Merdian Director Μικρός στο μάτι..

Απάντηση: Re: Merdian Director Μικρός στο μάτι..

Σήμερα το σέταρα και στο netbook της συζύγου με windows 7. Πήρε κάννα τέταρτο αλλα μετά όλα καλά. Έπαιξε 192/24 απροβλημάτιστα και ποιοτικότατα παρότι ο υπολογιστής δεν είναι και "αεροπλάνο"..
Μετά απο εκατό περίπου ωρίτσες στρωσίματος γέμμισε και το χαμηλό ενώ η μεσαία πλέον μαγεύει..

Τόσο καλό είναι βρε Πέτρο;
Με βάζεις στην πρίζα!!!!

Δεν είναι giant killer, είναι ένα απο τα καλύτερα που έχω ακούσει στο πεντακοσάρικο, για τα γούστα και τις προτεραιότητες μου το καλύτερο. Προσπάθησε να το ακούσεις αν και εκτός και άν προτιμάς γλύκες, φουσκωματάκια, στρογγυλέματα και λοιπά παραφερνάλια οπότε κοίτα αλλού.

Διάβασε και τι γράφουν στο αδελφό νήμα για το μικρότερο explorer και κάνε την σύγκριση.

Δυστυχώς μένεις μακριά ειδαλιώς θα σε (ή στο) έφερνα να το ακούσεις.

Ίσως να ποστάρουν και δύο φίλοι που το άκουσαν και να μας πούν την γνώμη τους και αυτοί.

Πάντως δεν έκανα καθόλου πλάκα οταν έγραφα οτι το έπαιζα άνετα και στο μεγάλο σύστημα..

Μεγειά !!!!!
Έχεις σύζυγο που δεν ακούει μόνο Μαζωνάκη από το youtube????
Είσαι ευλογημένος....

Να ενημερώσω οτι μετά απο έξι εικοσιτεράωρα στρωσίματος η εικόνα έχει ανοίξει κιάλλο ενώ κατέβηκε λίγο ακόμα και το χαμηλό.

Το πιό σημαντικό όμως η μεσουψηλές πλέον ακούγονται "μεταξένιες" όπως ακούσαμε και στο σύστημα του καλού μου φίλου του Κώστα (Kostas K) οπου το μικρό μαύρο κουτάκι για τις καραμέλες έπαιξε απο την USB καλύτερα απο το Esoteric SA-10 με διαφορά παρότι το player αυτό παίζει εξαιρετικά.

Άν και το περίμενα να παίξει κάπως καλύτερα τοση διαφορά δεν ξάφνιασε μόνο εμένα όπως καταλάβατε..

Τις τελευταίες εβδομάδες έτυχε να ακούσω το μπλιμπλίκι του τίτλου 2 φορές, μια στην «σπηλιά» του Πέτρου και μία στο τσαρδί μου.
Την 1 φορά στην σπηλιά, δεν μπόρεσα να εξάγω πολλά συμπεράσματα μιας και αφενός δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με το πάνω σύστημα του Πέτρου, αφετέρου είχαμε καιρό να τα πούμε και δεν βάλαμε γλώσσα μέσα όλο το βράδυ και αφε..τρίτου την είχαμε ακούσει στερεοφωνικά από τα ξύδια οπότε τι συμπεράσματα θέλατε να βγάλω.

Την 2η φορά στο τσαρδί μου τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Λίγα τα λόγια, ακόμα λιγότερα τα ξύδια και προφανώς το σύστημα το γνωρίζω σαν την παλάμη μου.
Κουμπώσαμε λοιπόν το macbook pro του Πέτρου στο dacάκι, το οποίο με την σειρά του συνδέθηκε στον ASR μου ο οποίος οδηγεί τα 40άρια ATC μου όπως βλέπετε και στις φώτο του Πέτρου. Οι πρώτες νότες από το όνειρο της σκιάς του Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν αρκετές για να πω στον Πέτρο «φίλε παίζει καλύτερα από το cd μου». Κάπου εκεί, σύντομα και άδοξα, έληξε το unofficial συγκριτικό των πηγών και απολαμβάναμε απλά την μουσικούλα που του βάζαμε να παίξει. O ήχος του meridian ήρθε και έδεσε ιδανικά με το σύστημα μου. Αυξήθηκε το μήκος/πλάτος/ύψος/βάθος της σκηνής, η πληροφορία που έφτανε στα αυτιά μου ήταν περισσότερη ενώ παράλληλά ήταν πιο διασκεδαστικός ο ήχος.

Όταν (και όχι αν) το πάρω απόφαση να αγοράσω dac θα την ξαναπέσω στον Πέτρο να σκάσει σπίτι μου με meridian & mytek για ένα συγκριτικό μεταξύ του (βασικά για να δω αν αξίζει για το πορτοφόλι μου τα παραπάνω χρήματα που ζητά το mytek και όχι για το ποιο είναι καλύτερο) ενώ και εγώ θα έχω φροντίσει να βγάλω ψηφιακή έξοδο και από το cd player ώστε να τα τσεκάρω και με μια τέτοια συνδεσμολογία τι ψάρια πιάνουν.

Απάντηση: Re: Merdian Director Μικρός στο μάτι..

Να ενημερώσω οτι μετά απο έξι εικοσιτεράωρα στρωσίματος η εικόνα έχει ανοίξει κιάλλο ενώ κατέβηκε λίγο ακόμα και το χαμηλό.

Το πιό σημαντικό όμως η μεσουψηλές πλέον ακούγονται "μεταξένιες" όπως ακούσαμε και στο σύστημα του καλού μου φίλου του Κώστα (Kostas K) οπου το μικρό μαύρο κουτάκι για τις καραμέλες έπαιξε απο την USB καλύτερα απο το Esoteric SA-10 με διαφορά παρότι το player αυτό παίζει εξαιρετικά.

Άν και το περίμενα να παίξει κάπως καλύτερα τοση διαφορά δεν ξάφνιασε μόνο εμένα όπως καταλάβατε..
Νάτα τα ωραία νέα!!!!!!!

Και κάτι που παρατήρησα. Όποιος δκιμάσει το Dac αυτό ας το αφήσει τουλάχιστον για 24 ώρες στο ρεύμα πρίν το κρίνει. Δεν παθαίνει και τίποτα. Η διαφορά του "ζεστού" και "κατευθείαν" είναι πολύ μεγάλη και ουσιώδης, ο ήχος μεγαλώνει γλυκαίνει και γεμμίζει σε όλο το συχνοτικό φάσμα και γίνεται υπέροχος και καθόλου "ψηφιακός".

Και κάτι που παρατήρησα. Όποιος δκιμάσει το Dac αυτό ας το αφήσει τουλάχιστον για 24 ώρες στο ρεύμα πρίν το κρίνει. Δεν παθαίνει και τίποτα. Η διαφορά του "ζεστού" και "κατευθείαν" είναι πολύ μεγάλη και ουσιώδης, ο ήχος μεγαλώνει γλυκαίνει και γεμμίζει σε όλο το συχνοτικό φάσμα και γίνεται υπέροχος και καθόλου "ψηφιακός".

Βασικός κανών σε όλους τους DAC -bye-

Έχεις δίκιο Μιχάλη. Μόνο που εδώ η διαφορά ζεστού κρύου είναι μεγαλύτερη απο την ήδη προφανή και ουσιαστική στο άλο μου dac. Moy έκανε εντύπωση γιαυτό και το έγραψα. :ernaehrung004: