Μετά την αγορά TV...πάμε για ένα DVD player

1. Αναπαραγωγή δίσκων Blue Ray και DVD υποστηρίζουν όλα τα Blue Ray Players.
2. Αναπαραγωγή ταινιών .mkv (ματρόσκες) με σύνδεση usb από εξωτερικό σκληρό, υποστηρίζει μόνο το LG BD370.
3. H ethernet χρησιμοποιείται για σύνδεση στο internet και κατέβασμα bonus υλικού (BD live) στα blue ray discs που έχουν αυτό το extra, καθώς και για αναβάθμιση του firmware.
-bye-
Με βάση τα παραπάνω,
κλειδώνει και η επιλογή μου στο
LG BD 370:SFGSFGSF:

Ελπίζω η εικόνα και ο ήχος του να είναι πολύ καλός!

Με βάση τα παραπάνω,
κλειδώνει και η επιλογή μου στο
LG BD 370:SFGSFGSF:

Ελπίζω η εικόνα και ο ήχος του να είναι πολύ καλός!

Πάντως είναι απίστευτα γρήγορο. Τουλάχιστον όπως το σύγκρινα με DVD (Pioneer DV600), έχει τους ίδιους χρόνους αναπαραγωγής, skip, forward κλπ.

Είμαι κάτοχος από χτες και αισθάνομαι πολύ καλά για την επιλογή μου. :a0210:

Green Dragon, ενημέρωσέ μας για τις εντυπώσεις σου μόλις το αγοράσεις.
Και καλές HD θεάσεις...
-bye-
Σε ευχαριστώ Κώστα για τίς ευχές!
Η αγορά θα καθυστερήσει για κανα 10ήμερο ακόμη, μέχρι να το φέρει και το Mediamarkt:bawling:
Έχω τη δωροεπιταγή από εκεί, όπως είπα και παραπάνω.

Όμως υπάρχει άλλος ευτυχής κάτοχος που μπορεί να μας δώσει κάποιες πληροφορίες
Πάντως είναι απίστευτα γρήγορο. Τουλάχιστον όπως το σύγκρινα με DVD (Pioneer DV600), έχει τους ίδιους χρόνους αναπαραγωγής, skip, forward κλπ.
Είμαι κάτοχος από χτες και αισθάνομαι πολύ καλά για την επιλογή μου. :a0210:
Αν μπορείς Pleo να μας πείς τίς πρώτες εντυπώσεις σου από τη συσκευή.
Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα εικόνα και ήχου.
Επίσης αν μπορείς να μας εξηγήσεις πώς λειτουργεί αυτό με τη σύνδεση στο Internet μέσω ethernet κσι το Youtube.
Κατεβάζει βίντεάκια από εκεί. Πώς γίνεται ρε γμτ;
Ή όποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πεί και σε μάς:smile:

Ακόμα καλίτερα Pleo αν έχεις χρόνο να κάνεις ένα mini review στο αντίστοιχο νήμα

Υ.Γ Και κάτι τελευταίο. Από που το πήρες και πόσο;;

Last edited:
Το μόνο που με χαλάει στο LG είναι αυτό που μας πληροφόρησε ο Pleo:
Στο manual πάντως αναφέρει "This unit supports only USB flash Drive with FAT16 or FAT32 format. Οι γνώστες ας μας πουν.
Σε FAT 32 το μέγεθος των αρχείων που αναγνωρίζεται είναι μέχρι 4GB.
Άρα ξεχνάμε τα high definition αρχεία και τα .mkv.
Επίσης ξεχνάμε τα περί εξωτερικών σκληρών που τα συνδέουμε μέσω της usb και από εκεί βλέπουμε ότι θέλουμε.

Μήπως αυτό το μειονέκτημα μπορεί να διορθωθεί μέσω firmware update?

Επανέρχομαι στο θέμα σύνδεσης laptop και TV.

αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει ένα laptop που έχει πάνω blue ray και φυσικά HDMI και το συνδέσει στη TV είναι κομπλέ;

Μπορεί να βλέπει και τα blue ray δισκάκια του και να κατεβάζει και να αναπαράγει .mkv ταινίες απευθείας;

Απάντηση: Re: Μετά την αγορά TV...πάμε για ένα DVD player

Επανέρχομαι στο θέμα σύνδεσης laptop και TV.

αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει ένα laptop που έχει πάνω blue ray και φυσικά HDMI και το συνδέσει στη TV είναι κομπλέ;

Μπορεί να βλέπει και τα blue ray δισκάκια του και να κατεβάζει και να αναπαράγει .mkv ταινίες απευθείας;
Ναι ετσι ακριβως. Οσον αφορα την USB του LG, ειναι ηδη πολυ καλη φαση να αναπαραγεις εστω και avi απο ενα φτηνο player. Mην τρελαθουμε κιολας, αμα επαιζε mkv απο την USB του θα ηταν επαναστατικο προιον και φυσικα μονοδρομος αβλεπει. Παντως η αγορα ενος player ειναι καλη φαση καθως κανει upscaling στα απλα DVD(τα κανει να μοιαζουν με BR:flipout:) .

Re: Απάντηση: Re: Μετά την αγορά TV...πάμε για ένα DVD player

Παντως η αγορα ενος player ειναι καλη φαση καθως κανει upscaling στα απλα DVD(τα κανει να μοιαζουν με BR:flipout:) .
Όταν λές player φαντάζομαι δεν εννοείς dvd player;
Blueray player εννοείς.....