Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

spyrmak
Αυτα που ειπα ποιο πανω ειναι για Αμερικη, δηλαδη θα υπαρχη μονο το 80GB στα 599 Dollars.
Τωρα για Ευρωπη δεν θα υπαρξη μειωση στην τιμη και θα ειναι μονο το 60GB πακετο μαζι με 2 μοχλους και 2 παιχνιδια στα 599 Ευρο. Τωρα ΠΧ στο UK καποια μαγαζια δεν δινουν τον ενα μοχλο και τα παιχνιδια και δινουν το PS3 σε ποιο χαμηλη τιμη, αυτο ισως το δουμε και στην Ελλαδα καποια στιγμη.

μακαρι!!! τι να το κανω το δευτερο χειριστηριο και τα δυο παιχνιδια ....... εγω blu ray θελω!!!!!

με το ζορι δυο παιχνιδια (2χ60 ευρω+ δευτερο χειριστηριο?) καλα τα παιχνιδια πες παει καλα(που δεν παει δλδ διοτι αν ηθελα πηγαινα να παρω μονος μου.....)

το χειριστηριο? (δεν δινουν κανα ΒR remote control λεω γω)

e-shop rules 579 ευρω!!!!

Ενω εχει ανακοινωθει μειωση τιμης στην Αμερικη στα 499 δολλαρια για το PS3,ξερει κανεις ποτε τηα γινει και η μειωση στην Ευρωπη....Για Ελλαδα δεν ρωτας διοτι η Sony Hellas εχει δικη της τιμολογιακη πολιτικη... :AFADF0:

δικη της τιμολογιακη πολιτικη????

αισχος!!!!

παντα να βγαλουν κατι παραπανω.

οταν λεμε δικη της τιμ/κη πολιτικη εννοουμε παντα ακριβοτερα καταλαβα....

659 $ σου λεει εχει 659 ευρω

αμ 1$ δεν ειναι 1 ευρω

(ενταξει ειναι και οι εισαγωγες αλλα μεχρι ενος σημειου- οχι να γινει η μειωση στην αμερικη και ευρωπη και εμεις απ'εξω)

Θα μου πειτε παρτο απο Ευρωπη ..... αμ ευκολο ειναι? ελλειψει πιστωτικης κλπ (και ελλ. εμπιστοσυνης)

Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Εγώ πάντως τα έχω πάρει στο κρανίο. Πήγα Κωτσόβολο αεροδρόμιο και Media Markt. Και οι δύο το έχουν στα 659 μόνο την κονσόλα.

Εγω πριν 2 μηνες που αγορασα το XBOX 360 Premium (σε αντικατασταση αλλου που καηκε) το βρηκα 350 ευρω και με ενα παιχνιδι δωρο.
Μετα απο καμια εβδομαδα φιλος μου πηγε στο media markt και το ειχαν 400 ευρω χωρις παιχνιδι!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Εγω πριν 2 μηνες που αγορασα το XBOX 360 Premium (σε αντικατασταση αλλου που καηκε) το βρηκα 350 ευρω και με ενα παιχνιδι δωρο.
Μετα απο καμια εβδομαδα φιλος μου πηγε στο media markt και το ειχαν 400 ευρω χωρις παιχνιδι!!!

Που ρε Γιαννη το βρηκες τοσο;:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Που ρε Γιαννη το βρηκες τοσο;:bigcry:

Στα Μultirama στην Ζακυνθο , ειχε και το Test Drive Unlimited μαζι.

Καπου πρεπει να εχω φυλλαξει και την αποδειξη απο το ταμειο.-bye-