Μετα την επανεγκατασταση...

Panagiotis K

New member
21 June 2006
29
Αθήνα/ Ελλάδα
Χαιρετω την παρεα...
Αφου λοιπον η επανεγκατασταση εγινε και κατα τα φαινομενα στεφθηκε με απολυτη επιτυχια, (η "αδυναμη 11823/27500/3/4) απο δυναμη 78 πηγε 92 και απο ακριβεια 58, παιζει μεταξυ 92-100 !!!),σκεφθηκα να ξεσκονισω τον Powersky 8210CISK , που κοιμοταν μακαριως τοσον καιρο. !
"Ανοιξα" λοιπον το loop thoghrough του Panasat 720, και συνεδεα την εξοδοο με την εισοδο LNB του powersky.
O Astra 19,2 ειναι καρφωμενος στα 99% ειτε μιλαμε για ακριβεια, ειτε για δυναμη σηματος (και κατα την προταση του Αλεξανδρου και του Λευτερη ειναι στοχευμενος αυτος, και παρακεντρα παιζει ο Hotbird.)
Ειμαι λοιπον απολυτως ευχαριστημενος με το αποτελεσμα, το καλωδιο Cavel ειναι πολυ ποιοτικο, δεν "χανει" τιποτα για 27 ολοκληρα μετρα, και φανταζομαι τι περισσοτερο να ζητησει κανεις ?!!!
Εχω ομως μια απορια, χωρις να ειναι κατι το πολυ σημαντικο εντουτοις.
Πρεπει καθε φορα να κλεινω τον Panasat 720 προκειμενου να βλεπω τα καναλια στον Astra 19,2. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Εβαλα βεβαια και καποια καναλια στον 720 (του Astra) αλλα δεν τα ανοιγει το ιδιο γρηγορα οπως ο Powersky.
Αυτα... αν ξερει κανεις να μου απαντησει...καλοδεχουμενη καθε απαντηση.

Υ.Γ Αλεξανδρε και Λευτερη ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση.
Να εισαστε καλα.

Παναγιωτης

Κάθε φορά πρέπει να λειτουργεί μόνο ο ένας δέκτης. Αλλά γιατί χρησιμοποιείς τον panasat;

γεια χαρα...πηγα στον 720 γιατι ο powersky για να ανοιξει τα καναλια εκανε κατι ωρες...αν και του ειχα περασει ολες τις αναβαθμισεις.!!!
Ο 720 ειναι ταχυτατος και εχω βολευτει με αυτον να σου πω την αληθεια
Συν το οτι μπορεις να βλεπεις καποια ενγημερωση σχετικα με οτι παρακολουθεις. Αν ο powersky ηταν πιο καλος ο 720 θα ηταν τωρα στα σκουπιδια να εισαι σιγουρος..