Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Αν μου συνδεσατε τσακ μπαμ κατι και δεν ειδατε ποιος, τι, που, πότε....τι να κανω το συμπερασμα σας.

Εγώ το άκουσα τσακ-μπαμ, δεν ξέρω πόσο προσοχή το έδωσε ο Γιάννης. Ευχαρίστως να διαβάσουμε πιο αξιόλογα τεστ από το δικό μας.

Επαναλαμβάνω ότι εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι έκανα κακό σε κάποια πώληση, μτχ ή καινούριου, από τη στιγμή που δήλωσα πως "ό,τι δίνεις παίρνεις". Το αντίστροφο είναι παραπλάνηση, ότι το buffalo είναι η αρχή και το τέλος όλων.

Εγώ το άκουσα τσακ-μπαμ, δεν ξέρω πόσο προσοχή το έδωσε ο Γιάννης. Ευχαρίστως να διαβάσουμε πιο αξιόλογα τεστ από το δικό μας.

Ένα link, βάζεις σε παρακαλώ να διαβάσουμε τι ακριβώς γράψατε?.

στο θεμα που λες δεν ειδα καμοια διαφωνια για τα weiss.

αυτοι που διαφωνησαν ηταν οι κατοχοι βουβαλιου που καποιοι μαλιστα

απο αυτους ηταν και κατοχοι benchmark.

αφου λοιπον διαφωνησαν μας λες οτι δεν τους εδωσες σημασια.

τελικα υπηρχε benchmark στη δοκιμη η τα λετε απο μνημης;

απο οσο θυμαμαι ο γιαννης το εχει πουληση το δικο του.

Από μνήμης. Το Benchmark είχε πωληθεί στη δεύτερη επίσκεψή μου. Αλλά και να υπήρχε, δε θα ζητούσα να το ξανακούσω.
Δεν έδωσα σημασία ούτε στο benchmark ούτε στο buffalo, από τη στιγμή που μου φάνηκαν αδιάφορα στην ακρόασή μου στου Γιάννη.
Για μένα, το προσωπικό μου συμπέρασμα ήταν ότι ούτε σημείο αναφοράς είναι το benchmark, ούτε giant killer το buffalo, αφού ακούσει κανείς τα weiss. Ό,τι δίνεις παίρνεις.

Για άλλον, που κινείται σε ανώτερη ακόμη κατηγορία, το weiss dac202 θα του είναι αδιάφορο, και θα το βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τα υπόλοιπα και θα κοιτάζει άλλα ακριβότερα dac. E, και;

Θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν και οι κάτοχοι dacmagic/vdac αν τύχαινε και λέγαμε και κάτι για κείνα;

Ή θα έπρεπε να διαμαρτυρηθώ εγώ αν έδινα κάπου το μεταχειρισμένο μου μινέρβα και το έβγαζαν χειρότερο από weiss medea ή από το naim; Καθόλου.

Κι αν μη τι άλλο, δε θα τους έβγαζα τρελούς, αδαείς, ή (άκουσον-άκουστον) ανήθικους!

Να συμπληρωσω οτι τον Αντωνη τον γνωρίζω από το φορουμ και εχουμε στειλει μερικά πμ
τον Μπακ τον γνωρίζω προσωπικά και μπορεί οντας με περισσότερες γνωσεις ηλεκτρονικών να σας πει ποσο σημαντικοί ειναι ολοι οι κρίκοι της αλυσιδας οχι μονο των μηχανηματων αλλα και των επιμέρους εξαρτηματων για ενα σωστο ματσαρισμα.
Δεν εχουμε μιλήσει αλλά πιστευω σαν κατασκευαστης του συγκεκριμένου βουβαλιου θα το ακουσε ''καπως'' το οτι ειναι σχεδον αχρηστο και κατωτερο του benchmark.
Το συγκεκριμένο βουβάλι πριν παει Θεσσαλονίκη περασε και από το σπίτι μου (παρακαλεσα τον Πλατωνα γιατι μου ειπε οτι θα το αγοραζες) οπου αμεσα συγκρινα με το τελευταίο benchmark.
Γιαννη στο τηλεφωνο σου ειπα βαλτο να παιζει και ακουσε το την επόμενη μερα, μην την πατήσεις οπως την πάτησα.
Δεν πειραζει μπορεί να μου βγει σε καλό με δύο ευκολες μετατροπές

νικο δεν υπαρχη θεμα για μενα αχρηστου κατωτερου κλπ.

εξαλλου το εχω συγκρινη και μονος μου με το benchmark.

στο κατω κατω εσυ τουλαχιστον ξερεις πολυ καλα οτι εφτιαξα 4-5 dac

για καποιους που μου το ζητησαν αφιερωντας πολυ κοπο και χρονο

με μηδαμινο προσωπικο οφελος.

το γραφω γιατι λεγονται διαφορα πισω απο την πλατη μου και ισως καποιοι

να νομιζουν οτι προσπαθω να βγαλω χρηματα.

για να μην πω για κατασκευες που εχω κανη

μονο και μονο για τη δοκιμη και πουλησα στο κοστος των υλικων η και πιο

κατω.

Αν μη τι αλλο τους σεβομαστε , εννοειται , τους ανθρωπους που ασχολουνται με το να φτιαξουν ενα DAC η κατι αλλο οπως ηχεια η ενισχυτες.Ανθρωπους οπως ο Nικος Μπουλαματσης η ο backousis, που το κατεχουν καλα το αθλημα.

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο κ γινεται ντορος (κακως κατα τη γνωμη μου) για ενα μηχανημα το οποιο ακουσαμε κ δε μας αρεσε...
Στο κατω κατω δε μιλησαμε προσωπικα γι αυτους τους ανθρωπους, για ενα μηχανακι μιλησαμε , το οποιο απλα δε μας ξετρελλανε.

Ουτε υπονοησαμε τιποτα.Εντελως.

Και οντως μ αυτο σκεπτικο θα πρεπε ολοι οι κατοχοι αλλων DAC φτηνοτερων υλοποιησεων να ξεσηκωθουν.Το ιδιο θα συνεβαινε με τα ηχεια , με τους ενισχυτες, κοκ.

Μακαρι να ηταν καλυτερο απ τα Weiss η απ το Naim , aπλα, να το αγοραζα.

Από μνήμης. Το Benchmark είχε πωληθεί στη δεύτερη επίσκεψή μου. Αλλά και να υπήρχε, δε θα ζητούσα να το ξανακούσω.
Δεν έδωσα σημασία ούτε στο benchmark ούτε στο buffalo, από τη στιγμή που μου φάνηκαν αδιάφορα στην ακρόασή μου στου Γιάννη.
Για μένα, το προσωπικό μου συμπέρασμα ήταν ότι ούτε σημείο αναφοράς είναι το benchmark, ούτε giant killer το buffalo, αφού ακούσει κανείς τα weiss. Ό,τι δίνεις παίρνεις.

Για άλλον, που κινείται σε ανώτερη ακόμη κατηγορία, το weiss dac202 θα του είναι αδιάφορο, και θα το βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τα υπόλοιπα και θα κοιτάζει άλλα ακριβότερα dac. E, και;

Θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν και οι κάτοχοι dacmagic/vdac αν τύχαινε και λέγαμε και κάτι για κείνα;

Ή θα έπρεπε να διαμαρτυρηθώ εγώ αν έδινα κάπου το μεταχειρισμένο μου μινέρβα και το έβγαζαν χειρότερο από weiss medea ή από το naim; Καθόλου.

Κι αν μη τι άλλο, δε θα τους έβγαζα τρελούς, αδαείς, ή (άκουσον-άκουστον) ανήθικους!

δεν εγραψα ποτε και πουθενα οτι το buffalo ειναι η αρχη και το τελος ολων.

επισης δεν εγραψα ποτε και πουθενα οτι ειναι καλυτερο απο τα weiss και linn

αφου δεν τα εχω ακουση.

εγραψα μονο οτι ειναι καλυτερο απο το Benchmark και μαλιστα αρκετα

καλυτερο.

επισης ειχα απορια αφου εχει μεγαλη διαφορα αν ειναι στα επιπεδα του

minerva σε παλιοτερες συζητησεις ομως.

μεχρι τωρα δεν ειχε βρεθη καποιος να τα συγκρινη.

εσεις το κανατε αλλα μια και οι αποψεις μας διαφερουν ακομα και ως προς το

bench να μην δεχτω τη γνωμη σας.

προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι λετε ψεματα οτι υπαρχη δολος η

οτιδηποτε αλλο.

μπορη να ειναι θεμα γουστου η ματσαρισματος η οτιδηποτε αλλο.

απλα θα ηθελα να ακουσω με τα αυτια μου.

Αν μη τι αλλο τους σεβομαστε , εννοειται , τους ανθρωπους που ασχολουνται με το να φτιαξουν ενα DAC η κατι αλλο οπως ηχεια η ενισχυτες.Ανθρωπους οπως ο Nικος Μπουλαματσης η ο backousis, που το κατεχουν καλα το αθλημα.

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο κ γινεται ντορος (κακως κατα τη γνωμη μου) για ενα μηχανημα το οποιο ακουσαμε κ δε μας αρεσε...
Στο κατω κατω δε μιλησαμε προσωπικα γι αυτους τους ανθρωπους, για ενα μηχανακι μιλησαμε , το οποιο απλα δε μας ξετρελλανε.

Ουτε υπονοησαμε τιποτα.Εντελως.

Και οντως μ αυτο σκεπτικο θα πρεπε ολοι οι κατοχοι αλλων DAC φτηνοτερων υλοποιησεων να ξεσηκωθουν.Το ιδιο θα συνεβαινε με τα ηχεια , με τους ενισχυτες, κοκ.

Μακαρι να ηταν καλυτερο απ τα Weiss η απ το Naim , aπλα, να το αγοραζα.

γιαννη μαζι γραφαμε.

δεν υπαρχη κανενα προβλημα απο την πλευρα μου.

στο κατω κατω δεν το σχεδιασα εγω.

μονο το συναρμολογησα.

διαβασε και παραπανω.

νομιζω οτι το συγκεκριμενω θεμα του νικου οπως εγραψε και ο ιδιος δεν

επικεντρωνεται μονο στη δοκιμη σας.

Παρακαλώ παλληκάρια, επειδή φαίνεται να υπάρχει
παρελθόν στα γραφομενά σας, καλό είναι να συνεχίσετε τα προσωπικά σας
με πμ....
Ηδη έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα και δεν μπορεί να
σας παρακολουθήσει κανείς..

μια σφαιρική άποψη με λίγο εμπειρία από μέρους του κάθε μέλους αρκεί να βγάλει συμπέρασμα για την κριτική του κάθε ακροατή

εγώ πχ έχοντας ακούσει ένα τεράστιο αριθμό dac ( μια ψυχοπαθητική σχέση μα τα dac πρέπει να είναι αυτό , θα μιλήσω στον γιατρό μου κάποτε ) αποκομίζοντας εμπειρία από αυτά μπορώ να ζυγίσω στο περίπου τι θέλει να πει ο εκάστοτε ακροατής μέσω του φόρουμ

έχοντας στην προκειμένη ακούσει το benchmark 10δες ώρες και όλα τα sambre
dac αρκετές

και διαβάζω ότι υπάρχει έστω και υποτυπώδη σχέση αναμεταξύ τους ,,, έ τότε απλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγε καλά στην ακρόαση

simple thinks

Κύριοι συγνώμη αλλά αδυνατό να κατανοήσω τον λογισμό σας. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα Yaris με μια Ferrari και να κατηγορούμε τον ιδιοκτήτη του Yaris που το αγόρασε επειδή δεν πήρε την Ferrari!! Δηλαδή έλεος.

Ο καθένας αγοράζει με βάσει τις ανάγκες του, τις απαιτήσεις του, το σύστημά του και την τσέπη του. Αν εμένα μου αρέσει το Χ dac όπως δένει με το υπόλοιπο σύστημά μου και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ο superman να κατέβει και να μου το βγάλει άχρηστο θα τον γειώσω κανονικά. Αλοίμονο αν αγοράζαμε με βάση τα αφτιά των άλλων... Ακόμη και οι αρνητικές κριτικές είναι μια άλλη οπτική που μπορεί να μας δείξουν κάποιοα ελλατώματα των μηχανημάτων μας και να μας δώσουν την δυνατότητα να βελτιώσουμε το σύστημά μας με ελάχιστο κόστος.

Πιστεύω ότι όποιος γνωρίζει έστω τί είναι το dac και πώς δουλεύει σε ένα σύστημα, τουλάχιστον αγοράζει συνειδητά και όχι όπως πάμε να αγοράσουμε μια τηλεόραση με το κιλό.

Αν τον πειράζουν οι κριτικές των άλλων τότε Houston we have a problem...

μια σφαιρική άποψη με λίγο εμπειρία από μέρους του κάθε μέλους αρκεί να βγάλει συμπέρασμα για την κριτική του κάθε ακροατή

εγώ πχ έχοντας ακούσει ένα τεράστιο αριθμό dac ( μια ψυχοπαθητική σχέση μα τα dac πρέπει να είναι αυτό , θα μιλήσω στον γιατρό μου κάποτε ) αποκομίζοντας εμπειρία από αυτά μπορώ να ζυγίσω στο περίπου τι θέλει να πει ο εκάστοτε ακροατής μέσω του φόρουμ

έχοντας στην προκειμένη ακούσει το benchmark 10δες ώρες και όλα τα sambre
dac αρκετές

