Μετά το lost, τι?

Μήπως σας διέφυγε αυτό; Πολλοί λένε πως είναι καλύτερο και από Lost....

Carnivàle

Carnivàle (pronounced /kɑrnɪˈvæl/[1]) is an American television series set in the United States during the Great Depression and Dust Bowl. In tracing the lives of two disparate groups of people, its overarching story depicts the battle between good and evil and the struggle between free will and destiny; the storyline mixes Christian theology with gnosticism and Masonic lore, particularly that of the Knights Templar. The show was filmed in Santa Clarita, California, and other Southern Californian locations.

Carnivàle was produced by HBO and ran for two seasons between September 14, 2003 and March 27, 2005. The show was created by Daniel Knauf, who also served as executive producer with Ronald D. Moore and Howard Klein. The incidental music was composed by Jeff Beal. Nick Stahl and Clancy Brown starred as Ben Hawkins and Brother Justin Crowe, respectively.

Early reviews praised the style of Carnivàle but questioned the approach and execution of the story. Carnivàle's first episode set a new audience record for an HBO original series,[2] but the show was unable to retain its ratings in its second season. Carnivàle was canceled after 24 episodes, cutting its intended six-season run short by four seasons. The show won five Emmys in 2004, was nominated for 10 further Emmy awards, and received numerous other nominations and industry awards between 2004 and 2006.

Το ανέφερα λίγα μηνύματα πιο πάνω. Πάντως αφού είδα και το τέλος του Lost οι 2 σειρές δεν έχουν καμμία σχέση. To Carnivale έχει υπόθεση και χαρακτήρες που πλαθωνται από το 1ο εως το 24ο επεισόδιο. Εχει σενάριο δύσκολο αλλά δομημένο απο την αρχή για να καταλήξει κάπου. Εχει ερμηνείες και διαλόγους άψογους από την αρχή εως το τέλος. Εχει φαντασία μυστήριο και αγωνία. Πράγματα που το Lost τα έχασε.

Συμπέρασμα αν κάποιος εντυπωσιάστηκε από Lost καλύτερα να το αποφύγει. Πρώτα από όλα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ πράγμα σημαντικό για μια σειρά μυστηρίου

Καλημέρα.Η αλήθεια είναι ότι μετά το Lost Jim το χάος...αλλά τι να κάνουμε δυστυχώς τελείωσε.Λοιπόν και εγώ ξεκίνησα να βλέπω prison αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί και πολύ.Το heroes είδα τα πρώτα επεισόδια και έχει ενδιαφέρον.Αυτό που μου αρέσει είναι το Spooks του BBC που πάντα κάνει πολύ προσεγμένες παραγωγές.Στα video club εγώ βρήκα μόνο την 1η σαιζόν.Έχει φτάσει νομίζω στην 7η.Για δες το αν σου αρέσει.

Re: Απάντηση: Μετά το lost, τι?

Καλημέρα.Η αλήθεια είναι ότι μετά το Lost Jim το χάος...αλλά τι να κάνουμε δυστυχώς τελείωσε.Λοιπόν και εγώ ξεκίνησα να βλέπω prison αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί και πολύ.Το heroes είδα τα πρώτα επεισόδια και έχει ενδιαφέρον.Αυτό που μου αρέσει είναι το Spooks του BBC που πάντα κάνει πολύ προσεγμένες παραγωγές.Στα video club εγώ βρήκα μόνο την 1η σαιζόν.Έχει φτάσει νομίζω στην 7η.Για δες το αν σου αρέσει.

Θα το δω. Thanx...

Πάντως να περάσουν 1-2 εβδομάδες από τις αναθυμιάσεις του lost γιατί δεν φεύγουν εύκολα..

