Μετάβαση σε άυλη δισκοθήκη

Καλή δουλειά και καλή όρεξη!
Πάντως κράτα και μια πισινή, προσπάθησε να στήσεις και win7 ή linux για δεύτερο λειτουργικό, έστω για τη δοκιμή.
Εντωμεταξύ, ξανασκέψου την επιλογή σου για apple lossless. Γιατί να κλειδωθείς σε αυτό το φορμα?

Καλή δουλειά και καλή όρεξη!
Πάντως κράτα και μια πισινή, προσπάθησε να στήσεις και win7 ή linux για δεύτερο λειτουργικό, έστω για τη δοκιμή.
Εντωμεταξύ, ξανασκέψου την επιλογή σου για apple lossless. Γιατί να κλειδωθείς σε αυτό το φορμα?

Θα κοιτάξω αν μπορώ για dual boot. Θα προσπαθήσω και στο mac (να βάλω debian) αλλά και στο desktop (να βάλω mac). To cd θα το χω original anyway.

Ενας φίλος μου είπε ότι το itunes δεν υποστηρίζει flac και πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να τα μετατρέψω σε apple native...Οπότε γιατί να μην τα ριπάρω κατ ευθείαν σε apple lossless?

Εκτός και αν παίζουν τα flac στο itunes οπότε no problem.

Τί να πώ ξέρω γω....Μετά το στρατό η Apple!

Δεν τα συμπαθεί τα flac.....κι αυτό είναι μεγααααααλο μειονέκτημα......

Deal breaker είναι βασικά..

Τυπικό χαρακτηριστικό μιας κλειστής πλατφόρμας.

Εχετε δίκιο. Ισως κάποια στιγμή βάλουν μυαλό εκεί στην apple και υποστηρίξει τα flac.

Εμένα για την ώρα δεν με χαλάει ιδιαίτερα γιατί έτσι και αλλιώς τα cd μου δεν τα έχω ripάρει οπότε αυτό θα γίνει σε apple lossless. Οποια mp3 έχω τα βάζω στο αυτοκίνητο και από flac λίγα πράγματα, τόσα ώστε να μην με χαλάει το γεγονός ότι μπορεί και να μην τα ακούω.

Οπότε για την ώρα πάμε καλά πιστεύω....ΘΑ δείξει!

Μόλις παρέλαβα το mac mini!

Θέλω να βρώ το μικρό άσπρο χειρηστήριο που ελέγχεις ασύρματα το itunes. Υπάρχει κάποιο link να το παραγγείλω? Δεν το βρήσκω ούτε στο πλαίσιο ούτε e-shop ούτε public...

Θα κοιτάξω αν μπορώ για dual boot. Θα προσπαθήσω και στο mac (να βάλω debian) αλλά και στο desktop (να βάλω mac). To cd θα το χω original anyway.

Ενας φίλος μου είπε ότι το itunes δεν υποστηρίζει flac και πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να τα μετατρέψω σε apple native...Οπότε γιατί να μην τα ριπάρω κατ ευθείαν σε apple lossless?

Εκτός και αν παίζουν τα flac στο itunes οπότε no problem.

Τί να πώ ξέρω γω....Μετά το στρατό η Apple!

Mην το φορτώνεις κάντο λιτό για να μπορεί να διαβάζει εύκολα μεγάλες δισκοθήκες.

Πολλα χρηματα, πολλα εξαρτηματα, πολυ τρεξιμο για στησιμο.
Τουλαχιστον να αποδωσει ή να πιασει τοπο.
Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις αν δεν ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα πλεον παυεις να απολαμβανεις την μουσικη, αφου ακους αλλά αισθανεσε την αποτυχια επιτευξης του "ιδανικου".
Γιατι οταν δινεις τοσα χρηματα και τοσο κοπο, τοτε πας για το ιδανικο και τιποτα λιγοτερο.

Εγω θα προτιμουσα κατι πιο λιτο, πιο φθηνο και να παιζει αξιοπρεπεστατα. Που θα με εκανε να νιωθω ωραια αφου θα ηξερα οτι παιζει παραπανω απο το κοστος/τρεξιμο/ωρες που αφιερωσα.

ΥΓ. Νομιζω πως mac mini + amarra + dac + remote + οθονη + οτι αλλο, ειναι ενα τρελο ποσο για μια πηγη.
Και αυτο κανει πολυ δυσκολα τα πραγματα οσο αφορά το ποσο ευκολα συγχωρεις το τελικο αποτελεσμα, που δεν εξαρταται μονο απο την πηγη αλλά και απο τα υπολοιπα, αλλά στο τελος αυτο που μετραει για το αν επιασε τοπο η πηγη ειναι το τελικο αποτελεσμα.

Πολλα χρηματα, πολλα εξαρτηματα, πολυ τρεξιμο για στησιμο.
Τουλαχιστον να αποδωσει ή να πιασει τοπο.
Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις αν δεν ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα πλεον παυεις να απολαμβανεις την μουσικη, αφου ακους αλλά αισθανεσε την αποτυχια επιτευξης του "ιδανικου".
Γιατι οταν δινεις τοσα χρηματα και τοσο κοπο, τοτε πας για το ιδανικο και τιποτα λιγοτερο.

Εγω θα προτιμουσα κατι πιο λιτο, πιο φθηνο και να παιζει αξιοπρεπεστατα. Που θα με εκανε να νιωθω ωραια αφου θα ηξερα οτι παιζει παραπανω απο το κοστος/τρεξιμο/ωρες που αφιερωσα.

ΥΓ. Νομιζω πως mac mini + amarra + dac + remote + οθονη + οτι αλλο, ειναι ενα τρελο ποσο για μια πηγη.
Και αυτο κανει πολυ δυσκολα τα πραγματα οσο αφορά το ποσο ευκολα συγχωρεις το τελικο αποτελεσμα, που δεν εξαρταται μονο απο την πηγη αλλά και απο τα υπολοιπα, αλλά στο τελος αυτο που μετραει για το αν επιασε τοπο η πηγη ειναι το τελικο αποτελεσμα.

Μεταχειρησμένο mac mini προηγούμενο μοντέλο πήγε 400Ε και το χειρηστήριο άλλα 20Ε. Τα υπόλοιπα τα έχω ήδη...Θα προσπαθήσω μήπως και ακούσω καποιο με amarra στο σύστημά μου αν αξίζει η διαφορά μήπως βάλω και εγώ το amarra...Για την ώρα είμαι στο ripping των cds....

To καινούργιο χειρηστήριο από αλουμίνιο πάντως τα σπάει. Για την ωρα δεν γνωρίζω καλύτερο player στα λεφτά αυτά....

Γνωρίζει να μου πεί κάποιος πώς περνάω τα ττραγούδια από την library του mac σε εξωτερικό σκληρό?Μεχρι τώρα ripάρω στον εσωτερικό του mac.

Επίσης τί μάρκα εξωτερικό σκληρό να πάρω με firewire? Είναι καλύτεροι απο USB?

Γνωρίζει να μου πεί κάποιος πώς περνάω τα ττραγούδια από την library του mac σε εξωτερικό σκληρό?Μεχρι τώρα ripάρω στον εσωτερικό του mac.

Επίσης τί μάρκα εξωτερικό σκληρό να πάρω με firewire? Είναι καλύτεροι απο USB?

http://www.ehow.com/how_4812301_mac-files-external-hard-drive.html

30% πιο γρήγορος στο copy και το transfer λένε τα tests