Μερικές ακόμα προτάσεις...

Re: Απάντηση: Μερικές ακόμα προτάσεις...

Ναι, όλα αυτά προϋποθέτουν σοβαρά κεφάλαια... εγώ σκεφτόμουν κάτι πιο ελαφρύ... σε χώρους μελών που αντιπροσωπεύουν μια αποδεκτή ακρόαση/θέαση για 4-5 άτομα, με διαφορετικά συστήματα αναφοράς κάθε φορά, ανάλογα τη δοκιμή και το κοινό που οι συσκευές απευθύνονται και φθηνότερα μετρητικά (υπάρχουν παιδιά που διαθέτουν τέτοια σε εντελώς ερασιτεχνική βάση)...

Πιθανόν αυτό που σκεφτόμουν να μην είναι αποδεκτό, όσον αφορά τα αποτελέσματα που θα δώσει, αλλά θα ήταν ένα βήμα... και το επόμενο καλύτερο κοκ...

Σαφώς και αυτά που αναφέρεις κάπτεν είναι σωστότερα... αλλά δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου...

Τουλάχιστον ας φτιαχτούν κάποιες λίστες από τους συντονιστές με μηχανήματα τις χρονιάς, ανά κατηγορία είδος/τιμή, να "ψηφίζουμε" τα μέλη...
Κάτι στην μορφή των ψηφοφοριών που ήδη έχουν γίνει στο τελευταίο τεστ των τηλεοράσεων ή στα ήδη ηχείων και ενισχυτών που χρησιμοποιούμε, νομίζω δεν είναι δύσκολο.

:ernaehrung004:

Λάθος επίσεις, σκεπτικό οι λίστες. Αυτά είναι για τα περιοδικά. Εμεις, θεωρώ, είμαστε δυο -τρείς κλάσεις πιο πάνω. Δεν τις χρειαζόμαστε.

Συμφωνώ για τα μετρητικά όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά και πάλι οι μετρησεις δεν είναι το παν. Παράδειγμα. Ενισχυτής "ψηφιακός" καμιά 250αριά στα 8 και σχεδόν διαπλασιάζει στα 4. Μετρητικά φλάτ, μια χαρά .
Ε, και? Πάιζει? Παπάρια μάντολες ...

Πάμε τώρα στην αντίθετη πλευρα, λέμε να εμπιστευόμαστε μόνο τ αυτιά μας - και εγώ συμφωνώ. Απ την άλλη δεν εμπιστεύομαι κανέναν "ριβιούερ" και θεωρώ οτι αυτό πρέπει να κάνετε όλοι σας.
Τι νόημα λοιπόν έχει να κάθεται και να γράφει ο καθένας "απόψεις" ?

Είναι πολύ περίπλοκο τελικά ...