προτιμώ τον ήχο της λάμπας σε ότι έχει φωνητικά, jazz, εντεχνο κλπ, ενώ προτιμώ τον ήχο του τρανζιστορ σε ροκ ακουσματα. Θα ηθελα κατι που να συνδιάζει και τα 2, όσο γίνεται.
Έχοντας τις ίδιες απαιτήσεις, κατέληξα σε Pass Labs Class A.
Απλά καινούργια "τσούζουν"...
Ποιον θα πρότεινες από Pass?
Αυτή τη στιγμή έχω τους XA 60.5 τους οποίους τους οδηγώ με προ λάμπα, καθώς αυτός ο συνδυασμός μου έδωσε περισσότερη μουσικότητα (ότι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα). Εγώ θα έλεγα ζεστή μεσαία περιοχή, ελεγχόμενο μπάσο, ξεκούραστη πολύωρη ακρόαση.
Αν δεν κάνω λάθος η audioevolution του αντιπροσωπεύει πλέον. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τους ακούσεις. Ξαναλέω ότι τσιμπάνε κοινούργιοι...
Θωμά, μωρό μου, προσπάθησε να βρεις σε αγγελία τους μονομπλοκ Xindak 8800 MNE ( δεν είναι αυτοί που είχα εγώ, αλλά το μικρότερο μοντέλο, που ήταν περισσότερο πολωμένοι σε 'Α' ... ) είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις και βρίσκονται κάπου στο 1,5 χιλιάρικο (συν - πλην) ... είχε σχετικά πρόσφατα αγγελία (μπορεί και 2 από αυτές) στο αδελφό σάιτ ... για προ θα κρατήσεις τον υπάρχοντα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.