Μετα απο epson tw-5900, που?

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Χρονια πολλα και καλη χρονια. Εδω και ενα χρονο περιπου εχω απολαυσει εναν epson tw-5900. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι
ο προβολεας ειναι καλυτερο μεσο παρακολουθησης ταινιων απο οτι η τηλεοραση. Και για αποφυγει παρεξηγησεων εχω σχετικα καλη τηλεοραση(panasonic 50 vt30).
Τον εβαλα λοιπον αγγελια για πουλημα για να παρω κατι καλυτερο, ανεβαινοντας βεβαια σε κοστος γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο στην κατηγορια του.
Εχω κατα νου τον epson tw9000. θα ηθελα απο σας να ακουσω τις αποψεις σας και τις προτασεις σας με οριο τα 1800ε με 1900ε. Να σημειωσω οτι το 3d δεν με πολυ ενδιαφερει μιας και αν ειδα 10 ταινιες ειναι ζητημα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Στη θέση σου θα περίμενα λίγο να δω τον 1070 της Benq. Για τον 9000 έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα (εννοώ για την απόδοσή του) στο δίπλα νήμα.

Καλή περίπτωση θα ήταν και ένας X30 της JVC εφόσον κυκλοφορεί ακόμα.

καλησπερα
δες τον νεο TW9100 εχει πολυ καλες κριτικες
Ποσο πουλας τον 5900 εαν επιτρεπεται;

Re: Απάντηση: Μετα απο epson tw-5900, που?

καλησπερα
δες τον νεο TW9100 εχει πολυ καλες κριτικες
Ποσο πουλας τον 5900 εαν επιτρεπεται;

τον εχω βαλει 750ε για να φυγει..

τον jvc σε τι τιμη μπορουμε να το βρουμε?

σορι για το λαθος ποστ αλλα ηθελα να αναφερθω σε συγκεκριμενο φιλο του φορουμ και εκανα λαθος....

Last edited:

Στη θέση σου θα περίμενα λίγο να δω τον 1070 της Benq. Για τον 9000 έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα (εννοώ για την απόδοσή του) στο δίπλα νήμα.

Καλή περίπτωση θα ήταν και ένας X30 της JVC εφόσον κυκλοφορεί ακόμα.

αγαπητε φιλε εχω δει εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ οτι οι αποψεις σου ειναι σεβαστες απο ολους.
Αυτο που εγραψες μου δημιουργησε μια απορια.
θεωριες τον benq 1070 αναβαθμηση στον epson tw5900?
χωρις να ξερω πολλα ακομα και η τιμη τους με παραξενευει οσο αναφορα ποιος ειναι καλυτερος.
ευχαρηστω για την κατανοηση..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετα απο epson tw-5900, που?

αγαπητε φιλε εχω δει εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ οτι οι αποψεις σου ειναι σεβαστες απο ολους.
Αυτο που εγραψες μου δημιουργησε μια απορια.
θεωριες τον benq 1070 αναβαθμηση στον epson tw5900?
χωρις να ξερω πολλα ακομα και η τιμη τους με παραξενευει οσο αναφορα ποιος ειναι καλυτερος.
ευχαρηστω για την κατανοηση..

Εξαρτάται τι εννοείς αναβάθμιση.

Σε ευκρίνεια? Ναι.
Σε σύγκλιση? Ναι
Σε ομοιομορφία? Ναι
Σε ρυθμιστικά? Πιθανόν ναι (δεν θυμάμαι αν ο 5900 έχει cms...)
Σε ευκολία τοποθέτησης? Εξαρτάται.
Σε φωτεινότητα? Ναι
Σε κόντραστ και μαύρα? Δεν γνωρίζω.

Υπάρχουν πολλοί τομείς που θεωρεί κάποιος ως αναβάθμιση ασχέτως χρημάτων. Υπάρχουν και άνθρωποι που επιλέγουν τον πιο ωραίο προβολέα για το σαλόνι τους ή κάποιον που να χωράει στην βάση που ήδη έχουν!!:D

τελικα ηρθε η ωρα. ειμαι μεταξυ epson 8100 9100 9000 & benq 1070.
σε αντιστοιχεια με τις τιμες τους τι προτεινεται. θα ηθελα οποιος απανταει να δινει τεκμηριωμενες αποψεις αλλιως αντι να με βοηθησεται θα
με μπερδεψετε περισσοτερο. ευχαριστω εκ των προτερων.

τελικα ηρθε η ωρα. ειμαι μεταξυ epson 8100 9100 9000 & benq 1070.
σε αντιστοιχεια με τις τιμες τους τι προτεινεται. θα ηθελα οποιος απανταει να δινει τεκμηριωμενες αποψεις αλλιως αντι να με βοηθησεται θα
με μπερδεψετε περισσοτερο. ευχαριστω εκ των προτερων.

Εχω δει σε κατάστημα τον 9100 σε συγκριση με hd33. Το μαύρο του 9100 πολύ καλό ( σχεδόν όπως και στην plasma που έχω) σε σχέση με του hd33 που φαινόταν ξεθωριασμένο...

Υπόψιν ότι έχω πολύ μικρή εμπειρία... κι όλα αυτά με γυμνό ( και προφανώς αγύμναστο ) μάτι... δεν έχω δει τον 1070 που έχει σχεδόν την μισή τιμή...

Εχω δει σε κατάστημα τον 9100 σε συγκριση με hd33. Το μαύρο του 9100 πολύ καλό ( σχεδόν όπως και στην plasma που έχω) σε σχέση με του hd33 που φαινόταν ξεθωριασμένο...

Υπόψιν ότι έχω πολύ μικρή εμπειρία... κι όλα αυτά με γυμνό ( και προφανώς αγύμναστο ) μάτι... δεν έχω δει τον 1070 που έχει σχεδόν την μισή τιμή...

ποια τηλεοραση εχεις?

μολις με εκανες να αποφασισω ποιον θα παρω. Τον βρηκα σε μαγαζι σε αποθεμα. το απογευμα πρωτα ο θεος θα ειμαι κατοχος του 9100.