Σας ευχαριστώ όλους τους φίλους!:ernaehrung004::ernaehrung004:

ωραιο θεματακι για κουβεντα για ενδιαφερουσες σειρουλες
(λοστ δεν εχω δει ουτε δευτερολεπτο, βαρεθηκα τα survivor-ιστικα)

λοιπον, εχω δει κ προτεινω: dexter, breaking bad (μου κανε εντυπωση που δεν το προτεινε κανεις ακομα, μοιαζει λιγο με dexter, σκοτεινο και drama), heroes και για... χαλαρωμα: californication και how I met your mother,

γνωμη μου ανοιξε τις σειρες (οχι τις δικες μου μονο κ των παιδιων) στο imdb π.χ. και διαβασε το σεναριο, οτι σου αρεσει και ειναι του γουστου σου,
ξεκινας κανα 2-3 επεισοδια, κι αν σου αρεσει το συνεχιζεις

λοιπον, εχω δει κ προτεινω: dexter, breaking bad (μου κανε εντυπωση που δεν το προτεινε κανεις ακομα, μοιαζει λιγο με dexter, σκοτεινο και drama), heroes και για... χαλαρωμα: californication και how I met your mother,

Ρε κάτι συμπτώσεις, μολις με έφαγε ο συνέταιρος μου να δω το breaking bad, την καλύτερη σειρά ever που έχει δει.....(και μόλις είδε το lost)!!!

Nα τον ακουσεις τον συνεταιρο, δεν υπερβαλλει καθολου...:2thumb22sup:
Προταθηκε απο αρκετους αν διαβασες ολο το νημα.

+1 στο Breaking Bad για όσους νομίζουν ότι το Lost ήταν σειρά χαρακτήρων

Eίμαι στην ίδια φάση με τον jim μόνο που δεν τέλειωσα το Lost, απλά το σταμάτησα προς το τέλος του τέταρτου κύκλου λόγο βαρεμάρας... και JJ (ο αγαπημένοις μου... στόχος για βελάκια...:rifle:)

Για να καταλάβετε τα γούστα μου είμαι star trek maniac, βλέπω μόνο φανταστικά (κυρίως επιστημονικής φαντασίας), τα SG μου φάνηκαν φτηνιάρικα, το BSG ψιλοσαπουνόπερα (τελειώνω το 3ο κύκλο), το Dr Who ολίγον cult που με κουράζει μετά τα 3-4 επεισόδεια, δεν βλέπω δρακουλιάρικα, ούτε με πνεύματα και φαντάσματα και σπλατεριές τύπου ο δολοφόνος με το πριόνι και όσο γίνεται λιγότερα ειδήλια και love story...

Δεν με νοιάζει αν είναι αυτοτελή επεισόδεια και μπορώ να το δεχτώ αν συνεχίζεται για 50 κύκλους (ή και παραπάνω...:D)

Διαβάζω καλά λόγια για το Flash Forward και το Fringe, τι λέτε?
To παλαιό Babylon 5? To σταμάτησα μαζί με την μετάδοσή του στην Ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι ότι στο τέλος μου άρεσε αρκετά...

Συμβαδίζει κάποιο απ' αυτά ή κάποιο άλλο με τα γούστα μου?

Ή καλύτερα να τελειώσω το Lost και να αρχίσω τις επαναλήψεις των Star Trek?

Ή καλύτερα να τελειώσω το Lost και να αρχίσω τις επαναλήψεις των Star Trek?

"Αυτός είσαι...προχώρει."

Χρόνης Εξαρχάκος στο "κάτι κουρασμένα παλικάρια".

Last edited:
"Αυτός είσαι...προχώρει."

Χρόνης Εξαρχάκος στο "κάτι κουρασμένα παλικάρια".

Καλά απο σένα τι άλλο θα άκουγα?:flipout::flipout:

Ρε συ πάρτο απόφαση δε μπορώ να αποστηθήσω τόσα ονόματα... μόνος σου θα ρωτάς μόνος σου θα απαντάς... Εκτός και αν πέσει καμιά πολύ δύσκολη και καταδεχτεί ο μαυρόγατας...

