Mesh 2.4m (Κινέζικο) 40-80$. Τί έγινε ρε παιδιά ;

3μετρο με 49 dBi απολαβή στα 12.2 GHz ? Να λείπει το βύσσινο !

Δεν είναι κακό το νούμερο, αν είναι αληθινό. Η τρίμετρη Prodelin έχει 40db στα 4000Mhz και 49db στα 11700Mhz. Μικρή η διαφορά. Αλλά δε νομίζω να είναι αληθινό το νούμερο για mesh κεραία.

Δεν μιλαμε για κινεζικο,μιλαμε για Κ.Τ.Ι.Οσοι ξερουν.....και φυσικα με lnb callifornia amplif.me 0.7 db παρακαλω φλατ 10750-12750 MADE USA Οπωσ και το πιατο.

Αυτό που είπα είναι ότι δεν αποδίδει καθόλου για το μεγεθός του (εξού και το αποδίδει) και όχι ότι δεν λαμβάνει Ku! Να το διευκρινήσω τώρα μιας και δημιουργήθηκε παρανόηση από ότι είδα!
Αν πάρει λοιπόν κάποιος ένα τέτοιο κάτοπτρο θα του αποδώσει σωστά μόνο στην C, αν το βάλει για Ku δεν πρέπει να περιμένει να αποδώσει σαν 2.4!

Αν θελεις για mesh μονο η kti mady usa ειναι ,αλλα λιγο αλμυρο,και μην ξεχνας οτι ολα τα διατρητα ειναι 16 φυλλα πραγμα που πρεπει να ξερεις το πως θα το συναρμολογησεις χωρις να εινα στραβο,και μετα το focus πρεπει να να ειναι τελειο ειτε βαλεις κοροτορα με c kai ku η φλατζα 120

Πάμε πάλι από την αρχή.

Όταν λέμε όλα τα διάτρητα ειναι 16 φυλλα πραγμα που πρεπει να ξερεις το πως θα το συναρμολογησεις εννοείς οτι κινέζα ή αμερικάνα είναι συναρμολογούμενη ?
Μη σου κάνει εντύπωση που ρωτάω. Δεν το είχα παρατηρήσει παρά πριν λίγο.
Εφόσον είναι έτσι, τότε ΤΙΘΕΤΑΙ θέμα ποιότητας κατασκευής, κατά την γνώμη μου.
Κάτι άλλο τώρα. Ξέρει κανένας εάν υπάρχει δυνατότητα να σου στείλουν δείγμα ? Με άλλα λόγια, εάν ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις εισαγωγή, δεν θα θέλεις να δείς το προιόν ?

Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας
Σίμος

Τα δείγματα χρεώνονται σαν κανονική αγορά,σε νέους πελάτες.Μετά αν θες να φέρεις περισσότερα,τότε σου κάνουν καλύτερη τιμή και αν προκύψει νέο προιόν (εφόσον είσαι πελάτης),ίσως δεν στο χρεώσουν.Εξαρτάται βέβαια και από άλλους παραγοντες πχ διαθεσιμότητας (και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι δασμοί εκτός ΕΕ ).

Όταν λέμε όλα τα διάτρητα ειναι 16 φυλλα πραγμα που πρεπει να ξερεις το πως θα το συναρμολογησεις εννοείς οτι κινέζα ή αμερικάνα είναι συναρμολογούμενη ?
Μη σου κάνει εντύπωση που ρωτάω. Δεν το είχα παρατηρήσει παρά πριν λίγο.
Εφόσον είναι έτσι, τότε ΤΙΘΕΤΑΙ θέμα ποιότητας κατασκευής, κατά την γνώμη μου.
Κάτι άλλο τώρα. Ξέρει κανένας εάν υπάρχει δυνατότητα να σου στείλουν δείγμα ? Με άλλα λόγια, εάν ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις εισαγωγή, δεν θα θέλεις να δείς το προιόν ?

Δεν ξερω για το κινεζικο,αλλα οταν εχεις να κανεισ με 16 φυλλα,12 τοξα και 14 ακτινεσ ε δεν θελει και πολυ να σου φυγει ,και να εινα πετσικο μετα.για αυτο θελει πολυ προσοχη.Οσο για δειγμα χλομο για κινεζικο,εργοστασιο η μεσαζοντα? απο μεσαζοντα ισως,αλλα απο εργοστασιο το ξεχνας.

Φίλε souzakia τελικά δεν μου απάντησες με σαφήνεια. Το αμερικάνικο είναι ΚΑΙ αυτό συναρμολογούμενο ?
(Υποθέτοντας ότι το κινέζικο είναι defacto συναρμολογούμενο)
Ευχαριστώ.

Σίμος

Ολα τα mesh νομίζω πως ειναι συναρμολογούμενα, ειδικά σε 2.4μ και ανω

Το αμερικάνικο είναι ΚΑΙ αυτό συναρμολογούμενο ?

Ολα τα διάτρητα απο 3,10 και πάνω ειναι συναρμολογούμενα,ακτίνες φύλλα και τόξα ειναι αλουμινένια και η βασι του σιδερένια και ολα τα παρελκόμενα ,βίδες παξιμάδια και φουρκέτες ειναι ανοξείδωτοι,και ασφαλείας παντα για ΚΤΙ

http://sat.bg/satellite/index.php?main_page=product_info&cPath=30_66&products_id=61

Diameter (D)250 cm Focus (f)80 cmF/D 0.333 Gain by 11.350 GHz48.5 dB Gain by 12.125 GHz48.8 dB Gain by 12.626 GHz48.9 dB Temperature noise (by elevation 42°)43 °K Opening angle (-3 dB)<1.46° Thickness2.6 mm Reflector weight46.00 kg Mountings weight

το p250 1015 euro και το p240 774 euro για οποιον ενδιαφερει

Attachments

• P250.jpg
    P250.jpg
    6 KB · Views: 12
  • P240.jpg
    P240.jpg
    6 KB · Views: 9