Μετά τα 801, τι?

Έχω ;ακούσει οτι "παίζουν" απο red dawn και πάνω.
Τα παλιά red dawn έχω προσωπικά και σε σχέση με τα φτηνά καλά van damme έχουν λιγοτερο όγκο χαμηλά αλλά άνοιξαν και συμμαζεψαν τη σκηνή με μαλακό ήχο. Και ο όγκος προσωπικά δε μου έλειπε στο χαμηλό.

Δεν έχω εμπειρία από τις φθηνές σειρές, πάντως τα frey και tyr που χρησιμοποιώ είναι πολύ καλά.

ιδιαιτερα ακριβα ομως, τουλαχιστον για μενα. θα πρεπει να τ ακουσω σιγουρα

Το nordost που προτείνω είναι χάλκινα και πολύ ισορροπημένα. Τότε είχα accuphase E211, E406 και από ηχεία τον Ερμή HPCM και Chario Millenium II.
Μάλιστα σε μια δοκιμή των red dawn θυμάμαι ότι ήταν λίγο πιο...edgy.

Τα ΜΙ2 veracity τα χάλκινα επίσης τα είχα δοκιμάσει σε magnepan (που είναι ο καθρέφτης του...οτιδήποτε) και είχα επίσης εντυπωσιαστεί από την "ισιάδα" τους.

Φυσικά πάντα μετά από δοκιμή ότι και να πάρεις.

Re: Απάντηση: Μετά τα 801, τι?

Το nordost που προτείνω είναι χάλκινα και πολύ ισορροπημένα. Τότε είχα accuphase E211, E406 και από ηχεία τον Ερμή HPCM και Chario Millenium II.
Μάλιστα σε μια δοκιμή των red dawn θυμάμαι ότι ήταν λίγο πιο...edgy.

Τα ΜΙ2 veracity τα χάλκινα επίσης τα είχα δοκιμάσει σε magnepan (που είναι ο καθρέφτης του...οτιδήποτε) και είχα επίσης εντυπωσιαστεί από την "ισιάδα" τους.

Φυσικά πάντα μετά από δοκιμή ότι και να πάρεις.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να τ ακούσω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θωμά, τελικά άλλαξες ΚΑΙ ηχεία ΚΑΙ προενισχυτή;
Ηχεία άλλαξα για προενισχυτή το ψάχνω. Είναι να μην σε πάρει η μπάλα τελικά :)

Απάντηση: Re: Μετά τα 801, τι?

το ασημί ειναι καλύτερος αγωγός αρκεί να ξέρουν τι κανουν αυτοί που το χρησιμοποιούν.

Πολυ σωστα.Οι πλειστοι κατα την γνωμη μου (απο οσα ακουσα μεχρι τωρα) ,μαλλον δεν............

και μιας και πιάσαμε το θέμα των ενισχυτών, θεωρείτε ότι θα μπορούσα να αντικαταστήσω το σετ προ-τελικών μ έναν ολοκληρωμένο ο οποίος θα απλούστευε πολύ τα πράγματα? Και να ναι, που θα έπρεπε να στραφώ, πχ Luxman, Yamaha (η νεα σειρά)?

Θυμάσαι που έγραφα ότι αλλάζοντας ηχεία ανοίγεις τους ασκούς του αιόλου? Χεχε!
Για τέτοιο ηχείο μάλλον καλύτερα προ τελικός για δυνατότητες οδήγησης

Ίσως ένας ιταλός σαν τον 200αρη που είχες θα ήταν ταμάμ...

Το σκέφτομαι Σπύρο και λυπάμαι που τον έδωσα..

Θυμάσαι που έγραφα ότι αλλάζοντας ηχεία ανοίγεις τους ασκούς του αιόλου? Χεχε!
Για τέτοιο ηχείο μάλλον καλύτερα προ τελικός για δυνατότητες οδήγησης

Το λεγες εσύ, το λέγατε όλοι, αλλά όπως τα ηχεία είναι τέλος δρόμου για μένα έτσι θα ήθελα και για τα υπόλοιπα κομάτια της αλυσίδας

Το σκέφτομαι Σπύρο και λυπάμαι που τον έδωσα..

Το λεγες εσύ, το λέγατε όλοι, αλλά όπως τα ηχεία είναι τέλος δρόμου για μένα έτσι θα ήθελα και για τα υπόλοιπα κομάτια της αλυσίδας

Επίσης είχα πει ότι αυτό το "τα ηχεία είναι τέλος δρόμου για μένα" θα το δούμε σε λίιιιγο ακόμα καιρό. :P

Δεν υπάρχει τέρμα στον δρόμο.... όταν μπαίνεις στον χορό, βγαίνεις γιατί κουράζεσαι, αλλά κάποια στιγμή ξαναμπαίνεις...! :BDGBGDB55:

Δεν έχεις άδικο αλλά νομίζω έχω ήδη κουραστεί και θα έμενα εδώ που είμαι αν δεν ακουγα ενα λαμπατο προ..

Σας παραθέτω τα specs των MF:
http://www.stereophile.com/content/...-amplifier-specifications#TVsdsH0jG8veHIiX.97

και θα ήθελα να με βοηθήσετε για το αν 'ματσαρει' με τον Primare:

http://www.primare.net/product.asp?ProductID=53&d=2

επίσης παραθέτω τα χαρακτηριστικα ενός λαμπατου προενισχυτη:
http://www.stereophile.com/content/...eamplifier-specifications#SPHIHWSZicq15Bks.97

υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέχω σ αυτά τα στοιχεία; κάτι που δείχνει εκ των προτέρων το πιθανό ματσαρισμα ή οχι;

Ζητησε απο τον Αντωνη της Stepcom τον Hegel h360 (2×250/8-2×420/4), και ισως εκπλαγεις ευχαριστα (και απο το dac του). Μπορει η φατσα του να μην προκαλει με λαμπακια και κουμπακια, μα εχει...ουμπαλα!

Τα Μusical Fidelity 550K με Exposure pre 3010s2 ταιριάζουν απόλυτα! Σε συμφορίτη σύστημα με Magnepan 3.5 ,απλά είναι μία αξέχαστη εμπειρία!:drummer: