Μετά το στρώσιμο της Plasma, τι ?

Απάντηση: Re: Μετά το στρώσιμο της Plasma, τι ?

ευχαριστω καταρχιν.Μια ερωτηση dvd η svcd ειναι καλυτερα.Αλλη μια ποιες ειναι οι ρυθμισεις για την tv και ποσεσ ωρες πρεπει να πεξει το dvd η svcd;;

Εννοείται DVD!!! Πρέπει να κατεβάσεις όλα τα ρυθμιστικά της τηλεορασης στο μισό, το τηλεοπτικό σήμα να το παίζεις με ζουμ για να αποφύγεις τα λογότυπα και να βάζεις το DVD να παίζει που και που. Οταν φτάσεις τις 150-200 ώρες λειτουργίας της τηλεορασης, τότε δεν θα έχεις να φοβάσαι πια τίποτα. -bye-

ευχαριστω καταρχιν.Μια ερωτηση dvd η svcd ειναι καλυτερα.Αλλη μια ποιες ειναι οι ρυθμισεις για την tv και ποσεσ ωρες πρεπει να πεξει το dvd η svcd;;

κατα αρχην για ποια τηλεοραση μιλαμε?
το δικο μου ηταν σε dvd.

H tv ειναι schaub loren 42

Δεν ανοίγεις καλύτερα ένα νέο θέμα με την τηλεόρασή σου, να μας την παρουσιάσεις κιόλας φίλε music1969? -bye-

Εννοείται DVD!!! Πρέπει να κατεβάσεις όλα τα ρυθμιστικά της τηλεορασης στο μισό, το τηλεοπτικό σήμα να το παίζεις με ζουμ για να αποφύγεις τα λογότυπα και να βάζεις το DVD να παίζει που και που. Οταν φτάσεις τις 150-200 ώρες λειτουργίας της τηλεορασης, τότε δεν θα έχεις να φοβάσαι πια τίποτα. -bye-

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους;
Εντάξει το να παίζει κάποιος παιχνίδια αυτό είναι γνωστό οτι μπορεί να βάλει σε κίνδυνο μια plasma tv αλλά εγώ λέω κάτι άλλο.
Πολύς κόσμος θέλει να συνδέσει HTPC στην τηλεόραση, που με προσεκτική χρήση, πάλι μπορεί να μην είναι επικίνδυνο αλλά αν καθίσω εγώ τώρα και αρχίσω να κάνω ρυθμίσεις στα Windows να κατεβάζω και να εγκαθιστώ προγράμματα για ώρες έχοντας πάντα την επιφάνεια εργασίας στην τηλεόραση αυτό δεν θα βάλει σε κίνδυνο την tv;
Τί λέτε;
Γιατί HTPC χωρίς ρυθμίσεις και μαστορέματα δε γίνεται.

Μπορεί να υπάρξει κίνδυνος Θωμά. Εννοείται όταν μιλάμε για HTPC τότε προτιμάμε lcd, λόγω των στατικών εικόνων.

Last edited:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους;
Εντάξει το να παίζει κάποιος παιχνίδια αυτό είναι γνωστό οτι μπορεί να βάλει σε κίνδυνο μια plasma tv αλλά εγώ λέω κάτι άλλο.
Πολύς κόσμος θέλει να συνδέσει HTPC στην τηλεόραση, που με προσεκτική χρήση, πάλι μπορεί να μην είναι επικίνδυνο αλλά αν καθίσω εγώ τώρα και αρχίσω να κάνω ρυθμίσεις στα Windows να κατεβάζω και να εγκαθιστώ προγράμματα για ώρες έχοντας πάντα την επιφάνεια εργασίας στην τηλεόραση αυτό δεν θα βάλει σε κίνδυνο την tv;
Τί λέτε;
Γιατί HTPC χωρίς ρυθμίσεις και μαστορέματα δε γίνεται.

για HTPC καλο ειναι να υπαρχει παραλληλα μια μικρη οθονη υπολογιστου LCD για να κανεις τις ρυθμισεις και να βλεπεις ταινιες στην Πλασμα....

εκτος και αν οι ρυθμισεις δεν σου παιρνουν ωρες .....

για HTPC καλο ειναι να υπαρχει παραλληλα μια μικρη οθονη υπολογιστου LCD για να κανεις τις ρυθμισεις και να βλεπεις ταινιες στην Πλασμα....

εκτος και αν οι ρυθμισεις δεν σου παιρνουν ωρες .....

Από ώρες, άλλο τίποτα.
Όλη μέρα και πάλι δεν φτάνουν. Άστα.
Την τύχη μου!
Το PC αν είχε χέρια θα με έσπαγε στο ξύλο!
Να. Έτσι :BDBDG54:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μετά το στρώσιμο της Plasma, τι ?

Αυτο που με ευχαριστει περισσοτερο ειναι το ποσο ακριβεστατα ειναι τα χρωματα. Νομιζεις οτι η οθονη ειναι η φυσικη συνεχεια του χωρου. Πρωτη φορα το νιωθω αυτο.

Έφαγα τον κόσμο να το βρω αυτό το post. Θυμόμουν πως κάπου το είχα διαβάσει, αλλά δεν θυμόμουν σε ποιο νήμα. Για αυτό που περιγράφεις οι 8 στους 10 θα πουν πως είναι πεθαμένη εικόνα με ξεβαμμένα χρώματα.

Το αναφέρω γιατί θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσουμε με κάποιο τρόπο να μάθουμε πως μοιάζει η "σωστή" εικόνα από τους γκουρού του χώρου.

Να ρωτησω και γω κατι? Πηρα την τηλεοραση TH-42PZ70EΑ μεταχειρισμενη απο φιλο εδω μεσα! Ποιο ειναι το καλο μοντελο το Ε η το ΕΑ ??? Και πως μπορω να ξερω αν εχει στρωθει η τηλεοραση που θα δω αν εχει προβλημα? Αν και η ποιοτητα με τα ανολογικα καναλια με χαλαει αλλα σε ταινια blue ray ειναι μια χαρα!