Τις τελευταίες εβδομάδες έτυχε να ακούσω το μπλιμπλίκι του τίτλου 2 φορές, μια στην «σπηλιά» του Πέτρου και μία στο τσαρδί μου.
Την 1 φορά στην σπηλιά, δεν μπόρεσα να εξάγω πολλά συμπεράσματα μιας και αφενός δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με το πάνω σύστημα του Πέτρου, αφετέρου είχαμε καιρό να τα πούμε και δεν βάλαμε γλώσσα μέσα όλο το βράδυ και αφε..τρίτου την είχαμε ακούσει στερεοφωνικά από τα ξύδια οπότε τι συμπεράσματα θέλατε να βγάλω.
Την 2η φορά στο τσαρδί μου τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Λίγα τα λόγια, ακόμα λιγότερα τα ξύδια και προφανώς το σύστημα το γνωρίζω σαν την παλάμη μου.
Κουμπώσαμε λοιπόν το macbook pro του Πέτρου στο dacάκι, το οποίο με την σειρά του συνδέθηκε στον ASR μου ο οποίος οδηγεί τα 40άρια ATC μου όπως βλέπετε και στις φώτο του Πέτρου. Οι πρώτες νότες από το όνειρο της σκιάς του Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν αρκετές για να πω στον Πέτρο «φίλε παίζει καλύτερα από το cd μου». Κάπου εκεί, σύντομα και άδοξα, έληξε το unofficial συγκριτικό των πηγών και απολαμβάναμε απλά την μουσικούλα που του βάζαμε να παίξει. O ήχος του meridian ήρθε και έδεσε ιδανικά με το σύστημα μου. Αυξήθηκε το μήκος/πλάτος/ύψος/βάθος της σκηνής, η πληροφορία που έφτανε στα αυτιά μου ήταν περισσότερη ενώ παράλληλά ήταν πιο διασκεδαστικός ο ήχος.
Όταν (και όχι αν) το πάρω απόφαση να αγοράσω dac θα την ξαναπέσω στον Πέτρο να σκάσει σπίτι μου με meridian & mytek για ένα συγκριτικό μεταξύ του (βασικά για να δω αν αξίζει για το πορτοφόλι μου τα παραπάνω χρήματα που ζητά το mytek και όχι για το ποιο είναι καλύτερο) ενώ και εγώ θα έχω φροντίσει να βγάλω ψηφιακή έξοδο και από το cd player ώστε να τα τσεκάρω και με μια τέτοια συνδεσμολογία τι ψάρια πιάνουν.