Μελετη πριν την αγορα προβολεα.Τι κοιταζω?

Απάντηση: Re: Μελετη πριν την αγορα προβολεα.Τι κοιταζω?

τι κολημα ειναι αυτο με τον z700? αφου σας ειπα τον εχουν τα multirama-bye-
To budget δεν θα ειναι μεγαλο ,καπου στα 1500-1600 μαζι με πανι και βαση.
Κοιταζω προς ΑΧ200 , TW700 ,και κυριως τον sanyo z700 αν τον φερει η αντιπροσωπεια ...
Το παραπανω βημα φανταζομαι οτι θα ειναι κατι του τυπου hw10,w5000,tw3000 αλλα μαλλον δεν θα μπορω να φτασω τοσο ψηλα...

εχω 3μ και μαλιστα καθαροτατα... (3.20 περιπου απο τον φακο του προβολεα μεχρι το πανι)...
Στα 3.40μ. περιπου, εγω παιρνω 104ιντσες απο dlp optoma hd65, στην περιπτωση την δικια μου μαλιστα,το offset του προβολεα μου επεσε λουκουμι ωστε να ξεπερασω προβλημα με φωτιστικο οπως εχεις και εσυ.

προβολεις τυπου tw700/ax200 (lcd 720p δηλαδη) ποσο μακρυα πρεπει να ειναι απο την οθονη ο θεατης για να ΜΗΝ βλεπει το λεγομενο chicken wire effect ?
Υπαρχει καποια φωτο για να δω ακριβως τι ειναι αυτο?Πιξελιασμα?

αυτο φαινεται μονο αν εχεις βιονικα ματια

και αν δεν κανω λαθος ειναι μικροτερο αν και
το πανελ ειναι μικροτερο
ε Δημητρη?
προβολεις τυπου tw700/ax200 (lcd 720p δηλαδη) ποσο μακρυα πρεπει να ειναι απο την οθονη ο θεατης για να ΜΗΝ βλεπει το λεγομενο chicken wire effect ?
Υπαρχει καποια φωτο για να δω ακριβως τι ειναι αυτο?Πιξελιασμα?

επειδη τον ειχα δεν εβλεπα κατι ενοχλητικο και ειμαι και ψειρας κοιταω τις λεπτομερειες
αν εχεις 130" και κατσεις στο 1 μετρο θα το δεις σιγουρα

Από τα 3 μέτρα και για 90" δεν πρόκειται να το δεις αυτό. Μόνο αν πας στο 0.5-1μ θα το δεις, αλλά αν πάρεις τον Panasonic AX200 έχει μια λειτουργία που λέγεται smooth screen αν δεν κάνω λάθος το οποίο λύνει αυτό το θέμα (για αυτούς που όπως ανέφερε και ο Δημήτρης θέλουν από σχετικά μικρή απόσταση να ανοίξουν πολλές ίντσες).
Αν πρόκειται για τον 1ο σου προβολέα πάντως, ο AX200 θα σε καλύψει και με το παραπάνω + την μεγάλη του φωτεινότητα για θέαση τηλεοπτικού σήματος και με τα φώτα ανοιχτά.

παιδιά...μια παρεμβαση ξανα...Για μενα με αποσταση θεασης απο 4 -6 μετρα και υψος δωματιου 2,60 μετρα,δωματιο με πληρη συσκοτιση κτλ ποιον βιντεοπροβολεα προτεινετε?τιμες εως 2k

υποψιν οτι αν υπαρχει καποια προταση με διαφορα 250-400 ευρω πανω πειτε την..μπορω να περιμενω

πηγαινε παρε τον 60 2250
το μονο προβλημα που εχει ειναι ολιγον πιο smooth και δεν παιζει out of the box
κατα τα αλλα αν δε σε ενοχλει και η πτωση φωτος ειναι καλος παρτον δες eshop.

Μπορω να ακουσω (διαβασω) προτασεις στα 2000ε μαζι με πανι και βαση?
Το πανι οπωσδηποτε μηκους 1.80 (80 ιντσων δηλαδη,θα αλλαξει σε κανα χρονο με την μετακομιση οποτε κατι νορμαλ για τωρα)
Δεν εχω προτιμηση σε μαρκα η τυπο (dlp/lcd/sxrd και σια) απλα θα ηθελα να εχει μεγαλη εγγυηση (ειμαι χεστης σε αυτα) και να ειναι ευκολος στο στησιμο.
Κατι σε Sanyo z700 (Θα ειναι η πρωτη επιλογη αν τον φερει η αντιπροσωπεια),tw3000 , optoma hd8000x (oχι ο xlv), infocus x10 , και ισως σε κανεναν benq w5000 (αν πεσει λιγο η τιμη του σε κανα μηνα/διμηνο που θα γινουν ολα πραξη).
Δωστε τις προτασεις σας (ειδικα σε πανια αφου δεν εχω την παραμικρη ιδεα)...