Δεν ξέρω άν είμαι στο σωστό νήμα, αλλά να και ένα ευχάριστο νέο απο τον ΟΤΕ...δινει μέχρι 24Μbps και μειώνει τις τιμές http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/15/1452408.htm
________
Βασίλης
________
Βασίλης
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το conn - x στα 1024 kbps θα πουλιέται 16,5 ευρώ (από 21,5 ευρώ). Η νέα τιμή για τα 2048 kbps θα είναι 19,5 ευρώ (από 29,5 ευρώ μείωση 33,9%). Στα 4096 kbps η νέα τιμή είναι 22,5 ευρώ από 38,5 ευρώ μείωση 41,5% και στα 8192 Μbps 26,9 ευρώ από 48,5 ευρώ μείωση 44,5%. Θα παρέχεται ακόμη νέα ταχύτητα στα 24 Μbps με 29,9 ευρώ.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι υπόλοιποι παροχοι
Μπορούν και δίνουν δωρεάν τα αστικά και υπεραστικά καθώς και adsl σύνδεση
Με μόνο ένα πάγιο και ο οτε που έχει όλη την υποδομή δική του και που θα μπορούσε να χτυπήσει πραγματικά τις τιμές δεν κάνει τίποτα
Π.χ θα μπορούσε μέσα στο πάγιο των 14 ευρώ το μήνα που πληρώνουμε να
Περιλαμβάνει τα τηλέφωνα ( αυτό γινότανε παλιά στον οτε και σου έδινε 500
Μονάδες δωρεάν )
Ακόμα και το πρόγραμμα που έχει βγάλει με την δωρεάν τηλεφωνία την χρεώνουν
Περίπου 17 ευρώ το μήνα + το πάγιο του οτε αλλά 14 ευρώ φτάνουμε τα 31 ευρώ
Μόνο για την τηλεφωνία και αν έχω ακούσει καλά το δωρεάν ισχύει μόνο για τους συνδρομητές που είναι στον οτε! Αν δηλαδή πάρεις ένα αστικό που είναι σε άλλο παροχο τότε χρεώνεσαι !
Αν τώρα βάλεις και κανένα adsl……. πάει, έχασες την μπάλα
Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται κάπως…..
Αφου ολοι το ξερουμε ...........Ελλαδα = Αθηνα , τελος.Είδες Νίκο μου και τα "καλά" της ιδιωτικής πρωτοβουλίας;
Σιγά μην ενδιαφερθούν ποτέ οι εναλλακτικοί για περιοχές χωρίς εμπορικό ενδιαφέρον.
Η λογικη ειναι οτι τοσα χρονια ειχε το μονοπωλιο ο ΟΤΕ και τωρα πρεπει να δωθουν ευκαιριεσ στουσ ανταγωνιστες του να αναπτυχθουν. Και γι αυτο το λογο ο ΟΤΕ ειναι αναγκασμενος να μισ8ωνει τις γραμμες του στους εναλλακτικους σε τιμες ξεφτιλα....Δηλαδή τους εναλλακτικούς γιατί τους αφήνει ????
Δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά
Ο οτε δεν έχει νομικό τμήμα για να βγάλει μια άκρη ?
Η λογικη ειναι οτι τοσα χρονια ειχε το μονοπωλιο ο ΟΤΕ και τωρα πρεπει να δωθουν ευκαιριεσ στουσ ανταγωνιστες του να αναπτυχθουν. Και γι αυτο το λογο ο ΟΤΕ ειναι αναγκασμενος να μισ8ωνει τις γραμμες του στους εναλλακτικους σε τιμες ξεφτιλα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.