Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δηλαδή εγώ είμαι στην εξαίρεση που είδα καμιά δεκαριά επεισόδια και δεν μου άρεσε.Aσε τα ολα και δες το Fringe ...
Αν στα 5 πρωτα επεισοδια δεν σου αρεσει δεν θα σου ξαναπροτεινω τιποτα.
Ενας κυκλος με 6 επεισοδια πρεπει να ηταν τελικα (...απο τους υποτιτλους που ειδα να υπαρχουν), ειναι χρονια που το ειχα δει σε DVD.
Σειρες που δεν πρεπει να χασεις:
-The Bing Bang Theory (3 seasons)
Απο κει κ περα, το Ηοw i met your mother αξιζει μια θεαση (το σταματησα καπου στον 3ο κυκλο)
Εννοείται κι αυτά τα δύο!!!!!! Ο μόνος λόγος που δεν τα πρότεινα παραπάνω είναι το ότι ο Jim ζητούσε σειρά σε συνέχειες κι όχι αυτοτελή επεισόδια. Κατά τα άλλα, το Big Bang είναι η απολαυστικότερη κωμική σειρά για μένα αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, και το How I met your mother ένας άξιος διάδοχος των Friends, με κάποια επεισόδια να είναι ιδιαιτέρως δυνατά, και κάποιες αναπόφευκτες κοιλιές.
IMHO καλύτερο και από τα δύο το Two And A Half Men, και αρκετές σαιζόν "κάβα"..
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.