Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Φανταζομαι με 500 κουπονια να το παίρνεις:bigcry:

Μπα ειναι και προεκλογικη περιοδος τωρα , προβλεπω τα PS3 του Ελευθερου Τυπου να εχουν μεσα ενα βιντεακι με ομιλια του Πρωθυπουργου και να διανεμονται δωρεαν.:Banane0:

Στην Κυπρο 2 μαγαζια ειχουν την ιδια προσφορα στα 595 Ευρω PS3 Console & 2 Games (MotorStorm & Resistance: Fall of Man) + Extra control.

Εγω αυτά περί PS3 και εφημερίδας δεν τα πολυπιστεύω. Για μουφα ακούγεται

Γιατι μουφα? Μαζευοντας μονο 499 κουπονια της εφημεριδας θα εχουμε σε συντομο χρονικο διαστημα (κανα εναμιση χρονο δηλαδη) ολοι ενα πολυ ωραιο Playstation 3 σπιτι μας.:Banane0:

Βεβαια εως τοτε η τιμη θα εχει πεσει στο μισο αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.:ADFADF1:

το να έρθει μια εφημερίδα σε συμφωνία με την αντιπροσωπεία για 3000 4000 κομμάτια πριμοδοτώντας το με 100 -150 ευρώ με ζημιά (300.00-450.000 ευρώ) θα τα πάρει πίσω από διαφημίσεις (και ειδικά με αντισταθμιστική στον αντιπρόσωπο) και από την υψηλή κυκλοφορία που θα πετύχει

Εδώ κάνει η έκδοση των 60 gb 499 δολαρια, δηλαδή 360 ευρω
τα συμπερασματα δικα μας

Καλημέρα argic,

τον Αύγουστο θα πάει μια γνωστή μου στην Αμερική και
σκέφτομαι να της παραγγείλω το PS3.

Η τιμή των 499 USD (60GB) παίζει παντού?

Η έκδοση των 80 GB (πέρα από την χωρητικότητα του δίσκου)
έχει άλλες διαφορές και σε τί τιμή παίζει?

-bye-

Αλέξη η έκδοση των 80gb δεν διαφέρει σε κάτι άλλο πέρα του δίσκου.
Το ps3 πάντως από αμερική θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια του ps2, με τα απλά dvd κ πιθανότατα με όσα bd δισκάκια έχουν region, αν κ είναι λίγα.

Εγω εχω την εξης απορια οσον αφορα αγορα PS3 απο Αμερικη. Εαν τυχον χρειαστει να παει για service μπορει να επισκευαστει Ελλαδα ή πρεπει να παει Αμερικη?

Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Αλέξη η έκδοση των 80gb δεν διαφέρει σε κάτι άλλο πέρα του δίσκου.
Το ps3 πάντως από αμερική θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια του ps2, με τα απλά dvd κ πιθανότατα με όσα bd δισκάκια έχουν region, αν κ είναι λίγα.

Thanks for the info Μιχάλη -bye-

Εγω εχω την εξης απορια οσον αφορα αγορα PS3 απο Αμερικη. Εαν τυχον χρειαστει να παει για service μπορει να επισκευαστει Ελλαδα ή πρεπει να παει Αμερικη?

Δεν το εχω ψάξει αλλά το αμερικάνικο μου PS3 δεν θα χαλάσει ποτέ,είναι σκυλί... :BDGBDGB53:

Καλημέρα argic,

-bye-
Αλεξη κατα ακριβια το 60GB ειναι καλυτερο απο το 80GB γιατι η Sony για να μειωση το κοστος αφαιρεσε απο τον 80GB το Emotion Engine chip που ειναι για να παιζη παιχνιδια του PS2.

Αλεξη κατα ακριβια το 60GB ειναι καλυτερο απο το 80GB γιατι η Sony για να μειωση το κοστος αφαιρεσε απο τον 80GB το Emotion Engine chip που ειναι για να παιζη παιχνιδια του PS2.

Μισό λεπτό για να καταλάβω ..... τελικά το αμερικάνικο PS3 (60GB)
παίζει ή δεν παίζει παιχνίδια PS2?

Ναι το αμερικάνικο PS3 (60GB) παιζει παιχνιδια του PS2 αλλα μοvo ntsc δηλαδη Αμερικανικα.

Last edited:
Καλημέρα argic,

-bye-

Σε δύο Mall (εμπορικα κέντρα) που έχει εδω που μενω η τιμή είναι αυτή και στα 2
Σκέψου όμως τους προβληματισμούς που παρατίθενται από τα παιδιά
dvd r2 δεν πρόκειται να δεις
όπως και εμείς με τα PAL-r2 player PS3 δεν πρόκειται να δούμε BD Α!!!!
μόνο τα ABC μπορούμε να δούμε, τα οποία βέβαια δεν είναι και λίγα......
το τίμημα???
δεν έχουνε ελληνικούς υπότιτλους (για όσους τους νοιάζει)
δες και εδω
http://bluray.lindsite.dk/
:grandpa: