Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Οχι ρε φιλε δεν ειναι τσαμπα το συγνώμη
Γνωρίζεται τοσα χρόνια οποτε εχω πει ή κανει μ@κ@κια εχω ζητησει
εδω.... i'm sorry miss Julie

Τzo μπορεις σε παρακαλω να ζητησεις συγνώμη γιατι με βαζεις και επαναλαμβανομαι σπαταλώντας χρόνο και χωρο
+ ειναι λίγο κουραστική η επιμονή σου

Φυσικά και σου ζητώ συγγνώμη για τον χρόνο σου, όπως και από τους συμφορουμίτες, που δεν διαβάζουν κάτι αξιόλογο στο νήμα που άνοιξες.

Η δική μου χαρά και ικανοποίηση από τη δοκιμή των dac, ήταν που απέκτησα έναν καινούριο καλό φίλο, ένα πολύ αξιόλογο άτομο, τον kotsidisjohn.

Όπως είπαν όλοι όσοι συμμετείχαν εδώ, είναι καλό να ανταλλάζουμε απόψεις εδώ και οι συναντήσεις και τα αυτοσχέδια συγκριτικά μόνο καλό κάνουν και σε μας τους ίδιους και στους συμφορουμίτες που διαβάζουν.

Δίπλα-δίπλα τα έβαλα, minerva και dac202 με την ίδια συνδεσμολογία και ναι, οι διαφορές ήταν τόσο εμφανείς που μέχρι και η κοπέλα μου τις άκουσε. Το δικό σου πρόβλημα πού είναι με αυτό;

Το να υπονοείς ότι το τεστ ήταν στημένο για να σπρώξω το μινέρβα, δε σε τιμά και, ακόμη περισσότερο, το γεγονός ότι δεν ανακαλείς, απο τη στιγμή που βλέπεις ότι ενοχλήθηκα.

Αλλο ελεγε.........
Τα weiss τα συνδεσατε με firewire και τα αλλα με οπτικη.

Ρε παιδια ξεκολατε, δηλαδη οσοι πηγαμε στην εκθεση και ακουσαμε τα audio research reference με τα mag. Mg 20.1 που δεν επαιζαν μια..........θα πουμε οτι ειναι χρεπια???

Απλα πρεπει να κρινουμε με βαση το κοστος του καθε προιοντος και τις συνθηκες που κρινουμε.

βαλτε κατω τις τιμες των ντακ, και με βαση αυτες, βγαλτε συμπερασματα.

Δεκτή η συγνώμη Tzo :ernaehrung004:

Παρακαλω το θεμα ειναι αλλο
ειναι κατα πόσο εναν χομπίστας με μετριες εως λίγες γνώσεις οπως π.χ. εγω μπορει να κρίνει δημόσια χρησιμοποιώντας ακρέες εκφράσεις για ανόμοια μηχανήματα που παιρνει για δοκιμή
προς θεου δεν ειπαμε να μην διατυπώσει τα σχολια του
Δημητρακούδης....

Αλλο ελεγε.........
Τα weiss τα συνδεσατε με firewire και τα αλλα με οπτικη.

Η δική μου δοκιμή το minerva και το dac202 περιλάμβανε. Αυτά με ενδιέφεραν.

Τα άλλα απλά τα άκουσα και δε με κέρδισαν ώστε να καταπιαστώ προσωπικά μαζί τους. Η σύνδεση ήταν αυτή που θα χρησιμοποιούσε ο kotsidisjohn αν τα αγόραζε. Το είπαμε δέκα φορές. Δεν ήταν κόντρα, αλλά σε προσωπικό επίπεδο επιλογή του τι να αγοράσουμε στα συγκεκριμένα συστήματά μας και με τις δικές μας ανάγκες.

Απάντηση: Re: Μέλη - reviewers ηθικό ή μη?

Πόσο ηθικό μπορεί να ειναι κάποιος του οποίο δεν ειναι η ειδικότητα να κρίνει ένα μηχανημα σε σχεση με ενα αλλό ή άλλα?

Για να μη κρυβόμαστε αφορμή για το θεμα ηταν κατι που διαβασα με dacs
Πιστευω να καταλαβαν οσοι διαβασαν οτι ο ενας ηθελε να πάρει το νεο μοντελο και για να το πάρει επρεπε να πουλήσει το δικό του
Απλά το σκεφτόμουν και ελεγα κοιτα να δεις

το μόνο που προκύπτει από τις ανωτέρω περικοπές είναι ότι το "γατόνι" , και ενδεχομένως "ανήθικος" tzo , βρήκε το κορόϊδο Kotsidisjohn να του πουλήσει το παλιό dac του για να αγοράσει κανούργιο και "καλύτερο".

