Μεταβίβαση κάρτας και δέκτη σε άλλο χρήστη

amadou

New member
29 April 2011
4
Αγαπητοί φίλοι αν γνωρίζετε δώστε μου "τα φώτα σας"

Είχαμε συνδρομή στη NOVA. Το υποχρεωτικό 12 μηνο έχει λήξει περίπου εδώ και 8 μήνες. Είχαμε αγοράσει δέκτη 1100 με την ανάλογη κάρτα γύρω στο τέλος του 2009 (το χρονικό σημείο το λέω για να πάρετε μια ιδέα εσείς που γνωρίζετε περισσότερα τι είδους κάρτα μας είχαν δώσει).

Αυτή τη στιγμή ο δέκτης είναι άχρηστος και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε συνδρομή ξανά αλλά ούτε καν βλέπουμε ελεύθερα κανάλια.
Τον ζήτησε ένας φίλος και θέλω να τον δώσω.

Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα που υπήρχε όταν κάναμε εμείς τη συνδρομή ήταν ότι δεν μπορούσαμε να προμηθευτούμε μόνο κάρτα αλλά έπερεπε να πάρουμε μαζί και το δέκτη ("παντρεμένη κάρτα"???).
Σχετικά με το δέκτη από λίγο που διάβασα κατάλαβα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ανεξάρτητα από τη συνδρομή για τα ελεύθερα κανάλια.

Η ερώτησή μου είναι σχετικά με την κάρτα.
Θα μπορεί ο φίλος να κάνει σύνδεση?
Αν ναι για όσο καιρό θέλει (σαν παλιό θεωρητικά συνδρομητής) ή θα τον υποχρεώσουν πάλι σε 12μηνο?
Υπάρχει κάποια δαδικασία ή τεχνική που γνωρίζετε και μπορείτε να μας πείτε.

Πήρα τηλ. στη ΝΟΒΑ αλλά εκεί (όπως τις περισσότερες φορές...) έλεγαν άλλα αντ' άλλων. Ένας ότι δεν γίνεται, άλλος ότι γίνεται αλλά μόνο σε συγγενικό πρόσωπό πρώτου βαθμού (με ληξιαρχηκή πράξη!!!!) άλλος ότι πρέπει να του πούμε όλες της πληροφορίες του παλιού συνδρομητή και να αποφασίσει άν θα το κάνει ή όχι.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε μας.
Ευχαριστώ
Δημήτρης

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι πρέπει έτσι κι αλλιώς πλέον να προμηθευτεί το δέκτη hd της nova (pace).

Σωστά Σεραφείμ, δεν γίνονται δεκτές πλέον μεταβιβάσεις συνδρομών από την εταιρία. Όποιος θέλει να γραφεί συνδρομητής, υποχρεωτικά αγοράζει παντρεμένο δέκτη - κάρτα.

Και έτσι κι αλλιώς την καλύτερη προσφορά την κάνουν πάντα στους νέους συνδρομητές, οπότε και να μπορούσε να μεταβιβαστει ο δέκτης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κόστος της πρώτης χρονιάς θα ήταν μικρότερο....

Γείτονάς μου παλιός συνδρομητής, πανω απο 5 χρόνια διέκοψε την συνδρομή, και πρόσφατα μου είπε οτι του τα ζήτησε ενας φίλος, να τα ενεργοποιήση. Στο τηλ. του ειπαν οτι δεν γίνεται και θα πρέπει να προμηθευτή τα νέα βαρβάτα μηχανήματα HD. Επι λέξη Τι τα θέλεται τα παλιά (μηχανήματα) εν όψη HD εποχής? Άλωστε οι προσφορές ειναι αρκετα δελεαστικές.....

OK. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Η λογική ήταν ότι ο φίλος ήθελε συνδρομή μόνο για την περίοδο που έχει ποδόσφαιρο και δεν ήθελε να κάνει υποχρεωτικά 12μηνη.
Πιστεύαμε λοιπόν ότι με την παλιά κάρτα θα μπορεί να κάνει μόνο για τους 6 μήνες που ήθελε και να μην μπλέξει με 12μηνη.

Άσχετο...
Άν θέλω να πουλήσω το "δέκτη" (Pansat IRD 1110) τι μπορώ να ζητήσω ?

Φίλε μου δεν έχω αρκετή γνώση για τις τιμές των panasat αλά πιστεύω ότι μόνο κάποιος που θέλει των ίδιο δέκτη θα των αγοράσει. Λέω για 30 ευρώ που δεν το βλέπω. Γνώμη μου πάντα…

Απάντηση: Re: Μεταβίβαση κάρτας και δέκτη σε άλλο χρήστη

Άν θέλω να πουλήσω το "δέκτη" (Pansat IRD 1110) τι μπορώ να ζητήσω ?
Αν σκεφτείς ότι, ακόμα και κάποιος που έχει τον ίδιο panasat, δε θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει με την κάρτα του λόγω "παντρέματος" και να βλέπει όλα τα ελεύθερα κανάλια των hotbird, μια τιμή γύρω στα 25 ευρώ είναι αποδεκτή.