Μερικές μέρες χωρίς Μουσική...

geovar

AVClub Addicted Member
24 February 2008
1,814
Πριν μερικές μέρες μια ανορθωτρια τάπαιξε και το αριστερό καναλι-15dB.Ευτυχώς με τη συνδρομή του Προέδρου και του φίλου Κώστα(Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο) το πρόβλημα λύθηκε σύντομα με την αντικατάστασή τους αλλά, ήδη είχα αρχίσει να σκέφτομαι, πώς θα μπορούσα να ρυθμίζω καθ´υψος τις κόρνες στα Μεσ/Ψηλά.
Νά το αποτέλεσμα

Attachments

• Horn Base.jpg
    Horn Base.jpg
    50.2 KB · Views: 81
  • DSC00163.JPG
    DSC00163.JPG
    147.1 KB · Views: 61
[offtopic]:)...Aυτος ο Brahms εκει δίπλα, παρτιτούρες ειναι; [/offtopic]
Όχι,είναι τα Quintetta του σε 5 δίσκους 78 στροφών που απέκτησα πρόσφατα.Περιμένω να τελειώσω τις ξυλουργικές εργασίες για να τα ακούσω με τη νεοαποκτηθήσα κεφαλή για 78 στροφές,μία παλιά Ortofon-EMT N65.

Γιώργο πολυ ωραία αυτή η κατασκευή με τις ρυθμιζόμενες καθ' 'υψος γλυστρες....
:grinning-smiley-043

Ωραίες καμπύλες ;-)
Εύχομαι να είναι βολικό και πρακτικό για τις όποιες μικρό-ρυθμίσεις.

Πριν μερικές μέρες μια ανορθωτρια τάπαιξε και το αριστερό καναλι-15dB.Ευτυχώς με τη συνδρομή του Προέδρου και του φίλου Κώστα(Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο) το πρόβλημα λύθηκε σύντομα με την αντικατάστασή τους αλλά, ήδη είχα αρχίσει να σκέφτομαι, πώς θα μπορούσα να ρυθμίζω καθ´υψος τις κόρνες στα Μεσ/Ψηλά.
Νά το αποτέλεσμα

Πολυ ομορφα. Χρειαζομαι και γω κατι αναλογο για τα "πειραματα" μου, σε πιο μικρο μεγεθος βεβαια. Θα δωσεις λεπτομερειες (που -ποσο κλπ?)

Πολυ ομορφα. Χρειαζομαι και γω κατι αναλογο για τα "πειραματα" μου, σε πιο μικρο μεγεθος βεβαια. Θα δωσεις λεπτομερειες (που -ποσο κλπ?)
Βάζω ακόμη δύο φωτογραφίες.Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης,~10Ε,Ρούτερ για τις καμπύλες και λούκια με μύτη Φ6.Που? Στο μπαλκόνι μου που γέμισε ψιλό πριονίδι ενα δαχτυλο και το μελτεμάκι το πήγενε όπου ηθελε.
Μανώλη έχω και "μανδαλα"για αποφυγή ανατροπής αν και η βάση είναι αρκετά φαρδιά.

Attachments

• MID-HI 1.jpg
    MID-HI 1.jpg
    45.4 KB · Views: 38
  • MID-HI 2.jpg
    MID-HI 2.jpg
    55.5 KB · Views: 44