σωστό!!!...Εγώ πάντως είμαι πολύ χαρούμενος, οι τελευτςαίες εξελίξεις υπο την μορφήν συσκευών όπως του υπο συζητησην Meridian ήταν κάτι που με εξέπληξε και πολύ και ευχάριστα!! :a0210:...
Η τάση αυτή ξεκίνησε από τον ταπεινό (ή και όχι τόσο ταπεινό) NwAvGuy με το ODAC και την ίδια εποχή το Dacport (centrance), και είδατε ότι ακολούθησαν πολλοί... η ύπαρξη πολλών τέτοιων συσκευών σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση...
Δεν είναι μονόδρομος τα βουβάλια ούτε τα DAC σε τρία κουτιά με ξεχωριστές τροφοδοσίες κάθε σταδίου και clocks και δεν συμμαζεύεται... υπάρχουν απλοί άνθρωποι εκεί έξω που αυτά τα προιόντα τους αρέσουν και ούτε τους νοιάζει αν υπάρχουν διαφορές με τις προαναφερόμενες υλοποιήσεις...
Καπετάνιο... εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ χαλαρός...![]()
τα βουβαλια δεν ειναι μονοδρομος.Η τάση αυτή ξεκίνησε από τον ταπεινό (ή και όχι τόσο ταπεινό) NwAvGuy με το ODAC και την ίδια εποχή το Dacport (centrance), και είδατε ότι ακολούθησαν πολλοί... η ύπαρξη πολλών τέτοιων συσκευών σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση...
Δεν είναι μονόδρομος τα βουβάλια ούτε τα DAC σε τρία κουτιά με ξεχωριστές τροφοδοσίες κάθε σταδίου και clocks και δεν συμμαζεύεται... υπάρχουν απλοί άνθρωποι εκεί έξω που αυτά τα προιόντα τους αρέσουν και ούτε τους νοιάζει αν υπάρχουν διαφορές με τις προαναφερόμενες υλοποιήσεις...
Καπετάνιο... εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ χαλαρός...![]()
Πέτρο το hiend δεν θα εκλείψει... νομίζω ότι ο "μέσος" ακροατής ήταν πάντα, και θα υπάρχει πάντα, χωρίς να τον ενδιαφέρει πολύ πολύ, χωρίς να το ψειρίζει... επίσης δεν θα εκλείψει και η βλακεία του hiend...με εκείνους που έχουν περισσότερα λεφτά από μυαλό...
Είναι μέσα στο παιχνίδι όλα...
Εμένα δεν μου αρέσουν τα στεγανά, μια συγκεκριμένη νοοτροπία... όλα είναι ευπρόσδεκτα... εκτός από τους απατεώνες...
Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο τα ψηφιακά μέσα θα εξελιχθούν ώστε να αναπαράγουν με πιστότητα και ακρίβεια με μερικές μόνο εκατοντάδες ευρώ... δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία ακόμα (ούτε η πρόθεση)... και να υπήρχε δεν θα γινόταν έτσι απλά προσιτή... το hifi είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων...
Όσοι ασχολούνται με diy, έχουν αβαντάζ... ας είναι καλά η Κίνα, και το ιντερνέτ... αλλά το design πρέπει να πληρωθεί... ας το δεχτούμε αυτό.
Εν πάση περιπτώσει... για να επιστρέψουμε και στο θέμα... θεωρώ ότι το Meridian θα τα σπάει... τώρα αν στα 300 ντόλαρς είναι ή δεν είναι σούπερ ή το καλύτερο όλων... δεν μπορώ να αποφανθώ... βάσει της ιστορίας της εταιρίας και της προσωπικής εμπειρίας μου (4 μηχανήματα έως τώρα) θεωρώ ότι δεν κορόιδεψαν ούτε κοροϊδεύουν κανέναν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.