Colombos74 AVClub Addicted Member 18 June 2011 2,077 Σέρρες 1 October 2019 #61 Ήδη έκανα την υπέρβαση για τα μουσικά...κυβικά μου ,το pro θα ήταν όπως μάλλον είναι και το απλό,μεγάλο overkill να το έχω ,οπότε καλύτερα που δεν έδωσα παραπάνω λεφτά...Εδώ οι γκουρού έλεγαν να μείνω στο Μ9,τι να λέμε τώρα ...
Ήδη έκανα την υπέρβαση για τα μουσικά...κυβικά μου ,το pro θα ήταν όπως μάλλον είναι και το απλό,μεγάλο overkill να το έχω ,οπότε καλύτερα που δεν έδωσα παραπάνω λεφτά...Εδώ οι γκουρού έλεγαν να μείνω στο Μ9,τι να λέμε τώρα ...
Sonorus Super Moderator Staff member 28 August 2010 8,882 Θεσσαλονίκη 1 October 2019 #62 alatar said: Οχι,είμαι ντροπαλός,όταν βρεθούμε. Click to expand... Έλα τώρα γιατί; Μη φοβάσαι θα είμαι ευγενικός. Άντε πες ψείρες ή πιο μεγάλο;
alatar said: Οχι,είμαι ντροπαλός,όταν βρεθούμε. Click to expand... Έλα τώρα γιατί; Μη φοβάσαι θα είμαι ευγενικός. Άντε πες ψείρες ή πιο μεγάλο;
Colombos74 AVClub Addicted Member 18 June 2011 2,077 Σέρρες 1 October 2019 #63 Άντε να μάθουμε και εμείς κανένα καλό ακουστικό ,μήπως και καταλάβουμε τις ομορφιές του Μ11..