Μένω στην 55J6200 ή πάω στην oled 940V (προσφορά)

Terastios

Established Member
21 May 2008
289
Παιδιά, πείτε γνώμες να βοηθήσετε.

Πήρα την 55j6200 σε προσφορά στα 568 από Κωτσόβολο.
Με πήραν όμως σήμερα από κατάστημα που είχα πάει για να δω τηλεοράσεις και μου δίνουν την LG Oled 940 στα 1100.

Και μπήκα σε δίλημμα.
Πάω στην LG και δίνω τα +532 ή μένω με την 55J6200 για 2 χρόνια και μετά την αλλάζω με καμία 4Κ oled τότε ?

Αν δώσω 1100 για την 940 προφανώς και θα πρέπει να είναι τηλεόραση για πολλά χρόνια και δεν ξέρω αν είναι τόσο future proof τηλεόραση, αφού δεν έχει ούτε HDR ούτε 4Κ....

Πείτε γνώμες και εσείς

Όχι.
Την έβγαλε ο Κώτσόβολος (μάλλον από λάθος) την πρώτη μέρα που έβγαλε την προσφορά και την επόμενη την έβγαλε και την ξαναπήγε στα 699

Και εγώ μάλλον λέω να μείνω και να πάω αργότερα για oled 4K

Υπάρχει και 940V? Γιατί την αναζητώ στο Skroutz και τίποτα.

Last edited by a moderator:
Θα έπαιρνα την OLED, όπως και να έχει η ποιότητα εικόνας και ειδικά με τη συγκεκριμένη Led, δεν έχει καμία απολύτως σύγκριση.
Επίσης πιστεύω πως το 4Κ, ειδικά στην Ελλάδα, δε πρόκειται να έχει ουσία ούτε μετά από 3 έως και 5 χρόνια. Μετά από τότε βλέπεις τι κάνεις, άσε που ουσιαστικά δε πρόκειται να σου λείψει και τίποτα το ιδιαίτερο από 4K σε Full HD, ειδικά αν στις 55 ίντσες βλέπεις από 2,5μ και άνω......

Ευχαριστώ για τις γνώμες. Τελικά κατέληξα να πάρω την 6200 και να πάω σε oled σε 2-3 χρόνια που θα έχουν ωριμάσει και λογικά θα παίρνεις 55ρα 4Κ στα 1000 - 1200