μετάβαση σε mirrorless

Φίλε μου μια συμβουλή
Αν δεν έχεις αποφασίσει στα σίγουρα τι είναι αυτό που θέλεις, μην προχωρήσεις σε αγορά. Θες μηχανή δρόμου με κορυφαία χαρακτηριστικά και αρκείσαι στα 35mm; Πας για Fuji X100s. Θες να επενδύσεις σε σύστημα; Παίρνεις μια mirrorless. Ξεκίνα από τα βασικά δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί τις θέλω όλες! :)

μοιαζουμε πολυ εμεις οι δυο... κι εγω, ολες τις θελω...

(μετα την fuji 100s για την οποια θα γραψω ενα μινι review τις επομενες ημερες, πηρα και μια απλη fuji 100 limited edition... θα δω διαφορες και καποια θα παρει την αγουσα για τις μικρες αγγελιες...)

βιαστικα, μερικες που μου εκαναν κλικ με την Fuji x100s χωρις καμια επεξεργασια...

ετσι, για να καταλαβει ο φιλος μας τι σημαινει "ιδιαιτερο"...FUJI2292.jpgFUJI1994.jpgDSCF1499.jpgDSCF1527.jpgFUJI1862.jpg

Απάντηση: Re: μετάβαση σε mirrorless

:a0210::a0210::worshippy::worshippy:

καλημέρα, τελικά μετά από ένα μόλις :-) χρόνο :flipout::BDGBGDB55:

και αφού κατάφερα να πουλησω την παλιά μου κάμερα,
μπόρεσα και πήρα αυτή που μάλλον ταιριάζει καλύτερα
στις δικές μου ανάγκες.

Χρώμα, ποιότητα jpeg αρχείου, αθόρυβο κλικ,
υποστήριξη μέσω firmware,
έγειραν τη ζυγαριά προς fuji μεριά
- ήμουν biased από την αρχή :-) -
και ποιότητα evf, σπαστή οθόνη,
με οδήγησαν στην απόκτηση της xt-1 ύστερα
και από την προτροπή να μη περιοριστώ στα
35mm (thank you etsap:a0210: )

Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε ειδικό topic με θέμα την απόκτηση καινουριας φωτογραφικής μηχανής
και γι'αυτό άνοιξα καινούριο.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοηθεια cacau, peperr, kbouk και tzo (σορρυ για το πρήξιμο!)

Πάω να διαβάσω το manual!
πρέπει να σταματήσω να βγάζω φώτο με το κινητό!

πολυ καλη επιλογή, ελπίζω να μην κανεις 1 χρόνο να την χρησιμοποιήσεις .....:flipout:

πολυ καλη επιλογή, ελπίζω να μην κανεις 1 χρόνο να την χρησιμοποιήσεις .....:flipout:

είμαι πολύ καλός σ'αυτό! :flipout: