Δεν αμφισβητώ ότι άκουσες καλύτερο ήχο (θεωρω αυτονόητο οτι συνέκρινες στις ιδιες συνθηκες - μην επαιζε καν EQ, ιδια συνδρομή SF κλπ).Μα πως δεν έχει?
Το iPhone έχει καλύτερο ήχο από το Xiaomi.
Αυτό μεταφέρει το bt....τον ήχο της συσκευής όχι το αρχείο αυτό καθαυτό.
Αυτό που γράφω δεν χωράει καμμιά αμφισβήτηση.
Το έχουμε αποδεχτεί εδώ και πολύ καιρό.
Το bt speaker (JBL boombox) έχει το βασικό bt .
Ούτε aptx ούτε aal.
Το iPhone πέταγε,το Xiaomi απλά περπατούσε![]()
Το bt λοιπόν του τηλεφώνου ΔΕΝ στέλνει το αρχείο που έχει φυλαγμένο στην μνήμη του,αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τον player και προφανώς από τα dac του.
O player είναι ο ίδιος και στις 2 περιπτώσεις (Spotify) και τα dac δεν έχουν λόγο να δουλέψουν (αφού όλη η διαδρομή μέχρι το ηχείο είναι σε ψηφιακό επίπεδο).Το bt λοιπόν του τηλεφώνου ΔΕΝ στέλνει το αρχείο που έχει φυλαγμένο στην μνήμη του,αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τον player και προφανώς από τα dac του.
Θα μου επιτρέψεις να έχω τις αντιρρήσεις μου.Αυτό το τελευταίο δεν γίνεται. Δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται γιατί έτσι θα έπρεπε να ξαναεπαναψηφιοποιηθεί το σήμα προκειμένου να φύγει με Bluetooth.
Είναι εντελώς παράλογο να συμβαίνει αυτό.Για να έχει ακούσει τόσο μεγάλες διαφορές ο mdvp, σίγουρα θα έχει ένα δίκιο.
Άρα για να συμβαίνει αυτό, ο bluetooth transmitter του iphone θα παίρνει το σήμα αναλογικά (όπου εκεί το iphone θα έχει καλύτερο dac) και θα μετατρέπει το σήμα ψηφιακα χρησιμοποιώντας τους codecs SBC και AAC.
Δεν είμαι ούτε ηλεκτρονικός,ούτε ξέρω ακριβώς την διαδρομή που ακολουθεί το σήμα μέσα στην κάθε συσκευή.Για να έχει ακούσει τόσο μεγάλες διαφορές ο mdvp, σίγουρα θα έχει ένα δίκιο.
Άρα για να συμβαίνει αυτό, ο bluetooth transmitter του iphone θα παίρνει το σήμα αναλογικά (όπου εκεί το iphone θα έχει καλύτερο dac) και θα μετατρέπει το σήμα ψηφιακα χρησιμοποιώντας τους codecs SBC και AAC.
Δηλαδή για να καταλάβω..
Στο Lenovo που άλλαζε ο ήχος ανάλογα με ποιο mode πατούσες (rock, classic, pop,vocal κλπ) το dac του Lenovo ήταν αμέτοχο??
Δηλαδή για να καταλάβω..
Στο Lenovo που άλλαζε ο ήχος ανάλογα με ποιο mode πατούσες (rock, classic, pop,vocal κλπ) το dac του Lenovo ήταν αμέτοχο??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.