Το Lost το έχω και περιμένει, αλλά δεν...

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Μετά το lost, τι?

Δώσε στοιχεία κάτι μου θυμίζει αλλά πάλι δεν... μάπα χάπια πήρα πάλι...:slapface:

Futurama

Χιουμοριστικό μελλοντολογικό κινούμενο σχέδιο από τους δημιουργούς των Simpsons με πλείστες αναφορές σε ταινίες και σειρές ΕΦ και μια ιδιαίτερη αγάπη προς το Star Trek (ένας από τους βασικούς χαρακτήρες αποτελεί καρικατούρα του Κερκ και σε ένα επεισόδιο, συμμετέχει σχεδόν όλο το cast του Star Trek).

Αυτό λές?
futurama_greenyonder1.jpg

Μάλλον όχι... Φοβερό χιούμορ με προεκτάσεις αλλά αυτήν την εποχή θα ήθελα κάτι με "πραγματική δράση" και όχι animated. Εξάλλου 30λεπτα επεισόδια μπορείς να τα δείς και παράλληλα με αυτό που ζητάω.

-bye-

αλλά αυτήν την εποχή θα ήθελα κάτι με "πραγματική δράση" και όχι animated. Εξάλλου 30λεπτα επεισόδια μπορείς να τα δείς και παράλληλα με αυτό που ζητάω.

-bye-

Χωρίς καμία πλάκα, μου φαίνεται ότι αυτά που ζητάς μάλλον στο futurama θα τα βρεις παρά σε μη animated σήριαλς.

το fringe ρε γαμωτο ξεκίνησα να το βλεπω και κάπου στο 5-6 επεισόδιο σταμάτησε να μου κινει το οποιαδήποτε ενδιαφέρον.Θα έλεγα ότι το σοβαρό του πρόβλημα είναι η επιλογή ηθοποιών καθώς και ότι γίνεται 'γραφικο',επίσης δεν θα έλεγα ότι το σενάριο του δεν αξίζει.To flashforward που είδα μέχρι και το 22 επεισόδιο του είναι εκπληκτικό,καλογραμμένο,με πολύ καλό cast και ξεπερνάει σε πολούς τομείς το lost.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μετά το lost, τι?

το fringe ρε γαμωτο ξεκίνησα να το βλεπω και κάπου στο 5-6 επεισόδιο σταμάτησε να μου κινει το οποιαδήποτε ενδιαφέρον.Θα έλεγα ότι το σοβαρό του πρόβλημα είναι η επιλογή ηθοποιών καθώς και ότι γίνεται 'γραφικο',επίσης δεν θα έλεγα ότι το σενάριο του δεν αξίζει.To flashforward που είδα μέχρι και το 22 επεισόδιο του είναι εκπληκτικό,καλογραμμένο,με πολύ καλό cast και ξεπερνάει σε πολούς τομείς το lost.
Συμφωνώ για το fringe το ίδιο έπαθα και εγώ,όλο λέω θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια που έχω κατεβάσει και δεν το κάνω .

Είδα το πρώτο του flash forward. Mου άρεσε!

Είναι καλογυρισμένο, με καλό cast και αν μη τι άλλο το φανταστικό του θέματος κινεί το ενδιαφέρον.

Από την άλλη, απ' ότι διάβασα στο δίπλα νήμα, το κόψανε!
Έτσι μπήκα στο τρυπάκι και είδα τα πέντε τελευταία λεπτά του 22ου...
Αν δεν ήξερα ότι το κόψανε θα το έβλεπα σίγουρα. Είναι το στυλάκι που μου αρέσει. Αλλά πάλι στο στυλάκι αυτό ήταν και το lost και μου έσπασε τα αρχεία κάπου στο 4ο κύκλο...

Δεν ξέρω... Μάλλον θα δοκιμάσω και άλλα και βλέπουμε...