δοκιμάσει στο κλοκάρισμα!!!

Tέλος ΠΛΑΙΣΙΟ και ταινίες ασφαλείας είναι δυο λέξεις που δεν συμβαδίζουν!!!

Last edited:
Δεν λέω ότι είναι σωστό, προφανώς.

Λέω ότι αυτό έχω καταλάβει ότι γίνεται.