Μετα τον Τομ εφυγε και ο Τζερρυ...

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
dspphoto

Ο ΤΖΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΑ, το έτερον ήμισυ του Μπιλ Χάνα, με τον οποίο συνεργάστηκε για περισσότερα από 60 χρόνια και έφτιαξε μαζί του μερικούς από τους πιο αγαπημένους καρτούν ήρωες των παιδικών μας χρόνων (του Τομ και Τζέρι, του Γιόγκι Μπερ, του Σκούμπι Ντου και των Φλίντστοουνς) έφυγε προχθές από τη ζωή, πραγματικά πλήρης ημερών, σε ηλικία 95 ετών. Σε κάθε περιοδικάκι κόμικς, ή και σε ταινία στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, με περιπέτεια των Τομ και Τζέρι, η υπογραφή «Χάνα και Μπαρμπέρα» ήταν σήμα κατατεθέν. Ο Μπαρμπέρα, που γεννήθηκε στην Ιταλία και που η πρώτη του δουλειά ήταν βοηθός ράπτη, έφτιαχνε τα σκίτσα, ο Χάνα την ιστορία, το παραμύθι. Ο Ουίλιαμ Χάνα, που πέθανε το 2001, έλεγε πως δεν ήταν ποτέ του καλός καλλιτέχνης, αλλά ο Μπαρμπέρα είχε τον τρόπο να συλλαμβάνει κάθε καλή ιδέα του και να τη μετατρέπει σε «μικρό αριστούργημα».

Από την "E"...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Αυτά είναι κινούμενα σχέδια και προσπαθώ όσο μπορώ να μάθω τα παιδιά μου να βλέπουν τέτοια και όχι τις ρομποτικές καταστροφολογικές γιαπωνέζικες αηδίες.

Πήρα πρόσφατα το «Bίος και πολιτεία του Σκρούτζ» καθώς και τα «Xαμένα επεισόδια». Πάρα πολύ καλή περίπτωση κόμικ! Συλλεκτικά θα έλεγα και ίσως όχι τόσο για μικρά παιδιά!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Αυτά είναι κινούμενα σχέδια και προσπαθώ όσο μπορώ να μάθω τα παιδιά μου να βλέπουν τέτοια και όχι τις ρομποτικές καταστροφολογικές γιαπωνέζικες αηδίες.

Τασο ειμαστε στην ιδια μοιρα...

Πάντως αν προσεξεις τις αντιδρασεις των παιδιών όταν βλέπουν για παραδειγμα Τομ και Τζερι ή Σκουμπι Ντου ή... ΓΕΛΑΝΕ!!!
Αντιθετα όταν βλέπουν για παραδειγμα Ποκεμον, Γιου γκι ο κτλ ΧΑΣΚΟΥΝ!!

Εχει μεγαλη διαφορα...

Εγω τωρα τα Χριστουγεννα θα τον μπασω και στα επεισοδια της Φρουτοπίας που μου τα εστειλε καποιος φιλος σε DVD... Θα δουμε.

Πάντως προτιμω να βλεπει κινουμενα του στυλ NEMO, Κοτοπουλακι κτλ (εχω παρει απειρα) παρα τις βλακειες...

Εγω παντως ακομα βλεπω και γελαω με τον ΤΟΜ και Τζερυ !!

πιστευω πως σημερα η τεχνη εκτος της Ντισνευ δεν εχει να δωσει τιποτε στα παιδια .....

Φρουτοπία σε dvd??
Με ενδιαφέρει κι εμένα (κι ας είναι μακριά ακόμα η ώρα που θα αποκτησω τέκνα)
Ένα .iso μέσω msn ίσως??

Αυτό που έχω εγώ είναι ένα dvd dual layer με τους δύο κύκλους της φρουτοπίας captured στην επαναπροβολή που έκανε η ΕΡΤ. Όλα αυτά που έχω όμως είναι σε divx...

Πήρα πρόσφατα το «Bίος και πολιτεία του Σκρούτζ» καθώς και τα «Xαμένα επεισόδια». Πάρα πολύ καλή περίπτωση κόμικ! Συλλεκτικά θα έλεγα και ίσως όχι τόσο για μικρά παιδιά!

Το βίος και πολιτεία το πήρα πέρσι και τώρα ετοιμάζομαι για τα χαμένα επεισόδια.
Πάρε και τα Bone (εκδόσεις Jemma Press). Θα τα λατρέψεις!