Εάν συμβαίνει αυτό όντως τότε ο tzo που ξεσκεπάστηκε οφείλει συγγνώμη στον kotsidisjohn και στον nbullamatsis. Αν όχι τότε ο nbullamatsis οφείλει να ζητήσει συγγνώμη .

Ελεος δηλαδη, πραγματικα...
Φτασαμε στο σημειο δηλαδη να απολογουμαστε για την επιλογη μας.Να δινουμε εξηγησεις γιατι κ πως κ που αν μας αρεσε κατι η οχι..
Ξαναλεω: Δικα μου δεν ειναι τα χρηματα ? οτι θελω κ οπως θελω δεν τα ξοδευω?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ και διαφορα αλλα κολπα και υπονοουμενα.

Τι ειμαστε δηλαδη μωρα παιδια να μας δινουν γλειφιτζουρι κ να τρεχουμε απο πισω?

Αφου ζητησα ευγενικα απο τον κ.Θεμη το Weiss 202 κ το παρελαβα για δοκιμη κ μου αρεσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επισης ζητησα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ απο το ΤΖΟ αν θελει να ερθει να τ ακουσει κι αυτος γιατι ενδιαφεροταν.Επισης ειχα ζητησει αποτον Platon το Buffalo και βεβαια τον ενημερωσα οτι θα ακουγα κ τα Weiss - Naim.
Tα βαλαμε λοιπον κατω κ τα ακουσαμε και καταληξαμε σε δικα μας συμπερασματα.
Δε καταλαβα λοιπον για ποιο λογο να υπαχει συνωμοσια και γιατι να "επεσα θυμα κ κοροιδο" ????

Δε μ αρεσε ρε το Buffalo, AΠΛΑ, τελος.
(και σε παρα πολλους ακομα, απλα δε το γραφουν..)

Δηλαδη με "δουλεψε" ο τζο? Αντι να του πω ευχαριστω οπως κ σε ολους για τη διαθεση του Μινερβα? το οποιο μ αρεσε κι αυτο παρα πολυ κ κατεληξα τελικα μετα απο πολυ σκεψη κ ενδοιασμο κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τελικα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ (λογω του οτι καθυστερησε μαλλον η παραλαβη του 202 απ τον αντιπροσωπο για Μαιο αντι για αρχες Απριλιου).

ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ???
Και σας πληροοφορω να το ξερετε , οτι ο Γιαννης (Τζο) ειναι Large τυπος, με την καλη εννοια μη με παρεξηγησετε...

ΑΝ ηθελε αγοραζε το 202 ΧΩΡΙΣ να πουλησει το Μινερβα.Εχει αλλωστε 2-3 συστηματα μεσα στο σπιτι του...Και κανα 2-3 ακομα DAC.
Eπισης δειτε τα πρωτα ποστ ποιανουηταν οταν ανακοινωθηκε απο τον κο. Θεμη η κυκλοφορια του 202, παλαιοτερα.Απο τοτε το χε βαλει στο ματι.

Και εξαλλου ειμασταν κ οι 2 ετοιμοι να αγοραζαμε το Buffalo ΑΝ μας αρεζε.Δεν ειμαστε ουτε κολλημενοι, ουτε "γατονια."

ΑΡΑ δεν υπαρχει ουτε συνωμοσια ΟΥΤΕ κοροιδια...Απορω ποιος τα σκεφτεται αυτα κ ΓΙΑΤΙ....Πραγματικα.

Οκ...Καλό θα ήταν αυτή η ιστορία να έκλεινε κάπου εδώ...

Aπο την πλευρα μου εχω φυσικα διαθεση να ξεχασω οτι εγινε, που δεν εγινε κ τιποτα δηλαδη...no worries, no hard feelings...απλα γουστα και αποψεις!

εδω ειμαστε για να ενωνομαστε οχι για να διαφωνουμε.

Απλα ας προσπαθησουμε ολοι μας να μην ειμαστε εριστικοι κ να μην παρεξηγιομαστε με το παραμικρο κ χωρις λογο!

:SFGSFGSF: