Μετά το χουνέρι της Abit, πήγα σε Gigabyte EX38-DS5. Αλλά δεν φορτώνουν τα Windows!

Υ.Γ σχετικα με την λαθος ταση που αναφερεις,να ρωτησω "χαζα",εαν εχεις κανει update bios.....?:7SFGSFG:

Τότε που έγιναν αυτά είχα το τρέχον BIOS. Από τότε δεν έχω ξανα-ασχοληθεί, manual γαρ.

Αλλά θυμάμαι ότι ήταν τότε γνωστό το πρόβλημα του συγκεκριμένου MB.

Πάντως πολλά προβλήματα ακομα και από ενα συγκεκριμένο τύπο μητρικής μπορεί να να εμφανιστούν ή και όχι τελειως στοχαστικά. Π.χ για την Αsus M3A (AM2+) σχετικά πρόσφατο μοντέλο, το διαφορα φορουμς του εξωτερικού βρίθουν από αναφορές για blue screens προβλήματα με LAN drivers, instability κλπ.

Σε εμένα δουλεψε και δουλεύει αψογα εδώ και 3 μήνες περίπου.. Τύχη ? Καλό κομμάτι ? Δεν έκανα κατι μαγικό.. εδώ σκέφτομαι εαν θα πρέπει να της αναβαθμισω το BIOS (που κατά τα φαινομενα λύνει τα προβλήματα που αναφέρονται στα διαφορα φόρουμς αλλά εγώ δεν έχω δεί...)

Αβυσσος τα PCιά... Λέτε αυτές οι παραξενιές να είναι τα πρώτα σημάδια ανάπτυξης προσωπικότητας από τις μηχανές μας ; :BXVZCBXZ6:

Τότε που έγιναν αυτά είχα το τρέχον BIOS. Από τότε δεν έχω ξανα-ασχοληθεί, manual γαρ.

Αλλά θυμάμαι ότι ήταν τότε γνωστό το πρόβλημα του συγκεκριμένου MB.

συνηθως τετοιου ειδους προβληματα,λυνονται με biosupdate...:singer:

Παιδιά καλησπέρα σε όλους , αφού διάβασα ολο το νήμα , να πω και εγω την αποψή μου αν επιτρέπεται.
Κατ´'αρχήν δεν είχα pc-htpc απο την μεγάλη πέμπτη που το πήγα στο πλαίσιο για έλεγχο , έκλεινε μόνο του μετά απο 5-25 λεπτά και όχι απο θερμοκρασίες cpu αλλά μάλλον απο τροφοδοτικό. Το κουφό είναι οτι στο πλαίσιο έκανε άλλα κουφά και επειδή ήταν εντός εγγύησης ξεκίνησαν τα παιδιά ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ τροφοδοτικό, στην συνέχεια άλλα κουφά , αλλάζουν mb άλλα κουφά , άλλη mb (asus striker2 ) 3η mb και εν μέσω ολων αυτών cpu , κάρτα γραφικών (asus 8800gtx) και στο τέλος κουτί και front panel aerocool .Α και μνήμες. Τέλος μετά το πάσχα είπαμε να βάλουμε striker extreme ii αναγκαστικά με μνήμες ddr3 και να πληρώσω την ελάχιστη διαφορά απο την τιμή που είχαν οι δικές μου ddr2 800 εδω και ενα χρόνο.Α στο ενδιάμεσο μπήκε και μία evga mb που δεν μου άρεσε εμένα και πήγαμε στην striker ex2.
Εχω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SERVICE ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ . ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ έλυσαν και έδεσαν το μηχάνημα περι τις 14 φορές και όταν στο τέλος βγάλαμε άκρη (έφταιγε η νεα μητρική asus strikerII) έκαναν και αυτοί πάρτυ και ήταν χαρούμενοι που επιτέλους το ρημάδι δούλεψε .Στο ενδιάμεσο διάστημα που ήταν εκεί το pc μου είχαν ζητήσει 2500 φορές συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη , τι ακριβώς συμβαίνει. Στο τέλος εγω πήρα το κουτί ΜΟΥ (παλιο γιατί μου άρεσε πιο πολύ) με νεα cpu, vga,mb,psu,ddr3,front panel , και με τους παλιούς σκληρούς , ανεμιστήρες , και πλήρωσα 100e που ηταν η διαφορά τιμής των ddr3 με τις ddr2 που φορούσε το pc , με την τότε τιμή τους.Και εννοείται με την δική μου προτροπή. Νομίζω τοι αυτό είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ προς μίμηση . ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
PS :μέσα στον ενα χρόνο που είχα το pc , είχε mb asus striker extreme cpu intel E-6700 DDR2 (800 SHELLSHOCK) ZALMAN 9700 LED ΚΛΠ και με είχε πεθάνει στις μπλέ οθόνες και τα λοιπά. Ειχα κάνει κάμποσα format και χα"ίρι δεν είδα , νόμιζα οτι έφταιγαν τα vista 64 ultimate που είχα .
Τελικά εκ των υστέρων ήταν μάλλον mb το πρόβλημα και η όλη ταλαιπωρία.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.