Μετα απο 40' samsung θελω 46-50 τι ομως ?

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
καλησπερα και παλι ! μολις πουλησα την samsung 40 C8000 ,φυσικα ηθελα τα χρηματα για να παρω κατι ποιο μεγαλο ! εστω και για το δωματιο μου φαινοτανε πολυ μικρη ! δεν ξερω γιατι αλλα μετα και απο την πανυ vt20 50' ολλα μου φαίνονται ποιο μικρα ! να θυμίσω την πανυ την εχω στο σαλλονι !
τώρα θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα 46-50 ιντζεσ κατι αναλογο σε ποιοτητα της σαμσοθνγκ που ειχα ,να σας πω οτι βιάζομαι και δεν εχω υπομονή να περιμένω τα καινούργια μοντελα ! τι προτείνεται σε 46 κατι αναλογο ?
ευχαριστω

Τι χρήση θα κάνιες;Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις;Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσες προτάσεις υπάρχουν και από την Sam.,sony,Panasonic.Πχ η VT30 εκτιμάται να είναι από τις καλύτερες,τότε είναι που θα αλλάξεις και του σαλονιού!!

εντάξει η χρήση μεσα στο δωματιο ειναι λιγο απο ολα ! lcd led δηλαδη ,δεν μπορω να πω οτι τρελάθηκα με την samsung κυρίως με το μενου της νευριαζομουνα συνέχεια και με το κακο τηλεκοντρόλ ,οπου εκει στην πανυ τα κανεις ολλα εύκολα !
απο φινίρισμα ομορφιά και ζωντάνια στην εικονα ητανε σούπερ ! και θελω και δεν θέλω καινούργια samsung ,η καινούργια σειρα π.χ D8000 εκτος απο εξωτερικά θα εχει και κατι παραπανω απο την C8000 ? και ποτε ερχεται ελλαδα ?
yperion για την σονυ που μου λες υπαρχει στα καταστηματα ,βεβαια το διαβασα που την πηρε καποιος εδω μεσα ! ξερω εγω ! στα λεφτα θα ειμαι μεχρι 1800 περιπου ! τι λετε ?

H Sony υπαρχει , υστερει βεβαια σε σχεδιασμο σε σχεση με την D8000 αλλα η τελευταια θα αργησει κανα μηνα και θα εχει γυρω στα 2400 ευρω λογικα.

Κοιτα και την G30 που ειναι πιο λεπτη απο την VT20 που εχεις.

η G30 ειναι plasma ε ? ειναι πολυ ποιο φθηνη απο την VΤ20 ,να υποθεσω δεν ειναι 3D ? αν ακι δεν με ενδιαφερει και πολυ ,θυμαμαι ομως που λες στα ποστ οτι αυτες που εχουνε 3d ειναι και καλυτερες γενικα ! ισχειει μονο για της led αυτο ?

Δεν ξερω αν θα ειναι σαν την VT20 αλλα η σειρα G θεωρειται απο τις καλες σε εικονα.

Στις LED ισχυουν αλλα πραγματα , εκει για να αγορασεις μια τηλεοραση πανω του μετριου θελεις τα διπλασια χρηματα.

Παντως αν κολλας στο 3D υπαρχει και αυτη....

http://www.skroutz.gr/s/324861/Panasonic-TX-P46GT30-46.html?keyphrase=46GT30

απο οτι βλεπω τωρα π.χ στο site της ηχοεκφρασης υπαρχει και η GT30 και η G30 ! ποια η διαφορα τους ?

ωραία φαινετε η gt30, ειμαι σε απόσταση στα 3.50 μέτρα τι ιντζες πρωτεΐνης 46 η 50 ? ειναι για δωματιο ομως !
και κατι τελευταίο ,έχουν έρθει αυτές ελλαδα ?

Last edited:
ετσι μου κανει και εμενα για 50 ' ,40 ειχα την samsung c8000 αν παω σε 46 δεν θα καταλαβω και μεγαλη διαφορα ! βεβαια η διαστασης και ο ογκος ειναι μεγαλυτερος στην πανυ ! ειχα βαλει την 50αρα vt20 και μου φαινότανε μεγαλη στο δωματιο ! τι να κανω ? μηπως η gt30 ειναι ποιο λεπτη απο vt20 ?
einai poio lepth http://www.youtube.com/watch?v=nAIynWPVYc8

Last edited:
Κοντά 2.000 ευρώ θα είναι και η VT30,πολύ πιο λεπτή από την VT20.

η τσέπη και το πορτοφόλι είναι σαφώς δικά σου

(ξεκινάω τα αν)
1) αν είχα 50vt20 στο σαλόνι
2) αν είχα 1800 ευρώ για ξόδεμα
3) αν δεν ήμουν ανυπόμονος (που είμαι μέχρι αηδίας)

τέλος τα αν

θα τράβαγα τη σκανδάλη στη 50vt30. θα την έβαζα στο σαλόνι και θα πήγαινα την vt20 στο δωμάτιο.
η εναλλακτικά θα έβαζα την vt30 στο δωμάτιο.

και την μάνα και την κόρη. δεν γίνεται αλλιώς.

Last edited:
καλα τα λες vas ! αλλα θα εχω και και στατικες οθονες οπως aplle tv ps3 μηπως θα ητανε καλυτερα η Sony 46EX720 που ειναι και φρεσκο πραμα ! τι πανελ φοραει η sony η συγκεκριμενη ?

Last edited:
καλα τα λες vas ! αλλα θα εχω και και στατικες οθονες οπως aplle tv ps3 μηπως θα ητανε καλυτερα η Sony 46EX720 που ειναι και φρεσκο πραμα ! τι πανελ φοραει η sony η συγκεκριμενη ?

Κατά εκτίμηση S-PVA.Αλλά όποια και να πάρεις τις VT20-30 δεν τις φτάνει...Πάντως στην θέση σου εάν μπορούσα να πάω στο καλύτερο αμέσως θα το είχα πράξει.

φιλε ανδρεα δεν μπορουσα να παω στα λεφτα της VT30 τωρα ! οποτε παράγγειλα απο κατάστημα της sony την 720 μαλλον θα την εχω αυριο ! δεν ξερω αν έκανα καλά ,θα δείξει !

Εφόσον εχεις VT20 σιγουρα δεν εκανες καλα. 1000 φορες να περιμενες λιγες μερες για την G30.

Καλη ειναι η 720 , στο επιπεδο της C8000 περιπου.

Σε σχεση με VT20 ενταξει δεν υπαρχει συγκριση αλλα για δευτερη μια χαρα ειναι.