- 22 October 2011
- 21
Γεια σας παιδες... Μετα απο την σημαντικη βοηθεια του forum για την επιλογη TV (τελικα κατεληξα στην 50vt30 και ειμαι πολυ χαρουμενος...)
ηρθε η ωρα για ηχο...(5.1)
Απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο απο την tv...Λοιπον δινω πληροφοριες
1) χωρος 12 τετραγωνικα -πισω απο εκει που θα μπουν τα πισω ηχεια δεν υπαρχει τοιχος συνεχιζει το σαλονι...
2) Τα πισω ηχεια πρεπει να ειναι μικρα για να κρεμαστουν απο τον τοιχο...
3) Το τελικο συστημα πρεπει να υποστηριζει και 3d
4) Δεν με ενδιαφερει εξαιρετικα μεγαλη ενταση, οσο χρειαζεται για να δεις μια ταινια σωστα...
5) Βudget χιλιαρικο...
6) Αν επιλεξω 3dplayer με 2 hdmi ο ενισχυτης τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει?? Αξιζει??
7)Ψαχνω το best value for money συνδυασμο κατα την γνωμη σας...αντε και λιγο παραπανω...
Καθε συμβουλη δεκτη...
ηρθε η ωρα για ηχο...(5.1)
Απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο απο την tv...Λοιπον δινω πληροφοριες
1) χωρος 12 τετραγωνικα -πισω απο εκει που θα μπουν τα πισω ηχεια δεν υπαρχει τοιχος συνεχιζει το σαλονι...
2) Τα πισω ηχεια πρεπει να ειναι μικρα για να κρεμαστουν απο τον τοιχο...
3) Το τελικο συστημα πρεπει να υποστηριζει και 3d
4) Δεν με ενδιαφερει εξαιρετικα μεγαλη ενταση, οσο χρειαζεται για να δεις μια ταινια σωστα...
5) Βudget χιλιαρικο...
6) Αν επιλεξω 3dplayer με 2 hdmi ο ενισχυτης τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει?? Αξιζει??
7)Ψαχνω το best value for money συνδυασμο κατα την γνωμη σας...αντε και λιγο παραπανω...
Καθε συμβουλη δεκτη...