και διαβάζω ότι υπάρχει έστω και υποτυπώδη σχέση αναμεταξύ τους ,,, έ τότε απλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγε καλά στην ακρόαση

simple thinks

αυτοι ομως που δεν εχουν την εμπειρια σου;

Εγώ αυτό που έγραψε σχετικά με το buffalo, είναι ότι "μου θύμισε το benchmark", από μνήμης από την προηγούμενη επίσκεψή μου. Το να διαπιστώσω αν και κατά πόσο είναι καλύτερο το ένα από το άλλο, δε με ενδιέφερε, όπως πολλές φορές ανέφερα. Ο Γιάννης που συμβίωσε με το benchmark σίγουρα θα έχει πιο τεκμηριωμένη άποψη.

H "διαφορα" μας, ειναι στην οπτικη του καθ´ενος.
Το πως το βλεπει ο καθενας μας.

Απο την αλλη, αυτο που τουλαχιστον εγω κατηγορω τα ριβιου του ειδικου τυπου, θα πρεπει να προσεχουμε να μην τα κανουμε και μεις.
Τι εννοω........
Αυτες τις διαφορες, τις τοοοοοοοοοοσο μεγαλες, οι οποιες μολις βγει το καινουργιο μοντελο, αρχιζουν να γραφουν οτι το προηγουμενο ηταν λιγο μουντο, λιγο σκοτεινο, λιγο ετσι και λιγο γιουβετσι, ενω πριν ηταν οτι καλυτερο ειχαν ακουσει.
Εμεις τουλαχιστον θα πρεπει να προσπαθουμε, οσο μπορουμε, να δινουμε τις πραγματικες διαστασεις και διαφορες που ακουμε, και φυσικα να εχουμε παντα στο νου μας, οτι μιλαμε για ενα υποκειμενικο (οπως καταντησε) σπορ, και ακομα πιο υποκειμενικες εντυπωσεις.
Οσο για το αν θιχθηκα για το μπαφαλο, φυσικα και οχι (κολοκυθοπιτα οπως λεω πιο πανω), το εγραψα αλλωστε στις εντυπωσεις σας απο την δοκιμη των ντακ.
Για μενα το βουβαλι ειναι γενικα πιο "αναλογικο" σε σχεση με το Dac1 usb, στο συστημα μου, αυτια μου, κ.λ.π.
ΚΑΙ αυτα οχι απο τις XLR εξοδους γιατι δεν εχουν οι ενισχυτες μου.

Και για το αν θα πουλουσα το βουβαλι, ναι εχω ηδη βαλει αγγελια για την πλακετα ΜΟΝΟ, εκτος και αν το ηθελε καποιος ετοιμο και δεν μπορουσε να το φτιαξει, (λογω του οτι ειναι diy).
Για να παρω φυσικα το Baffalo II, και να το κανω με δυο αναλογικα σταδια εξοδου.

Last edited:
Παρακαλώ παλληκάρια, επειδή φαίνεται να υπάρχει
παρελθόν στα γραφομενά σας, καλό είναι να συνεχίσετε τα προσωπικά σας
με πμ....
Ηδη έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα και δεν μπορεί να
σας παρακολουθήσει κανείς..

Παρελθόν με εμένα δεν υπάρχει αλλά παρόν, όταν διαβάζω:
Πιστευω να καταλαβαν οσοι διαβασαν οτι ο ενας ηθελε να πάρει το νεο μοντελο και για να το πάρει επρεπε να πουλήσει το δικό του
Απλά το σκεφτόμουν και ελεγα κοιτα να δεις

Όταν δηλαδή αναφέρονται στο πρόσωπό μου, χωρίς να μου απευθύνουν τον λόγο και αποκαλώντας με εμμέσως ανήθικο.

αυτοι ομως που δεν εχουν την εμπειρια σου;

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κατά κανόνα

δλδ εάν ακούσεις 10 άτομα να συγκλίνουν κάπου τότε ξέρεις τι περίπου συμβαίνει

αυτό έχει γίνει αρκετές φορές

πχ τα gainclone , εγώ κατάλαβα τι περίπου θα ακούσω μέσα ΑΠΟ περιγραφές μελών σε διάφορα fora

Βρε σείς μόνο dac δοκιμάζετε?...Κάνα ενισχυτή κάνα καλωδιάκι?
..Τίποτα?

αν αρχισουμε να γραφουμε για ενισχυτες και μαλιστα λαμπατους...εκει να δεις πανηγυρι!!!
....φαντασου να γραψουμε δηλαδη για κανα καλωδιο...

:7SFGSFG: