Μετά το Egreat M34A τι υπάρχει?

ice2003

New member
26 January 2011
87
Καλησπέρα σε όλο το team του AVCLUB!!!!
Ήρθε η ώρα για αγορά νέου media player.Το Egreat M34A που έχω έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω αλλά τώρα ήρθε η ώρα για αλλαγή.(δυστυχώς το θέλει η γυναίκα μου στην κρεβατοκάμαρα..... :party:)
θα ήθελα να μου προτείνετε 2-3 μηχανήματα που να μπορούν να κάνουν ότι και το Egreat συν κάτι παραπάνω.Υπάρχει κάτι αξιόλογο και οικονομικό? Ίσως κάποιο άλλο Egreat (πχ Α1080)? Γνωρίζω ότι οι γνώσεις σας ξεπερνάνε κάθε προσδοκία γι αυτό θα σας εμπιστευτώ με κλειστά τα μάτια(ειδικά παλιούς ιδιοκτήτες Egreat M34A).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλο το team του AVCLUB!!!!
Ήρθε η ώρα για αγορά νέου media player.Το Egreat M34A που έχω έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω αλλά τώρα ήρθε η ώρα για αλλαγή.(δυστυχώς το θέλει η γυναίκα μου στην κρεβατοκάμαρα..... :party:)
θα ήθελα να μου προτείνετε 2-3 μηχανήματα που να μπορούν να κάνουν ότι και το Egreat συν κάτι παραπάνω.Υπάρχει κάτι αξιόλογο και οικονομικό? Ίσως κάποιο άλλο Egreat (πχ Α1080)? Γνωρίζω ότι οι γνώσεις σας ξεπερνάνε κάθε προσδοκία γι αυτό θα σας εμπιστευτώ με κλειστά τα μάτια(ειδικά παλιούς ιδιοκτήτες Egreat M34A).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ti έκανες με το egreatM34? Εβλεπες ταινίες συνδέοντας το με την TV? . Χρησιμοποιούσες τα NMT apps? Κι αν ναι ποια? Τι απαιτήσεις έχεις από ένα νέο μηχάνημα?

Απλά κάνω τα πάντα!
Βλέπω ταινίες
Βλέπω φώτο με μουσική
ακούω μουσική βλέποντας φώτο (καλό εεε?)
τα παραπάνω από τον Η/Υ μέσω δικτύου
μεταφορές αρχείων από και προς τον Η/Υ
ιντερνετικό ραδιόφωνο .......+++++++
δηλαδή λίγα και καλά......
το νέο μηχάνημα θα συνδεθεί με plasma panasonic 42' ή 50' (δεν την έχω πάρει ακόμα χεχεχεχεχε........)

Ice φιλε μου ρίξε μια ματιά σε ενα πίνακα που είναι sticky στην κατηγορια, με τα specs και τις τιμές των περισσότερων media players της αγοράς,διαβασε επίσης κ τις αναφορές και τα σχόλια απο κατόχους και εδώ ειμαστε μετά να σε βοηθησουνε

Ice φιλε μου ρίξε μια ματιά σε ενα πίνακα που είναι sticky στην κατηγορια, με τα specs και τις τιμές των περισσότερων media players της αγοράς,διαβασε επίσης κ τις αναφορές και τα σχόλια απο κατόχους και εδώ ειμαστε μετά να σε βοηθησουνε

Αδύνατο να διαβαστούν όλα αυτα! (διαβάζω πολλές μέρες τώρα και μπλέκομαι περισσότερο) Γι αυτό ζητώ προτάσεις από παλιούς ιδιοκτήτες Egreat M34A.
αν έχω δυο τρεις προτάσεις μετά μπορώ να διαλέξω.

Εγω μετα το M34a (τωρα εχει popcorn firmware) πηρα περσι και το Α1080 που τα "κανει ολα και συμφερει",ας ειναι καλα το "κλεμμενο" firmware του dune.Eδω και τωρα αν ηθελα νεο mediatank και δεν ειχα απαιτησεις να παιζει τα παντα (και με hd ηχο με hdmi) υπαρχουν επιλογες σε wd,netgear ακομα και το κινεζικο το 300+.

Εγω μετα το M34a (τωρα εχει popcorn firmware) πηρα περσι και το Α1080 που τα "κανει ολα και συμφερει",ας ειναι καλα το "κλεμμενο" firmware του dune.Eδω και τωρα αν ηθελα νεο mediatank και δεν ειχα απαιτησεις να παιζει τα παντα (και με hd ηχο με hdmi) υπαρχουν επιλογες σε wd,netgear ακομα και το κινεζικο το 300+.

Έμεινες ευχαριστημένος με το Α1080?βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα...

Στην Ελλαδα δεν το εφερε ποτε κανενας,οσοι το πηραμε το πηραμε απο Αγγλια 220 ευρω (αν θυμαμαι καλα) firmware αλλο δεν προκειται να βγαλει η egreat,το εχει παρατησει (οτι υπαρχει ειναι απο αντιστοιχα μηχανακια κινεζικα που "πειραζουν" τα firmware του dune base-βεβαια αυτο ειναι που κανει την διαφορα στο μηχανακι).Παιζει τα παντα (bd.iso,folder,.mkv με hd ηχο κ.τ.λ) ακομα και απο δικτυο ΑΛΛΑ δεν βλεπω να εχει ιδιαιτερη υποστηριξη απο εδω και περα (το θεμα με το firmware ειναι το βασικο μειον).Εσυ ,αν καταλαβα καλα,δεν σε ενδιαφερει ο hd ηχος (truehd και dts-ma απο το hdmi) τοτε παρε κατι αλλο απο εδω που εχει δικα του firmware.Eγω ηξερα τι ηθελα (να κανει τα παντα δικτυακα απο home server) και τι επαιρνα :"κλωνο" dune base με 220 ευρω και οχι dune με 350.Φυσικα ειναι δυο κλασεις πανω σε ολα, απο το αξιολογο m34a.

Last edited:
Ο μόνος λόγος να πάρεις κάτι άλλο πέρα από το μ34A, είναι για να παίζεις blu ray ISOs. Αν δεν έχεις αυτόι το λόγο, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να αλλάξεις συσκευή, αφού κάνει όλα τ' άλλα.

Απάντηση: Re: Μετά το Egreat M34A τι υπάρχει?

στα ιδια περιπου κυβικα και value for money:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

εαν θες να πας σε κατι καλυτερο,νομιζω οτι εισαι εδω:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809691

απο κει και περα,ανεβαινεις αρκετα σε τιμη
Επειδή δεν το ξέρω το AC RYAN,τι παραπάνω κάνει;

Μετα συγχωρησεως, θα βαλεις αυτη τη γκουμουτσα στην κρεβατοκαμαρα?
Παρτης ενα picohd... Ειναι πιο ...κρεβατοκαμαρατο!

το μωρο μου ξέρει να χειρίζεται το Μ34Α και δεν το αποχωρίζεται εύκολα...
το XTreamer έχει opera?