Mετά την Σκαρλετ, και η Καρμεν σε ρολο πορνοσταρ

 Νίκος

Supreme Member
Πρίν από καιρό συζητούσαμε για την Σκάρλετ Γιόχανσον που θα ενσαρκώσει την Τζένα Τζέιμσον σε βιογραφική ταινία.
Σήμερα διαβάζω οτι και η Carmen Electra γύρισε ταινία όπου ενσαρκώνει την θρυλική πορνοστάρ Candy Fiveweiz.
Επιδημία έπεσε ή είναι της μόδας οι πορνοσταρ?
Tέτοια έλλειψη σε σενάρια το Χόλυγουντ?
Θα βγει σε HD ? :antlers:

Επιτέλους ένα σοβαρό θέμα!!!!
Η Jenna Jameson ( στα 35 της πιά ) στο χώρο του adult entertainment, είναι ότι η Mercedes στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Είμαι σίγουρος ότι πάρα μα πάρα πολλές ταινίες αυτού του περιεχομένου έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε HD, επίσης σε πάρα πολλές από αυτές εφαρμόζεται και η πρακτική προστασίας περιεχομένου, με τα σούπερ κλειδώματα του ΑrcRoss.

Ρε τι βιογραφιες και πρασινα αλογα. Ο κοσμος θελει τσοντα. Και αυτο τσοντα δεν ειναι.

Ο λαος θελει τσοντα HD και uncensored!!!

Πάντως αυτή η Jena έγινε πολύ αίσχος με τις πλασστικές που έκανε.

Χώρια που έμεινε πετσί και κόκκαλο, αλλά έλα που οι σιλικόνες δεν...αδυνατίζουν...

αίσχος. Ήταν κουκλάρα και έγινε λείψανο.

Μου μυρίζει ντράγκς... Αυτή λέει ότι χώρισε και πολυστεναχωρέθηκε.

Για να καταλάβω τελικά:

Γυρίστηκε-θα γυριστεί η ταινία με τη Σκάρλετ?

Πάντως αυτή η Jena έγινε πολύ αίσχος με τις πλασστικές που έκανε.

Χώρια που έμεινε πετσί και κόκκαλο, αλλά έλα που οι σιλικόνες δεν...αδυνατίζουν...

αίσχος. Ήταν κουκλάρα και έγινε λείψανο.

Μου μυρίζει ντράγκς... Αυτή λέει ότι χώρισε και πολυστεναχωρέθηκε.

καημό πρέπει να το έχεις για να το λες και να το ξαναλές :flipout:

Re: Απάντηση: Mετά την Σκαρλετ, και η Καρμεν σε ρολο πορνοσταρ

Δημήτρη δεν είναι ο μόνος, η εν λόγω κυρία αποτελεί την υπέρτατη ονείρωξη των απανταχού εραστών της γυναικείας ομορφιάς ( εντάξυ στο ομορφιάς βάλτε ότι σας φωτίσει ο Θεός)-bye-

Ε, δε μπορώ ρε φιλαράκ.

Από πίτα-γύρο με κρεμμύδια του Σολομωνίδη μας την κάνανε τσίζμπεργκερ από τα γκούντις.

Έλεος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mετά την Σκαρλετ, και η Καρμεν σε ρολο πορνοσταρ

Δημήτρη δεν είναι ο μόνος, η εν λόγω κυρία αποτελεί την υπέρτατη ονείρωξη των απανταχού εραστών της γυναικείας ομορφιάς ( εντάξυ στο ομορφιάς βάλτε ότι σας φωτίσει ο Θεός)-bye-

any pictures ? ( nude or semi-nude preferably ?) -bye-

παρακαλω μελος με προσβαση σε τιμες χονδρικης σε πληκτρολογια ποντικια και αλλα παρελκομενα να επικοινωνησει μαζι μου διοτι εξαιτιας του Ντοκ σε διαστημα 1 ετους εχω καταστρεψει

1 lap top
6 πληκτρολογια
4 ποντικια
5 usb sticks

επισης ζητω απο συναδελφους Διαχειριστες να μπαναριστει παρ αυτα το εν λογω μελος για κανα 3 μηνο

στα διαλα πια .....

ακου εκει ( nude or semi-nude preferably ?)

Re: Απάντηση: Mετά την Σκαρλετ, και η Καρμεν σε ρολο πορνοσταρ

Τζενα, οχι Τζινα.

Ε, δε μπορώ ρε φιλαράκ.

Από πίτα-γύρο με κρεμμύδια του Σολομωνίδη μας την κάνανε τσίζμπεργκερ από τα γκούντις.

Έλεος.

Η καλυτερη επιχειρηματολογια που εχω ακουσει ποτε μου :grandpa:

Ντοκ, μπέκα στο γκούγκλ και γράψε Jenna Jameson.

Θα δεις πολλές φωτό, από τη σύγχρονη (μπλιαχ) εκδοχή της μέχρι την παλιά καλή Τζίνα ( :BDBDG54: )

Mπήκα. Είδα . Μου θύμισε δύο τίτλους από δίσκους
Before and after science και
Plastic fantastic lover

πως έγινε έτσι ; έχεις δίκιο Στέργιο μου , έλα να κλάψουμε μαζί :bigcry: :ADFADF1:

παρακαλω μελος με προσβαση σε τιμες χονδρικης σε πληκτρολογια ποντικια και αλλα παρελκομενα να επικοινωνησει μαζι μου διοτι εξαιτιας του Ντοκ σε διαστημα 1 ετους εχω καταστρεψει

1 lap top
6 πληκτρολογια
4 ποντικια
5 usb sticks

επισης ζητω απο συναδελφους Διαχειριστες να μπαναριστει παρ αυτα το εν λογω μελος για κανα 3 μηνο

στα διαλα πια .....

ακου εκει ( nude or semi-nude preferably ?)

Larry,
έχω τι να του στείλω άραγε nude or semi-nude preferably?:guitarist:

Στέργιε, έριξα μια ματιά στη wikipedia. Κόκες, lsdιά, αμφεταμίνες, πλήρες μενού γενικότερα!

Αμάν βρε Ντοκ, άκου Plastic fantastic lover! :flipout: :flipout:
Θέλω ν' ακούσω Jefferson Airplane τώρα...