- 17 June 2006
- 4,476
Καλησπέρα και χρόνια πολλά , λόγω αλλαγής επίπλων είμαι αναγκασμένος να αλλάξω τα ηχεία του τίτλου (τουλάχιστον τα περιφερειακά από κολώνες σε βάσης τοίχου) , μιας και ο γωνιακός καναπές είναι πλέον μπροστά από το ένα ηχείο .
Επίσης νιώθω πως θέλω κάτι πιο "πλούσιο" σε ήχο πλέον και μιας και δεν θέλω να σπάσω το σετ , είπα να τα αλλάξω όλα αλλά με κόστος όχι πολύ πάνω από 1000 ευρώ μαζί με το sub .
Με λίγο ψάξιμο και πάντα σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα είμαι ανάμεσα στα :
Crystal Audio TX-T2SE-BL
Crystal Audio THX-CT-BLA
Crystal Audio THX-D-BLA
Crystal Audio TX-12SUB-BLA
Roister Emphasis 25
Roister Emphasis C5
Roister Emphasis 5
Roister Emphasis PB-150
Ενισχυτής ο Yamaha RX-A810 .
Φυσικά δεκτές και σεβαστές οι προτάσεις σας και για άλλα ηχεία αλλά................εάν δεν έχουν φανερή διαφορά στην απόδοση με τα ίδια χρήματα , θα προτιμούσα τα Ελληνικά .
Επίσης επειδή ο ενισχυτής είναι καινούριος και δεν προβλέπεται αλλαγή του , με ενδιαφέρει και ποια ηχεία θα δέσουν καλύτερα , εάν πχ τα πρώτα είναι καλύτερα , αλλά τα δεύτερα οδηγούνται πιο σωστά με τον yamaha με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο τότε θα πάω σε αυτά .
Επίσης νιώθω πως θέλω κάτι πιο "πλούσιο" σε ήχο πλέον και μιας και δεν θέλω να σπάσω το σετ , είπα να τα αλλάξω όλα αλλά με κόστος όχι πολύ πάνω από 1000 ευρώ μαζί με το sub .
Με λίγο ψάξιμο και πάντα σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα είμαι ανάμεσα στα :
Crystal Audio TX-T2SE-BL
Crystal Audio THX-CT-BLA
Crystal Audio THX-D-BLA
Crystal Audio TX-12SUB-BLA
Roister Emphasis 25
Roister Emphasis C5
Roister Emphasis 5
Roister Emphasis PB-150
Ενισχυτής ο Yamaha RX-A810 .
Φυσικά δεκτές και σεβαστές οι προτάσεις σας και για άλλα ηχεία αλλά................εάν δεν έχουν φανερή διαφορά στην απόδοση με τα ίδια χρήματα , θα προτιμούσα τα Ελληνικά .
Επίσης επειδή ο ενισχυτής είναι καινούριος και δεν προβλέπεται αλλαγή του , με ενδιαφέρει και ποια ηχεία θα δέσουν καλύτερα , εάν πχ τα πρώτα είναι καλύτερα , αλλά τα δεύτερα οδηγούνται πιο σωστά με τον yamaha με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο τότε θα πάω σε αυτά .
Last edited: