Μετα την Pioneer Kuro 9G....Τι;

Re: Μετα την Pioneer Kuro 9G....Τι;

Βασικά δε παίρνεις κανένα προβολέα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομιζω οτι καλυτερα αποτελεσματα θα πάρεις απο προβολεα. Για ολεντ στα λεφτά αυτά με τίποτα ακόμα.

Αυτό πως προκύπτει?
Θεωρώ πως η καλύτερη εταιρία πού απέμεινε στον χώρο,είναι η panasonic.
Και με την σειρά plasma ΖΤ είχε δώσει studio master panel άριστης ποιότητας και απεικόνισης.
Σταμάτησε λοιπόν το r&d και ψωνίζει από τον ανταγωνισμό πλέον??

"Panasonic refused to comment on the source of its OLED panel, but it's generally acknowledged that it couldn't have come from anywhere but LG Display. Aside from a brief foray by Samsung, LG has stood alone in the OLED category. Though the two companies will compete against each other in stores, LG is likely happy to have Panasonic selling its own OLED TVs; Panasonic's involvement helps get the OLED message out there, and will drive revenue to LG Display."

Πηγή: http://televisions.reviewed.com/content/panasonic-cz950-4k-pro-oled-tv-first-impressions-review

"Panasonic has now finally been able to launch its own OLED TV: the Japanese company is of course using OLED panel modules from LG Display (there’s nobody else currently manufacturing TV-sized OLED panels at this time of writing)"

Πηγή: http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx65cz952b-201601044222.htm

Είναι νομίζω κοινή παραδοχή όλων πως η Ε6 και G6 που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα η LG στην CES 2016 αποτελούν την καλύτερη τηλεόραση όχι για φέτος, αλλά συνολικά στην ιστορία του μέσου από την εφεύρεσή του... (μέχρι να βγει η επόμενη γενιά ή επιτέλους να υπάρξει ανταγωνισμός και από άλλους κατασκευαστές OLED panel γιατί δυστυχώς η LG μονοπωλεί την τεχνολογία σε εμπορικό επίπεδο)

Last edited:

Βασικά δε παίρνεις κανένα προβολέα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομιζω οτι καλυτερα αποτελεσματα θα πάρεις απο προβολεα. Για ολεντ στα λεφτά αυτά με τίποτα ακόμα.

Πολυ ωραία κατάσταση αλλά δυστυχώς χάνει σε πρακτικότητα η υλοποίηση,λόγο του ότι μιλάμε για σαλόνι, που οποιαδηποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να κάτσει κάποιος να παρακολουθησει κάτι.

Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να έρθει η ώρα να αλλάξεις την Kuro, θα χρειαστεί να ξαναψαχτείς από την αρχή. Προσωπικά ήμουν απόλυτα τυχερός και την αντικατέστησα με την ΖΤ60. Αλλά εάν ήταν να πάρω άλλη τηλεόραση σήμερα, θα πήγαινα σε κάτι οικονομικό αλλά καλό (1000-1500) και έναν καλό προβολέα (2000-3000) για τα λεφτά που ψάχνεις. Και με την ησυχία σου, όταν οι oled έχουν πραγματικά ωριμάσει σε κανένα 2 χρόνια, παίρνεις κάτι καλύτερο να αντικαταστήσεις την τηλεόραση.

Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να έρθει η ώρα να αλλάξεις την Kuro, θα χρειαστεί να ξαναψαχτείς από την αρχή. Προσωπικά ήμουν απόλυτα τυχερός και την αντικατέστησα με την ΖΤ60. Αλλά εάν ήταν να πάρω άλλη τηλεόραση σήμερα, θα πήγαινα σε κάτι οικονομικό αλλά καλό (1000-1500) και έναν καλό προβολέα (2000-3000) για τα λεφτά που ψάχνεις. Και με την ησυχία σου, όταν οι oled έχουν πραγματικά ωριμάσει σε κανένα 2 χρόνια, παίρνεις κάτι καλύτερο να αντικαταστήσεις την τηλεόραση.

Να μια περίπτωση που μπορώ να ταυτιστώ!
Ήσουν πράγματι τυχερός που πρόλαβες την ZT,αλήθεια ποσο βελτιώθηκε η εμπειρία θέασης;
Τι κέρδισες;
Δυστυχώς για μένα, δεν ήταν ωρα για αλλαγή όταν βγήκε η ΖΤ στην αγορά.φοβερη τηλεόραση....
Νομίζω ειναι το πιο ασφαλές σενάριο -πλην του προβολέα βέβαια (τον οποίο ζηλεύω αλλα δεν μπορώ να εντάξω στην καθημερινότητα μου).

Αυτό πως προκύπτει?
Θεωρώ πως η καλύτερη εταιρία πού απέμεινε στον χώρο,είναι η panasonic.
Και με την σειρά plasma ΖΤ είχε δώσει studio master panel άριστης ποιότητας και απεικόνισης.
Σταμάτησε λοιπόν το r&d και ψωνίζει από τον ανταγωνισμό πλέον??

Η panasonic ήταν μια φορά και ένα καιρό η κορυφαία εταιρία στις τηλεοράσεις. Από τότε που αποφάσισε να εγκαταλήψει τις plasma έμεινε πίσω στις εξελίξεις και η κορυφαία πλέον είναι η Samsung, με τις LG και Sony να ακολουθούν μία ανάσα πίσω, και όλες οι υπόλοιπες αρκετά πιο πίσω ανάμεσα σε αυτές και η panasonic. Ωστόσο την κορυφαία τηλεόραση καθαρά από άποψη εικόνας και μόνο την προσφέρει σήμερα η LG. Συγκεκριμένα η OLED 65EG9609 είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου και έτη φωτός μπροστά ακόμα και από την Kuro που έχεις. Την έχω δει από κοντά και πραγματικά έτριβα τα μάτια μου από αυτό που έβλεπα. Μόνο που δεν ξέρω αν την φέρνουν στην Ελλάδα. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις και το αντίστοιχο μοντέλο του 2016 ή να περιμένεις ακόμα περισσότερο μέχρι να βγάλει και η κορυφαία Samsung κάτι αντίστοιχο σε OLED και με τον ανταγωνισμό να ρίχνει τις τιμές.

Θα αργήσουμε να δούμε oled από άλλους. Ο λόγος είναι η πατέντα της kodak που αγόρασε η LG και που ουσιαστικά όλα τα εικονοστοιχεία είναι άπορα με χρωματικό φίλτρο...

Οι υπόλοιποι κατασκευαστές βγάζουν oled με χρώματα διαδικασία που είναι πάρα πολύ ακριβή κατασκευαστικά και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την LG στην τιμή....

Εκεί είναι το θέμα και εκτός και αν βρουν άλλον τρόπο να μειώσουν το κόστος οι υπόλοιποι, θα παίζει μόνη της για καίρό η LG στις oled